reklama

Październikowe Mamy 2010

Wiolipolecam picase tam sobie wklejasz foteczki a potem link szybko sprawnie :-)
Mała mi współczuję zderzenia. I oby małemu nic nie było
E-lona podpowiadam, pewnie, że chcesz :-)

edit:
zmykam już, bo meżuś zapowiedział, że oglądamy dziś Troje w HD ;-) i już kompem się chyba na dziś nacieszyłam ;-). Miłego wieczorka

Ostatnia edycja:
reklama
Sariska, miłego wieczorka. Mój na zakupy pojechał, ale jak wróci do też coś chyba obejrzymy. Jakiś duński film ściągnął ostatnio i czeka na swoją szansę:)
Wioli, ja też chcę Twoje zdjęcia obejrzeć:)

alicja Łukaszek śpi już od niecałej godziny, G. w pracy jeszcze - wraca dopiero po 22:30. To ja chętnie piszę się na czekoladową edukację z Tobą;-):-)

A właśnie zapomniałam napisac co moje dziecko dziś wyczyniło w KFC. Na przeciwko nas siedział facet z na oko 10 letnim synem (juz nie będę mówić ile ten dzieciak zjadł bo ja byłam pod wraźniem jego możliwości). Laura siedziała na sofie i jadła frytki. Nagle do tego faceta zadzwonili i on zaczał krzyczeć coś ta co tam. A Laura po swojemu zaczeła przekrzykiwać faceta na całe KFC oczywiście totalnie w jego strone. Wymachwała mu rękami, groziła palcem, natepnie pare razy walnęła pieścią w stół i postukała się w czoło.Potemradośnie spojrzała na mnie i chyba oczekiwałą komplemetów bo biła brawo i dała mi buziaka. Jak skończyła całe KFC lało a ja zastanawiałam się czy wjechać pod stół czy się rozpłynąć.

reklama
Dawidowe, słusznie zareagowała:) Co się będzie facet wydzierał i jej przy jedzeniu przeszkadzał:)
Moja Hania jak 'ukochani' sąsiedzi zza ściany zaczynają wiercić, to robi taką zbolałą i oburzoną minę, odwraca się do ściany i paluszkiem pokazuje, że nie wolno...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry