reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Sarisko dziękuje za zdjęcia...wyglądałaś bardzo kobieco no i w ogóle fajną parę tworzycie z mężem:)
Dawidowe ja bez zastanowienia rozpłynęłabym się a nie schowała pod stół...ma Laura charakterek i niech tak zostanie bo tacy ludzie mają łatwiej w życiu:)\

a ja właśnie czytam bloga Mój Syn Franek i aż mi się ciężko oddycha...Franek to równieśnik naszych dzieciaczków i musi oddychać przez respirator.Biedne śliczniutkie dzieciątko,a jego rodziców podziwiam za to jacy są:tak:

Rysia, nie mam siły tego czytać... Biedny maluszek... Jak zobaczyłam go z tą rurką, to płakać mi się zachciało. Jakie my mamy szczęście, że nasze maluchy są zdrowe... Czemu tak musi być, że ludzi spotyka takie nieszczęście?

dawidowe uśmiałam się jak to przeczytałam:-D

Byłam w łazience umyć zęby i takie tam, przychodzę do pokoju i co widzę o to :
DSC04660.jpg a zanim wyszłam to dziecko leżało u siebie w łóżeczku a jak widać na zdjęciu przyszło do naszego łóżka i jeszcze nie dość że na kołdrze się położył to w takim niefortunnym miejscu że teraz nawet położyć się nie idzie na łóżku:-D

Sariska dzieki:-)
Alicja dziękuje ze pytasz dzień mi jakos zlecial teraz jakos mi sie humor pogorszył niewiadomo czemu:eek:
Ragna a ja chce zobaczyć twoje:-p

Tez chciałam oglądać troje zreszta po raz setny ale Bartek jakieś głupoty ogląda wiec odpuscilam sobie

Hej czuję się tak jak by mi ktos w mordę przywalił,prawa strona mnie boli i cięzko mi się ją otwiera a nie wiem od czego:eek:Lenka śpi od dwóch godz a ja się tak grzebałam że dopiero teraz weszłam na kompa i wybaczcie ale dziś już nie nadrobię.Z moim S sie pokłociłam a raczej on się obraził po tym jak mu powiedz że gada jak własna matka.I to tyle narazie bo nie wiem co wiecej.

mała mi uwielbiam patrzeć na śpiące dzieci, są wtedy takie słodkie...i ciche :-D widze że pozycja żółwika u Was też na topie :-p Iś wcześniej jeszcze na krecika spała czyli pupka jeszcze bardziej w górze, była :-p

wioli mam nadzieje ze jutrzejszego dnia humorek bedzie dużo lepszy :*

ikaa fajnie, że jesteś :-) mam nadzieje że to nic poważnego i przejdzie :* a co do małża, przykro mi :-( faceci ehh...

dawidowe oj wtedy to dopiero bedzie sie działo :-D

Ostatnia edycja:
reklama
alicja u nas też Łukasz często jeszcze praktykuje spanie na krecika, to są jego ulubione pozy do spania:-) nawet przyuważyliśmy z G. że jak np śpi na boku to lubi między nogi sobie dać jaśka albo kawałek kołdry- ma to po mnie bo ja tak samo mam:-)
wioli to jutro niech zaświeci słońce dla Ciebie aby nastrój był lepszy.
ika przykro z powodu kłótni, eh facetowi jak powiesz prawdę to się jeszcze obrazi i tyle z tego jest...
ragna jak super widzieć Twoją twarz i Hani. Teraz już wiem za kim rozglądać się w Krk;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry