reklama

Październikowe Mamy 2010

Elona mojej mamy:-)
Ida no to gratulacje dla misi
Rysia ja mam takie wielkie okno aż z 6 cioma szybami i muszę kupić aż 6 ale napewno nie za tyle pieniędzy co oni tu chcą zamowie sobie z pl firmy to mnie wyniesie 100 Rysia a ty co taka dziś podminowana?
Eliza w nocy niech sobie gra ja i tak śpię a dzień ze marudzi to nic on zawsze marudzi:-DSpał dzisiaj 2 godziny tylko ale skoro ma czas na grę musi mieć czas dla rodziny wiec potulnie wstał:-D

reklama
Hej,
Trochę was zaniedbałam ostatnio, ale to przez to, że na nic nie mam czasu. Nie nadrobię was, nie ma szans, ale może jakoś się wstrzelę w wątek

Dziolszki ja uciekam na galę boksu niestety ale nie mogę jej przegapić jutro dopiero pewnie wieczorkiem wpadne bo idę do pracy życzę wam spokojnej nocy i udanej niedzieli

Kahaa witaj gdzie byłaś jak cię Niebylo?

reklama
Alicja, Ty to umiesz dobrać te fotki w postach. Jestem pełna podziwu, a Chajzerek mnie rozwalił…
Ida, gratuluję zębolka. U nas zastój jakiś… Też w czołówce nie jest, bo ma osiem, ale nie ma jeszcze dolnych dwójek. Dziś była jakaś nie w sosie, ale boję się liczyć na to, że jakieś zębisko się kroi. Dwie czwórki mamy już od początku stycznia, a dwie kolejne jakoś nie chcą się przebić. Widziałam, że dolne dziąsło ma zaczerwienione, ale czy to musi o czymś świadczyć?
A mi też jakoś humorek nie dopisuje. Nawet piwka sobie nie strzeliłam, bo jakoś ochota mnie opuściła… Poza tym boję się, że dzisiejsza nocka może nie należeć do udanych, bo dzień był średni.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry