reklama

Październikowe Mamy 2010

no ale mnie ominęło:wściekła/y: zalapałam się tylko na ikaa i ragna,fajnie tak zobaczyć jak wygladacie dziewczyny,wpadam tylko napisać tak szybko że sniła mi się dzis dawidowe :szok: biegała gdzieś na plaży w czerwonej kiecce i czerwonej chuście na głowie i była taką pulchniutką murzynką :confused::eek::oo2:
Lecę dalej po tesciowa z teściem wrocili wlaśnie z wakacji i obiad szykujemy,zdjęcia i takie tam

reklama
dawidowe poprawy humorku życze :*
renata :-D ależ Ty masz sny :-)

sariska cooooo????

smieszne_tapety_na_telefon_13.jpg

kochanie po pierwsze to przytulam

smieszne_zwierzeta_cz_15-500x300.jpg

pamiętaj że takimi babolami

twoja_stara_jest_batmanem.jpg
,

nie ma sensu sie przejmować bo

images-3.jpg

na pocieszenie wysyłam Chajzerka

kolejny-ibisz.jpg

42.png

Sariska nie przejmuj sie babsztylem ludzie czasem za grosz szacunku nie maja Ragna dobrze pisze niech ja biegunka nawiedzi taka ostra:-D
Ikaa wow obie sliczne!
Renata jakie sny no i dawidowe w roli murzynki bardzo mi sie podoba!
Kania zamelduj sie ze wszystko ok!
Doris dobrze ze to tylko trzydniowka moi nigdy niemieli

Byłam na zakupach chałupie sprzatnelam kupiłam sobie % na wieczór i jest git o 6 idziemy do mamy na kolacje
urodzinowa!mam pytanie do dziewczyn które maja rolety takie
w szybach nie na całe okno tylko takie co zakrywaja szyby
niewiem czy zrozumiałe pisze :confused:Duzo płaci iście w pl?
bo tutaj znalazłam i koszt mnie przerosl pięciokrotnie a
znalazłam na ebayu Polska firmę za naprawdę małe sianko i
tak sie zastanawiam czy to możliwe?

Acha zapomnialabym Alicja z tym Chajzerem to przegielas:-DBleee

Ostatnia edycja:
Ida ja mam jedno okno z 6 szybami bo to takie badziew angielski i w sklepie wyliczyli mi na 678 f:szok::szok::szok:Chyba ich pogrzalo:wściekła/y:A na ebayu z tej polskiej firmy wychodzi tez jakos koło 100zl za jedno

Dzien dobry, dziolchy :-) Od razu uprzedzam, ze przespalam nocke bez zadnych "atrakcji", nic mi nie bylo ani rano kaca tez niet :-p:-D
Wiec uwazam wieczor alkoholowy za udany. Obudzilam sie kilka razy rano, potem nagle sie zbudzilam o 9:40 i musialam zbudzic meza, zeby do dziecka wstal...chociaz malego jeszcze slychac nie bylo :szok: Ale i tak nie wiem czy spal, czy juz sobie po prostu lezal. Pod tym wzgledem mam aniolka, bo on praktycznie NIGDY nie placze po obudzeniu, tylko sobie spiewa, albo dyskutuje z misiem, albo wola "hej!" :-D Ja chcialam jeszcze dospac, ale juz nie moglam zasnac, myslac o tej glupiej robocie... :crazy:

Elizabennet gdzie pracujesz?

Pracuje dla agencji podobnej do polskiego MOPS-u, tyle ze zajmujemy sie wylacznie dziecmi, ktorym dzieje sie krzywda. Jestem pracownikiem socjalnym, w sumie to taki miks pomiedzy prac. socjalnym i kuratorem sadowym. Tutaj ogolnie sie takie agencje nazywa "Child Protective Services".

Dzień doberek

Eliza nie dziwie sie ze sie wkurzylas taki brak szacunku do czyjejś pracy i czasu potrafi zdenerwowac ale humorek sobie poprawilas wiec juz pewnie zapomnialas:-DJak w nocy maztrzymal włosy czy jeszcze trzyma?;-)

Wstalam o 7 co mi sie wogole nie podoba:-pO 6 sie przebudzilam to mój k grał jeszcze na grze:-DPowiedział ze wstanie razem zemna ale niebudzilam go jeszcze niech ma dzisiaj dzień dziecka:-D

Wioli, jak juz napisalam powyzej, luzik byl i malz nie musial nic robic :-p

Ale godziny grania w gry Twojego malza powalajace sa. Ja to bym sie wkurzyla jakby moj do rana siedzial i gral. Potem by przeciez caly dzien do niczego byl i jeszcze marudzil, ze zmeczony... Bardzo jestes wspanialomyslna z tym niebudzeniem ;-)Chociaz doczytalam o "podjudzaniu" Kubusia potem, no pieknie :-D

Eliza
- ja też się nie załapałam na zdjęcia, ale czytałam wczoraj książkę, tak się wciągnęłam że z 200 stron przeczytałam, a tobie też się nie dziwię że się wkurzyłaś, mam podobne zdanie co Alicja, że mogła przynajmniej uprzedzić, że się spóźni, no ale to świadczy o niej. A ja czasem zasypiam w szlafroku, szczególnie jak Arek się ciągle budzi.,

kroma, mnie sie tez w szlafroku zdarzylo, chyba juz o tym pisalam :-) Ale na szczescie, nie mialo to nic wspolnego ze spaniem mojego dziecka.
A jesli chodzi o te nerwy sadowe to dziekuje Wam za zrozumienie. Ja generalnie zawsze sie wkurzam na ludzi, ktorzy nie zwracaja zupelnie uwagi na innych, tylko ja JA JA.... a takich jest, niestety, mnostwo. :no:

E-lona, rozbroilas mnie, hehehehe :-D
A w ogole to dziekuje za pamiec. W kwestii nowej pracy narazie nic i bardzo sie tym przejmuje. Liczylam chociaz na telefon z zaproszeniem na rozmowe. Ale nie trace jeszcze nadziei, bo teoretycznie nie zamkneli jeszcze terminu skladania podan...moze nie rozpoczeli "interviews" jeszcze. W kazdym razie, wciaz potrzebuje Waszych kciukow...

A fotki zimowe niezle! Widoczki faktycznie fajne, ale nie zazdroszcze przedzierania sie w takich warunkach do pracy.
A u nas sniegu w tym roku byly baardzo znikome ilosci i chyba juz nie bedzie. Dzisiaj pogoda znowu wiosenna. Nie powiem, zebym narzekala ;-)

Idaaaa! :-) No to ciesze sie, ze zgadlam wczoraj. Tylko nie wiem czemu juz dzisiaj ten humor poszedl...
W ogole to gratulacje zabkowe!!! Czyli ktory to wyszedl teraz? I ile ma Misia razem?

Bo widze, ze nawet Agusia Adama przebila, mimo ze tak pozno zaczela... gratulacje, mamaagusi!

A Adasiek ma wciaz tylko osiem i wiecej nie widac...
Teraz spi, a malz na rolki pojechal, wiec mam czas dla siebie i dla WAS ;-)

reklama
Pisałam posta chyba z godzinę,był kilometrowy i go Wcięło wrrrrrrrr

Teraz to nie poodpisuję,bo najzwyczajniej w świecie nie pamiętam co komu :dry:

Elizabennet no tak myślałam,że może z opieki jesteś;-) Bardzo dużo masz obowiązków? Może inaczej, dużo jest dzieci,którymi sprawami się zajmujesz??

Maja właśnie padła spać. Podczas zasypiania była Sesja okropnego płaczu,ale nie mogłam wywnioskować co było powodem,bo raz trzymała się za brzuszek,raz za nogi itd pewnie ze zmęczenia i choroby . Obu spała jak najdłużej

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry