reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej mamusie,
jestem niewyspana- poszliśmy spać z G. koło 2 a o 7 już nas ten nasz mały zegar biologiczny obudził;-)
Jak się G. ogarnie to jedziemy do centrum bo muszę papierniczy odwiedzić jak i jedziemy do fryzjera, bo mam już końską grzywę a końcówki wołają o pomstę do nieba:eek:.

makuc a wykorzystałaś chociaż wczoraj tą kartę męża?;-)

reklama
Sariska jak będziesz pózniej to wrzuce bo te picassa mnie troszkę przerażają musiałabym szukać odpowiedziego na ipada a dla mnie to ciagle czarna magia
Jak sie dzisiaj czujesz?bobo dawał znak?

Sariska,a czemu za wcześnie? Dla mnie w sam raz;)
Eliza, oba strzały trafne;)
Odwyk muszę zrobić bo 2 piwa zmogły mnie wczoraj totalnie...ja się tak nie bawię:P

Ragna, czekam na pw:P
Nocka w porzo, chyba jednak nie wydawało mi się że zębol wyszedł:)))
Dzisiaj i jutro samotne nocne dyżury mam:/
Lecę na kawkę i jakąś komapkę;)

Wioli dzis może być ciężko, ale się zobaczy hehe . A Bobo właśnie dziś sie chyba obraził, bo nic nie dał znac ehhh ,a czuję się dość niewsypana ehhh, ale już pomału do siebie dochodzę :-) więc będzie dobrze.
Maqc to dobrze, że było dobrze. No własnie dogadałas się z kartą małża?
Mała ja też musze do fryzjera końcówki już przyciąć ehh. A z zegara bilogicznego się uśmiałam ;-)...mój nas dzis o 6;00 obudził hehe

edit: Iduś no że za wcześnie bo do łóżka nie zdażyłaś dojść chyba że ....;-)

mój zegar biologiczny przestawił się na 8 i średnio mi się to podoba:-p
eliza, chirurgów był teraz (sprawdziłam:-)bo nie pamiętałam) 14odc "All you need is love" ale do końca go nie obejrzeliśmy przez mały alarm - co się odwlecze to nie uciecze;-)

a miałam wam napisać wczoraj że pierwszy raz od pół roku (sierpniowego wesela) pomalowałam sobie pazurki:-pi z tej radości że mam okazję to zrobić nie mogłam sie zdecydować na jeden kolor i teraz jedną łapę na jeden kolor a drugą na inny:sorry:powiedzcie że to nie jest durnowate:cool2:

bibek

witajcie

ja nie pospałam ale to już standard, młody się ciągle budził, ale bez afer.

Witam lolkak, fajne z was dziewczyny i Maja jaka urocza.

Eliza
- ja też się nie załapałam na zdjęcia, ale czytałam wczoraj książkę, tak się wciągnęłam że z 200 stron przeczytałam, a tobie też się nie dziwię że się wkurzyłaś, mam podobne zdanie co Alicja, że mogła przynajmniej uprzedzić, że się spóźni, no ale to świadczy o niej. A ja czasem zasypiam w szlafroku, szczególnie jak Arek się ciągle budzi.,
Alicja- a ja przeczytałam, że Isia bawi się twoimi podpaskami, to teraz widać jak się wyspałam,a ty tak rześko wstajesz o 5tej bo ja jak mnie ktoś obudzi o tej to się snuję jak zombi.

no to spadam mało was a moje demolkę robią.
Ja spadam, może pójdę z dzieciakami na zakupy, pogoda nawet nie jest zła, nie ma mrozów.

Przyznaje, że kiedy pisałam na koniec o tym zakłamaniu byłam poddenerwowana i nie chciałam absolutnie skierować tego do wszystkich. Dlatego przepraszam te osoby, które poczuły się dotknięte, a nie dotyczyło to ich.
Kilka osób sprawiło też mi dużą przykrość, ale to już nieważne.
Nie wiem czy jeszcze tutaj wrócę, ale chciałam podziękować za te 2 lata, piękne 2 lata.
Nie podczytuję, więc jak coś ktoś ode mnie chciałby to zapraszam na priv.

mała mi no to nieźle długo zabawiliście :-p co tam sie działo ło ho ho :-D :rofl: :-)

ida mi na chwile obecną pewnie i pół piwa by wystarczyło :-D fajnie ze nocka super :-) a co do pazurków no to poszalałaś :-D ale to nic, ja Ci podam patent Alutkowy :-D : biorę dwa lakiery (bo sie nie potrafie zdecydowac który mi sie bardziej podoba :cool2: ) i maluje na przemian jeden pazurek jednym, drugi drugim, itd. kolorowa przeplatanka :-p ale jak podobny odcień to całkiem fajnie wygląda :-p :-)

kroma :-D :-D czekaj no jeszcze jej tampony rozrzuce :-D :-D

mała mi a może zaszalejsze i nie tylko grzywkę fryzjer ruszy?

sariska
mój mi truje tyłek juz od jakiegoś czasu ale co tam, niech truje :-p z tym ze jemu nie chodzi o to że czas z nim spędzić itd tylko chce w Hirołsów zagrać :confused2:

a i nagadałam mu już o tych sankach i powiedział że pomyśli :-D :-) :rofl: jupi!!!

wioli fajnie ze dziś humorek lepiej :*

reklama
witam i widzę, że znów wczoraj zaszalałyście z pisaniem. poczytam chociaż później ale już nie wiem czy pisać potem coś czy nie? a u nas chwalimy się ząbkiem naszym nowym to już 9 więc jestem szczęśliwa, że Agusia tak nadrabia ładnie z ząbkami:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry