reklama

Październikowe Mamy 2010

Ika a po co je prostujesz? Nie lubisz kręciołków? A masz takie drobne loki czy raczej fale?

A tak wygląda część drogi, którą pokonuję w drodze do pracy (i z powrotem też:-)). Na zdjęciu jest wygląd na drugi dzień po ostatnich opadach, więc droga przejezdna, ale na poboczach widać jak nawiewa z pól.
Luty 439.jpgLuty 440.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Hej,
Ja dziś jakaś padnięta jestem. Chyba poranny fitness mi nie posłużył. Wycisk babka dała straszny. Hania śpi już prawie godzinę, a ja zaraz pędzę łazienkę umyć.
Coś Haninka dziś marudna jest i jeść nie chce. Mam nadzieję, że nam się nie zapowiada jakieś choróbsko...
Eliza, też bym się zdenerwowała na Twoim miejscu. Nie znoszę, jak ktoś nie szanuje czasu innych. Sama nie znoszę się spóźniać i od innych też oczekuję punktualności. Czasem wystarczy tylko krótki telefon z informacją i można komuś zaoszczędzić stresu i nerwów.
Mamaagusi, gratuluję ząbka. U nas coś kolejne wyjść nie chcą.
Co do zdjęć, to te setki u Sariski na privie do link do Picasa ze zdjęciami Hanki, na których czasem przewijam się i ja. Rzeczywiście zdjęć tam mnóstwo, by rodzinka mogła Hanię podglądać.
Pójdę śladem Ikaa i też wrzucę tutaj na jakiś czas. A może pozostałe forumowe koleżanki pójdą naszym śladem? :tak:Od wczoraj przynajmniej kilku dziewczynom mogę przypisać twarze i jakoś czuję się bardziej spoufalona;)

Hanka powstała, więc zmykam. Sprzątanie łazienki musi zaczekać...

Ostatnia edycja:
No widzę wysyp fotek :-) Pięknne dziewczyny :-)
mamaagusi- gratulujemy 9 ząbka, a u nas ciągle tylko 6 zębów.
alicja- ja nie lubię malować paznokci, zaraz mi złazi lakier.
Lolkak- ważne że jest praca i jakoś dajecie radę się wymienić, co u mnie jak na razie nie jest możliwe.
Ika29- po kim ona ma takie loki, kolor po mamie, fajna dziewczynka, mama też :)

Nie zawsze się udaje,ale jakoś daję radę ;-) Może i u was coś się ruszy.

Ida no a kiedy się odfo****esz;-)?

reklama
Idek a co sie stało? wpadaj do mnie na czekoladową kurację :tak: szafka przyjemności czeka otworem, mam tam czekolady, żelki, delicje, ptasie mleczko, lentynki ( :-D ) a w lodówce lody, bitą śmietanę i białe wino. Już ja Ci pomoge humor poprawić :-) :****

ikaa fajnie móc Cię zobaczyć :-) lolak to samo :-) sympatyczne buziaki macie :-) :tak: :-)

my właśnie wróciliśmy z sanek :-) ale ciapa sie robi i już za dużej frajdy nie było, ale co tam :-p
a że zwyczanie mi sie nie chciało juz stac w kuchni to Iś na obiadek wciągnęła kapuśniak a nam zrobiłam hod-dogi :-p zrobiliśmy surówkę, nakroiłam ogórka, pomidorka, papryki... mniam mniam :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry