reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej! Witam w przelocie, bo dziś trochę mam do zrobienia.
Mamaagusi gratki kolejnego ząbka u Agusi.
Eliza oj też bym kipiała ze złości, gdyby mnie tak ktoś potraktował. A jak tam sprawa z nową pracą?
Alicja u mnie w pracy jedna koleżanka z paznokciami robi podobnie tylko, że nie są to kolory pochodne i jakoś mi się to nie podobuje, co innego gdy są to odcienie tego samego koloru. Ja z decydowaniem o kolorze miałam podobnie tylko że w sklepie, bo nie wiedziałam na co się zdecydować i stanęło na czerwonym. Zresztą wyboru zbyt dużego nie było.
Lolkak śliczne z Was dziewczyny. Fajnie, że się tak szybko pokazałaś. I w ogóle to witaj.

reklama
wioli83:8216595 pisze:
Dzień doberek
Alicja humor to jeszcze niewiem jaki mam bo jestem nieprzytomna i budze sie wlasnie kawusia:-DA u ciebie jak wszystko w porzadeczku?
Eliza nie dziwie sie ze sie wkurzylas taki brak szacunku do czyjejś pracy i czasu potrafi zdenerwowac ale humorek sobie poprawilas wiec juz pewnie zapomnialas:-DJak w nocy maztrzymal włosy czy jeszcze trzyma?;-)
Ida a ty co taka zadowolona byłaś wczoraj?mezus docenił zoncie;-)
Makuc jak tam na potupance?mąż dał występ?
Lolkak obie jesteście fajne dziewczyny i ty taka szczuplutka wow jak pracujesz to z kim jest maja?
Happy gdzie twój poranny post?
Nat na twojego tez czekam
Ikaa nie zalapalam sie na zdjęcie buuuu

Wstalam o 7 co mi sie wogole nie podoba:-pO 6 sie przebudzilam to mój k grał jeszcze na grze:-DPowiedział ze wstanie razem zemna ale niebudzilam go jeszcze niech ma dzisiaj dzień dziecka:-D

Mam pracę zmianową,więc jakoś dajemy radę i opieka rozklada się na mnie,babcie czasem tatusia. Jak nikt akurat nie jest wolny to kozystamy z opieki na godziny. O publicznym zlobku moge zapomniec a na prywatny mnie nie stac,no chyba ze dostane duza podwyżkę:-D

Dzieki za mile komentarze. Maja padła spać,ale pewnie długo nie wytrzyma ;-)

witam wczoraj przegałam z koleżanka wieczorem chyba 3h hhihiihih aż nas Laura ochrzaniła.

Jak zwykle budzenie o 6 to pedem zrobiłam mleko i dolezałam do 9. A niunia a to bajki ogladała, a to klocki jej wsadziłam (pomine że pare razy nimi oberwałam w głowe). Jak zwykle ktoś uskuteczniał siadanie na mojej facjacie.

Lolkak witaj
Sarisa ;-)
Ida za jakiego powodu?

Mamaagusi gratuluje nowego zabka agusi:-)
Mała mi co wy robi iście do tej drugiej?;-)
Ida wczoraj wesolutka z rana wali focha oj mąż to pewnie zadowolony:-D;-):-D
Alicja moja siostra tez tak maluje paznokcie i muszę powiedziec ze bardzo fajnie to wyglada
Dawidowe mój Kubuś tez dzisiaj tak tatusia budził a ja mu dopingowalam słowami zrób hopa hopa:-DWstal szybciutko:cool2:
Elona co to takiego będziesz robić ze tylko przelotem wpadasz?

mamaagusi- gratulujemy 9 ząbka, a u nas ciągle tylko 6 zębów.
alicja- ja nie lubię malować paznokci, zaraz mi złazi lakier.
Lolkak- ważne że jest praca i jakoś dajecie radę się wymienić, co u mnie jak na razie nie jest możliwe.
Ika29- po kim ona ma takie loki, kolor po mamie, fajna dziewczynka, mama też :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry