reklama

Październikowe Mamy 2010

Mała Mi, faktycznie ładnie było Ci w tym kolorku.
Idę się kąpać i spać, bo jutro na 9:45 fitnessik:)
Słodkich snów!
O, całe szczęście zdążyłam na zdjęcie Ikaa. Grzeszysz narzekając na wygląd! Bardzo fajna z Ciebie laska. Zresztą spodziewałam się tego, bo jak taka śliczna Lenka mogłaby mieć nieładną mamę?

Do prostownicy czy modelowania fryzury to ja cierpliwości nie mam...

Ostatnia edycja:
reklama
ragna dobranoc
mala mi na wszystko za gruba za niska i wlosy nie takie ;-)
a prostownicy to ja też muszę używac bo tak to jak baba jaga wyglądam.

Ostatnia edycja:
hihi cieszę się że jednak nie poszłam wcześniej od kompa bo dzięki temu miałam okazję pooglądać tyle ślicznych buziek (czyt,Ragny,Wioli,Małej_mi i Ikii:-D).Jeszcze raz to powtórze-miło Was poznać!!!!!!!!!!:-Da teraz mówię już dobranoc i uciekam w krainę snu:tak:

hej robaczki moja kochane:)))

u nas nocka powiedzmy ze ok bo przed 8h ktos nad nami czyms albo rzucil o podloge albo cos spadlo bo huk jak szlak i my zesmy skoczyli na rowne nogi a Leane w ryk.... niech szlak trafi ich halasy...
otem poszlam do pracki. tak w ogle to @ mi sie przyplatala...

jak z pracy wrocilam to stwierdzilam ze na przyjazd taty chate wypada odsprzatac wiec zeby nikt mnei nie wqrwial (bo mam @!!!) to wywalilam malza i Leane na zakupy na spacer a ja w godzine zasuwalam jak male autko:))
jak wrocili to ja konczylam lazienke a reszta juz byla odsprzatana.

a tak w ogole to padlam ze smiechu wieczorem przez glizdusia.... po kapieli jak zwykle przytulaczki ze mna i z antkiem i po chwili zaczela wariowac... antek zaczal sie wkurzac i mowi ze ma sie uspokoic bo trzeba sie wyciszyc i isc spac a leane na mnie spojrzenie, zadarla nosek, wyszczerzyla wszystkie zeby i walnela taki usmiech wrednowaty jakby chciala powiedziec " stary ocipial co nie mamuska??" jaka ona jest cwana....

a przed kolacja stwierdzilam ze naucze ja jesc sera koziego w plastrach. zrobilam sobie 3 malusie kromeczki. mloda oczywiscie ciekawa podjazd do mnie i daj i daj to jej dalam:)))) je moja kromke. wiec ja wzielam druga. a ona zabrala mi druga i siedzi i je na przemian te dwie kromki mimo ze takie same:))))) nawet skorki ja nie zrazily:))

no nic pora nadrobic...

DORIS Leane nam taki dramat zrobila dwa tygodnei temu w nocy... az mi skora cierpla jak sie darla jak sie jej 4 przebijaly i to obie na raz... do tego miala paskudny katar i mokry kaszel....

KANIA ciesze sie ze przyjezdza bo jakby nie bylo to moj tata:)))
a co do kolder to kup sobie taka jak ja mam 220x240:)))))))

MAKUC slubny wywlok?? spadne z wersalki:)))

SARISKA wez no zapodaj fotki z weselicha:)))

IDA ty mi nic nie mow o tulaskach bejbaska bo jak mam Leane w ramionach to dziala na mnie jak balsam:))) wdycham zapach jej skory i wlosow taki superowy zapach dzidziusia:)))) cos cuuuuuuuudownego:)) no chyba ze matce pusci baczka pod nos...

a u nas czytanie ksiazeczek to jedno z ulubionych zajec. neiraz potrafi godzine siedziec, przejrzec wszystkie, pokazuje sobie obrazki gada co widzi wydaje glosy zwierzatek - uwielbia:))

ALICJA wez mi nei mow bo mojego musialabym upic zeby szedl na tance ze mna. chcialam sie zapisac na latyno amerykanskie, takie ze zmyslem to moj stwierdzil ze sama dobrze tancze i powinno styknac no nie?? a na weselu pierwszy taniec to byl do pisoenki " dis moi que tu m'aimes" i wsumie nie tylko my tanczylsimy.

MALA MI ten tanies jest niezly alke kiecka z czarnym dodatkiem bleeeeee. lepiej jakis lilowy albo niebieski. rzecz gustu. ale taneic fajny:))

MADZIKS super ze wrocilas:))

WIOLI ja tez chce twoje fotki!!! albo wyslij mi na priv namiary na nk albo FB jesli tam masz jakeis zdjecia:)))

DAWIDOWE juz sobie wyobrazam ta scene i doslownei leje w glos:)))

IKA wezzzz z tymi chlopami... patelnia w dlon i juz.

RAGNA nie zalapalam sie na fotki ;(((((((((((wyslij na priva

LOLKAK witamy wsrod najwiekszych gadul:)))))) czuj sie jak u siebie i daj sie nam poznac jak najwiecej:)))

WIOLI od 22 siedze i czytam bb!!!!! cholera wasp ogielo!!!!!!!!!!!! od wczorja nasadzilyscie z 20 stron!!!!!a tata jest w drodzei bedzie jutro:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry