reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Wioli, oj, byłoby szkoda takich długich włosów, ale kto nie ryzykuje, ten nie zyskuje:) A może spróbuj jakimś szamponem takim do kilku myć?
Rysia, świetny kolor. Co to za farba? W ogóle zawsze chciałam taką fryzurkę mieć, ale jak mam długie włosy, to mam mega szopę, a do tego falistą, więc pozostanie w sferze marzeń...
Oj kusicie, kusicie, już mam ochotę sobie jakiś kolorek zafudnować na łepetynkę...

A no właśnie zrobiłam tam zanim napisałaś i udało się. Trochę techniki i się człowiek gubi, albo to po prostu już tak późna godzina heh;-)

Jak jeszcze kiedyś nie miałam Łukaszka to bardziej szalałam z kolorami/ fryzurami a teraz ciągle to samo. Zresztą muszę powrócić do tamtego koloru co pokazałam zdjęcie w kapturze. Wydaje mi się że właśnie w nim najlepiej mi było. :-)

Ragna dobrze wiedzieć jak się usuwa zdjęcia...ja usunęłam cały post bo inaczej nie umiałam:-Da co do włosów to ja mam kręcono-falisto-szopowe ale zaprzyjaźniłam się z prostownicą jak chce mieć rozpuszczone (ale to rzadko bo w innych sytuacjach chodzę poprostu w kitce).A co do koloru do Wioli to ja żem biała jak trup a czułam się w nich dobrze:-D

edit:Ikaa ale laska z Ciebie (no i gdzie TY kobieto masz ten tłuszcz....hmmmm chyba na smyczy:-D)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
ika fajna z Ciebie kobietka, nie wiem na co Ty narzekasz, hmm??:szok:

rysia możemy sobie podać ręcę bo ja też zaprzyjaźniona z prostownicą, bo naturalnie mam kręcone włosy... :eek: zresztą jak wyprostuje to jak pójdę na deszcz czy śnieg to się już kręcić zaczynają... wrrr..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry