Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Rysia ty grubasieKobitko ty w ciąży byłaś i niegadaj ze teraz jesteś bo widziałam zdjęcia chudzinko i następna nastolatka tak jak mała mi wy sie nie starzejecie czy co?
wioli bo ja tak po cichu walcze;-) mala mi ja Cię pierwszy raz widzę no i stwierdzam że same super laski tu są więc ja się chyba nie pokaże bo nie ma co oglądać. rysia brak słów na to wszystko normalnie no i ty gruba gdzie?w którym miejscu?
Lolkak witaj happy miała racje ze cię tu ściągnęła nigdzie tyle fajnych dziewczyn nie znajdziesz;-)
Mała mi takie ogniste mialas?mi sie tez takie marzą ale niewiem czy by mi pasowaly?
Ikaa co ty tu pleciesz xena dawaj foto bo zem ciekawa
wioli mam jedno zdjęcie gdzie miałam włosy takie jakie mi najbardziej się podobały, tyle że mam kaptur na głowie ale chyba trochę widać będzie.. bo nie mam na tym kompie fotek.
Mała Mi, super kolor i zdjęcie też bardzo fajne. Lolkak, napisz coś więcej o sobie - czy pracujesz, jak się Maja chowa i co tam jeszcze chcesz Chętnie przeczytamy.