Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
eliza - to sobie chociaż troche czystej z nami dla kurażu walniej roxi - a czy twój też jest podłączony do pilota? znaczy jak przełączasz kanał to się budzi i "noprzecieżoglada"
hej Lasencje, ja wpadam jak po ogien po przerypanej sobocie w pracy. powiem tylko tyle ze tata dojechal w calosci w miare szybko i bez problemu. i zarcie dobre dojechalo i prezenty dla mlodej i nas iw ogole Leane sie z dziadkiem zakumplowala i nawet spacer zaliczyli)))
tak na szybko przelecialam co i jak u was
Elona zazdroszcze tej zimy ze uuuuuuu
NAT a tobie sie wpierdziel nalezy za te teksty, sorry laska ale przeginasz z fochami, mnie nieraz tez ktos skrytykowal i nie tylko mnie i jakos zyjemy. tak wiec wracaj tu lepiej bo sie bede gniewac.
elona - ha ha ha
dziulka - a tobie to ja zaraz focha strzele, bo wstawiłam takiego pięknego drina specjalnie dla ciebie a ty nawet nie zauważyłaś. FOCH!!!!!!!!!!!
Poczytałam i widzę, że Wy tu piju piju, a mi się skończyło. Butelkę winka z mężem na pół obaliliśmy i resztkę wczorajszego. Testujemy trunki z biedronki.