JO JO JO ;-)
U nas dziś piękna pogoda, choć rano małoprzyjemny mróz był. Ale niebo bezchmurne więc suuuuuper.
E_LONA gdzie się wybierasz ??
IDA gratuluję tego pięknego słowa , które wypowiedziała Twoja córuchna ;-). Ehhh też bym chciala
Zdecydowanie solidaryzuję się z Tobą w kwestii kapuśniaka- nie ma opcji ,ze jest za kwaśny. Nawet jak gębę wykręca- tak ma być :-)
WIOLI wracaj już !!!
MAŁA_MI ucałuj czółko Łukiego ! A jak tam nastrój , lepiej troszku??? No i absolutnie się nie obwiniaj, słuchaj ALICJI , bo dobrze pisze. :-) No główka do góry .
KROMA u nas podobnie – jakiś zastój z zębami , a wszystkie znaki na niebie i ziemi mówią ,ze lada moment wyjdą ... i nic. Powrotu weny życzę!
RAGNA współczuję katarku Hani :-(, jak nocka??
ALICJA cieszę się ,ze wracasz do zdrowia (choć przyznaję ,ze nie wiedzialam ,ze zle się czulas). A z tym kapuśniakiem to co Ty byś bez forum zrobila? A małżyk co tak ma drugie zmiany? Że niby po feriach to mu zmienili? ;-)
RENATKA super pomysł z tym wyjazdem. A macie jakieś ulubione miejsce?
DAWIDOWE cieszę się ,ze Laura bez problemu wróciła do żłobka. A książka chyba naprawdę dobra skoro nawet w pracy nie odpuszczasz. A jaki to gatunek???
SARISA ale jaja z tą paczką od Mikołaja. Mogli poczekać już i dać od Zajączka Wielkanocnego. :-) I proszę mi się idiotycznymi privami nie przejmować.
KANIA ale niefart z tym doktorem :-( Trzymam kciuki za wizyte w tym tygodniu. Przykro mi ,ze tak cierpisz. Mój J. mógłby Ci rękę podać , bo on tez ma z tymi zatokami , no ale jak dobrze pójdzie to pod koniec roku będzie miał operację.
IKAA a jak śledziki przyrządzasz? Masz jakiś fajny przepis?
DZIULKA a jest cos czego Leane nie lubi jeść?
HAPPY współczuje nocki. A Amelka tak się przebudza , czy całkiem bunt na spanie jej się włącza?? U nas też niestety fotek śnieżnych póki co brak. Tyle ,ze u nas jednak jeszcze poleży sobie więc spokojnie zdążę. Bawcie się dobrze i koniecznie pochwal się fotkami!
KANIA , KROMA a kysz z brakiem weny!!! ;-)
ROXI oj chyba nie Ty jedna jesteś podburzona , ale ja tam wychodzę z założenia ,ze nie warto się stresować. Akurat w tym wypadku nie warto ;-). A w ogóle co tam u Ciebie rybko?
MAKUCKU mam nadzieje ,ze dziś masz troszkę luzu i zaraz się pojawisz ;-)