Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
"szyszka " to szynka.Czasem jeszcze bywa "syfka"
.
Amelka tez usmarkana i nie ma dnia,byśmy na spacerze nie były.Póki dziecko nie ma gorączki,trzeba wychodzić
.
z racji pokazania jakiego szkodnika mam w domu cyknęłam dla Was zdjęcie i skonfiskowałam narzędzie zniszczenia. Głos sprzeciwu słyszało pewnie pół bloku 
) i wracam do Was..
Mam ogromnego wnerwa. Nie lubię takich sytuacji, tym bardziej że z tego co mi mówiła teściowa/ mąż to na prawie wszystkich osiedlach w Krk jak jest jakaś awaria wody to od razu jeżdżą z megafonem i informują a tutaj zero odzewu. Chyba zejdę na dół i spiszę numer tel od administracji i się zapytam co i jak.
rozumiem że skoro piszesz o tych privach na głównym to chodzi o kogoś stąd? i skoro o tym piszesz to pewnie było to jakieś przegięcie :-( kurcze wiecie co przykro mi ze tak sie dzieje na tym forum, jeszcze pare miesięcy temu było tu tak fajnie, jakaś taka pozytywna energia była, wspierałyśmy sie itd a teraz to już nie jest tak jak kiedyś. I wiesz co, nie chce nawet sobie wyobrażać, że któraś z nas zachowuje se w stosunku do Ciebie niefajnie tym bardziej że nosisz pod serduszkiem dzidziusia i ostatnie czego potrzebujesz to nerwy :* tak więc prosze sie tym nie przejmowac olać gbura i myśleć pozytywnie ;-) ucałowac Zuzuka i głasknąć od cioci Fasolinkę :***
i do tego tak odległy termin. Bezsens. I teraz ma sie cały rok męczyć z tymi zatokami aż wreszcie łaskawie coś sie da z tym zrobić, ehh nasza cudowna służba sdrowia :/

masakra przecież tak nie można i do tego tak długo
???