Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dopiero korki skończyłam
nie idzieKroma, Emilia, Ida, E-lona a Wam jak idzie z ćwiczeniami?
ale wezmę sie za siebie I MĘŻA, bo chyba sobie dukana zaczniemy i do tego po parę brzuszków
no właśnie, to powinno być dobrowolne, bo ja tak jak już pisała któraś wolałabym te pół pensji na jakis prywatny abonament przeznaczyć i nie martwic sie kolejkami, i innymi pierdołami! co z tego ze sie ma ubezp jak i tak np u nas trzeba się PROSIĆ o skierowanie na głupią morfologię i zazwyczaj sie kończy na tym że człowiek się poddaje i sam płaci za badanieNic, totalnie nic. Człowiek pracuje, zus połowę pensji zabiera.
i to jest przecież naprawdę lajtowy przykład funkcjonowania służby zdrowia, bo te o utrudnianiu życia naprawdę chorym czy biednym ludzio to się po prostu w głowie nie mieszczą... ale co tu duzo gadać, skoro gołym okiem widać że rząd chce ludzi wykończyć:/ podnoszenie wieku emerytalnego np, przy takiej służbie (nie)zdrowia skończy się hmmm ciekawe czym
a co do megafonów to mnie chyba trafiło jakby mi jeździli pod oknami i wrzeszczeli kiedy młoda by spała;-)za to z brakiem info o dostawie wody to już przegięcie
ps. a jaką wodę mineralną dajesz Łukaszowi? ale gotujesz ją czy taką prosto z butelki? bo już niby można dawać takim maluchom jak nasze taką wodę, a ja jakoś sie boję
taaa, specjalistka od pedicureAlicja- gdzie te fotki????
Widze Isia fanka szminki,Amelka kremu- moga razem sesje make-upu robić.A i jeszcze Misię Idową zaprosić- ona specjalistka od pedicure była.
to ja sie pytam czemu JA nie mam pomalowanych paznokci u stóp
za to sama każe sie po stópkach całować jak rano ją rozbieram z pizamki
i za to :***