reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
hej jestem padnięta,dziś się napracowałam jak nigdy od rana sprzątanie takie większe i nie wiem czemu ale mi sie nawet chciało :szok: poxniej obiad a po obiedzie wyjazd do galerii z zamiarem kupienia butów ale i tak nie kupiłam za to zapas zupek dla Lenki na cały miesiąc zrobiłam.No i schody ruchome okupowane przez Lenkę oczywiście,KFC zaliczone mniam mniam:-):-):-) się objadłam jak wieprzek.
Co tak przeleciałam na szybko to ja wodę do małej żywiec mam i zawsze ją przegotowuję a ostatnio tak myślałam nad przejściem na kranówę ale moja mama stwierdzila że nasza dużo kamienia niby ma i żebym została przy żywcu to zostałam bo mi to bez róznicy tyle że o żywcu trzeba pamiętać jak się kończy.
mała mi wspólczuje awarii najgorsze że nie dali wogóle znać w jaki kolwiek sposób że ta woda tam stoi.
sariska a co cie tak denerwuje ten ktoś tymi privami przeciez spokój musisz miec.
dorisku sledzi to ja nie umiem robic,mama jedne jakieś kupiła a drugie zrobiła słone z cebulką w oleju.
happybeti ja foteczki Amelki bym chciała widzieć:-)i twoją też:-)
I więcej nie pamiętam przepraszam:-(

Kania, tak mi sie teraz przypomniało!!!!!!!!! jak już wyleczysz zapalenie to moze spróbuj takiego syropu SINUPRET - na mnie akurat nie zadziałał ale mam gro znajomych którym pomógł:tak:

M z pracy wrócił w stanie niezadowalającym żony, nie myśleć o niewiadomo czym, jakaś trzęsawka go wzieła, cisnienie lekko podwyższone - pozytku z niego dzisiaj nie będzie:-(normalnie nic tylko piać z zachwytu nad tym tygodniem:dry:

Kania- zdrówka i nie zazdroszczę zastrzyków jak masz w pupsko. Ja odpuściłam weidera ale dziś znowu zaczęłam.
Mała Mi- nie zazdroszczę braku wody, jak u nas ostatnio nie było to latałam na du po wodę do beczkowozu, najgorzej, że każdemu się chciało do ubikacji i wody nie było.

Spadam brzuch mnie coś boli.

Kania oj bidulko. A te zastrzyki to w co?
W dupkę :baffled:.
Jeszcze nic nie kasuj.
Kroma Ciebie brzuch boli z powodu nadchodzącej @???
Ida a ile tego trza wypić, żeby pomogło??? Po skończeniu leczenia mam zrobić rtg...
A mężowi co się stało???
Ikaa to jak masz nadal taki power do sprzątania to zapraszam do mnie :-)

Ostatnia edycja:
wpadam dosłownie na sekundę, bo padam:no:

Mała Mi przekichane z tą wodą,mam nadzieję,że szybko wam włączą.

Co do ubezpieczenia to w 100% się zgadzam. Chociaż jak miałam swego czasu abonament do LuxMedu z pracy to łatwiej mi się było dostać do lekarzu z osiedlowej przychodni niż do LM ;-) ale to tylko wyjątek ;-)

Kania zdrówka. Mało siniaków życzę ;-):-p

kania współczuję tych zastrzyków w pupę. Ałć! Kosmiczna kwota wydana w aptece,eh. Człowiek w takich sytuacjach rozumie tych wszystkich emerytów szukających tańszych zamienników w aptece.
kroma połóż się, może jakiś ciepły okład na brzuch pomógłby? Może się będziecie śmiać ale jak jeszcze chodziłam do liceum i wtedy bardzo miałam bolesne miesiączki to nie raz brałam butelkę po wodzie mineralnej i nalewamy gorącej wody i kładłam ją sobie na brzuchu i tak wałkowałam nią po nim, pomagało i człowiek czuł potem ulgę.

Mała_mi oj w takich czy innych sytuacjach rozumie się ludzi, których po prostu nie stać na tak drogie leki. Absurdalne to dla mnie wszystko, chorować się po prostu nie opłaca, na l4 też nie opłaca się iść :-(
Mnie na @ tylko ibuprom pomaga, dwa z rana i na cały dzień spokój mam z bólami.

reklama
Kania- mam kolkę jelitową a nie okres :-)
Mała Mi- ja w liceum miałam takie @ że mdlałam i żadne leki nie pomagały, teraz znowu mam nawroty, ale bez omdleń tylko jakieś silne skurcze mam, ale jak wezmę trochę medykamentów to mam spokój, no i kiedyś nie było nospy :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry