Happy w ramach zadośćuczynienia jakiegoś dłuższego porannego posta mogłabyś wyklikać ;-)
sariska my też nie byliśmy na kontroli z Iś odkąd zaczęła chodzić. Nie widzę nic niepokojącego, Iś chodzi, biega, śmiga, wdrapuje sie wszędzie, mysle ze wszystko jest ok i nie zamierzam w ogóle iść na kontrole do ort
ragna jak tam, śpicie jeszcze? mam nadzieje że tak ;-)
chciałam Ci powiedzieć że przez tą Waszą łazienkę...zachciało mi sie przemeblowania

w dużym pokoju na pewno tv musimy w inne miejsce przestawić bo teraz jeśli włączamy i Iś ogląda to jest za blisko dla niej (my mamy wąski a dłuuugi pokój) no i zapragnęłam coś zrobić z pokoikiem Iś bo...już mi sie znudził różoffy

właśnie oświadczyłam małżowi jakie mam plany to sie przykrył kołdrą, zaczął sie ze mnie śmiac i rzucił tekstem: widziałem że za długo byś nie wytrzymała, ty zawsze musisz coś zmieniać

i zapowiedział że jak chce coś ulepszać to on mi sie z drogi usuwa, ale ręki do tego nie przyłoży

. Ale spoko maroko przyłoży, już ja sie za niego wezmę

za przemeblowanie to sie w weekend weźmiemy, ale pokoik Iś to najwcześniej za 2-3 tyg..ale to nic, mam czas żeby wszystko zaplanować
moriam zazdroszczę Wam tej 8 oj zazdroszczę :-)

a o której Maura chodzi spać?
a co do rogalików to dziękuję :* mi zdecydowanie lepiej wychodzą różnego rodzaju ciacha, bułeczki itd niż całe ciasta

Iduś a ja pamiętam z czasów nastoletniej wolności i buntu piwo 10,5

albo EB ....ehhh....
kroma jak tam wizyta u fryzjera? odetchnęłaś sobie

?
roxi co sie Słońce dzieje :-( ? przytulam cieplutko :****
marg o dzieki za info o remoncie
no i tyle ;-) może uda mi sie jeszcze położyć ;-)