reklama

Październikowe Mamy 2010

Ala, a ja jakoś średnio wymienione przez ciebie marki pamietam, tzn reklamy tak ale smakowo to nie:rofl2:jakos zawsze na imprezach rządził zywiec, tyskie i bosman(jak kieszonkowego było już niewiele;-)):-D
mała mi, malibu z mleczkiem pycha:tak:ale u mnie odpada bo po mleku umieram:-(a na gardło działaj szybko, woda+sól, albo szałwia. albo chociaż jakieś tabsy:tak:
Kania, ale mi pasemka absolutnie nie przeszkadzałyby:-Dnawet pewnie bym sobie zrobila gdybym sie nie bała ze od rozjaśniacza całkiem łysa zostannę:cool:boląca pupa przejdzie, ale wiem że są jakieś maści które pomagają takim zrostom znikać. i nie wiem czy dobrze kojarzę ze nie można rozcierać, bo cos tam... ale ze mnie spec...
sariska, moja ma totalną alergie na połaczenie "matka+komp" - nie ma szans cokolwiek wtedy napisać bo wsuwa mi półkę z klawiaturę i ciagnie od komputera:rofl2:a magnesy i moją bawią, zastanawiam się nad taką tablicą z magnesami:sorry:a ciasteczka owsiane mniam mniam:tak:ja nie wiem jak wam sie udaje gotowac, piec i inne cuda robić przy maluchach:eek:
kroma, pewnie ze sie boję... już sie chyba odzwyczaiłam:baffled:
Ragna, ja mam szczoteczkę elektryczną ale faktycznie po rady do moriam na prv uderz:tak:
beti, my u okulisty byliśmy raz, następny jak "będzie umiała nazwać że kaczka to kaczka a domek to domek":rofl2:a do ortopedy i tak pójdziemy bo ja z tych co dmuchają na zimne. zdam sprawozdanie po:tak:
kroma, w ogóle to co produkowali kiedyś było lepszej jakosci, a teraz jest na zasadzie nakręcania sprzedaży. wiadomo ze jak szybciej sie zepsuje, to rodzic szybciej następne i w kółko...a co "produkcji" Arka, moja też potrafi pampersa po brzegi naładować ale na szczęście bodziaki ostatnio oszczędza;-)
ragna, próbowałaś olbas na katar?co do obcinania paznokci nie tylko u stóp to u nas tylko na spiocha przejdzie:baffled:

ogórkowa zrobiona:-)młoda spi w domu, bo ze spacerku nici - tak leje! deszcz a nie śnieg, dla jasnosci;-)a ja chyba dzisiaj 2 h będę miała - się okaże:eek:

reklama
jestem i ja

Dzień dobry ;-)

... no i nie wiem co napisać.

Wczoraj mialam kiepski dzien. Najpierw telefon ze szkoły ,ze Mikołaj źle się czuje , pojechalam go odebrać (brzuszek go bolał, ale juz jest dobrze). Potem dołujące wieści w pracy , na koniec chłop mnie wkurzył i humor mialam fatalny. Dzis juz lepiej przynajmniej w kwestii Mikołaja i pracy. Co do mojego J. to się dopiero okaże ,ale chyba z nim nie będę rozmawiać , o! :cool:

a mi @ idzie i mnie bolą plecy

Elwirka- współczuję, a wiesz od czego je ma mała
Doris- u ciebie też nie ciekawie, szkoda, że w pracy złe wieści. A Mikołaj już lepiej?
Ida- ARek je dużo, zaczem aż za dużo, ale Olka też miała taki apetyt i już jej przeszło. A wy co z tą ogórkową szalejecie, ostatnio Sarisa teraz ty.

mała mi owocnej nauki ;-) i dużo zdrówka życzę, mam nadzieje że ból gardła już minął :***

kania oj tam oj tam ja nigdy blond nie byłam więc chętnie zobacze jak bym wyglądała :-) dobrze że już koniec cierpienia, mam nadzieje że przyniosą zamierzony efekt. A co do nogi - nadal boli :-( ?

sariska :-D moja ostatnio w ogóle nie daje mi posiedzieć przed kompem, od razu znosi mi zabawki, wchodzi na mnie i generalnie ma tysiąc ważnych problemów do rozwiązania prze mnie teraz natychmiast. Za to jak mnie nie ma i zostaje z nią małż to bawi sie sama ( a raczej bałagani ;-) ) on może sobie spokojnie wszystko zrobić :/ ehh życie jest niesprawiedliwe ;-)

roxi tulam cieplutko, odezwij sie :***

ragna :-) tak to jest, jak już sie zacznie to sie chce tylko więcej i więcej :-D

sariska owsiane? mniam mniam :-) a właśnie miałam sie Ciebie zapytać i ciagle zapominam: jak sobie porównujesz obie ciąże to faktycznie prawda to jest, że podobno za drugim razem jest łatwiej? czujesz sie lepiej?

happy hmmm musze pomyśleć z tym ortopedą, zastanowiłaś mnie ;-)

kroma
eh przynajmniej mu ciepło było :-p :-D

ragna znów katar? no nie, zdróóóówka życzę :**

u nas też sypie :/ ciesze sie aż pluje :/

Idek
2h zajęć - to super :-) no i mi smaka narobiłaś z tą ogórkową :-D

dorisku biedny Miki a wiadomo od czego ten ból? A co w pracy? tylko nie mów ze coś z ta kontrola nie teges. A J. to facet, wiesz oni czasem funkcjonują na niższym poziomie niż nasze dziecki :confused2: tulam cieplutko :***

Ja tez mam dzisiaj ogorkowa:-p

Elwirka Boże z czego to sie robi?niewiem co powiedziec bardzo mi przykro trzymam za was kciuki zeby wszystko było dobrze ty tez sie trzymaj dzielnie będzie dobrze musi być!
Kroma mój Kubuś tez czasem nawali po pachy wtedy wszystko mu sciagam i odrazu do kosza:-DA jego pod prysznic
Alis eb pamietam takie sobie było ja jestem fanka Lecha choć pytanie było do sariski odpowiem na swoim doświadczenia druga ciąża była zdecydowanie mniej przyjemna wszystko to czego nie miałam w pierwszej miałam w drugiej wymioty puchnace nogi kręgosłup siadl wrażliwość na wszelkie zapachy chodzenie tylko w japonkach bo inne buty odpadaly
Sariska potrzebujesz cukru?hmm przesylam duzo brązowego podobno mniej szkodzi;-)A ciastek owsianych nigdy nie jadlam:szok:
Ida happy myśle ze macie racje z tym ortopeda z bartkiem byłam zeby sprawdzić czy wszystko dobrze z kubusiem jeszcze nie bo na NFZ niema szans oni tu nie znają pojęcia ze ktoś chce sie upewnić czy wszystko dobrze ale znalazłam juz prywatnego pl ortopeda i tez sie wybiore od szwagierki syn miał problemy miał bardzo sztywne stopy i przy chodzeniu wkladalam je do środka gdy w końcu poszli do lekarza było juz troche późno wiec dostał buty ortopedyczne i chodzi na cwieczenia ale jak mówiłam ze coś jest nie tak to oczywiscie nikt nie słuchał
Mała mi ucz sie ucz bo nauka to wiesz jaki klucz;-)
Ragna mnie juz tez zarazy as tym remontem jeszcze niewiem co ale coś muszę zmienić juz widzę radość k:-D
Roxi kania co sie dzieje skąd ten zły humor?
Doris nie zazdroszczę dnia mam nadzieje ze dogadacie sie z j

Mój Bartek wrócił ze szkoły ze stwierdzeniem ze w szkole jest nudno on jest zmęczony i niechce sie uczyć tyle lat i chce jechać do Hiszpania na dwa lata:szok:No nic muszę wysłać Lotto zeby zaspokoić jego potrzeby:-D

a mi @ idzie i mnie bolą plecy

Elwirka- współczuję, a wiesz od czego je ma mała
Doris- u ciebie też nie ciekawie, szkoda, że w pracy złe wieści. A Mikołaj już lepiej?
Ida- ARek je dużo, zaczem aż za dużo, ale Olka też miała taki apetyt i już jej przeszło. A wy co z tą ogórkową szalejecie, ostatnio Sarisa teraz ty.
bo ja kocham ogórkową, a ze sariska mi o niej prypomniała to zrobiłam:rofl2:
Ala, jednak jedną h:cool:zaraz. ale moze jutro 3 wypalą:confused2:jak jedna laska wyzdrowieje, więc życzcie jej zdrówka!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry