Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
Ala, a ja jakoś średnio wymienione przez ciebie marki pamietam, tzn reklamy tak ale smakowo to nie
jakos zawsze na imprezach rządził zywiec, tyskie i bosman(jak kieszonkowego było już niewiele;-))
mała mi, malibu z mleczkiem pycha
ale u mnie odpada bo po mleku umieram:-(a na gardło działaj szybko, woda+sól, albo szałwia. albo chociaż jakieś tabsy
Kania, ale mi pasemka absolutnie nie przeszkadzałyby
nawet pewnie bym sobie zrobila gdybym sie nie bała ze od rozjaśniacza całkiem łysa zostannę
boląca pupa przejdzie, ale wiem że są jakieś maści które pomagają takim zrostom znikać. i nie wiem czy dobrze kojarzę ze nie można rozcierać, bo cos tam... ale ze mnie spec...
sariska, moja ma totalną alergie na połaczenie "matka+komp" - nie ma szans cokolwiek wtedy napisać bo wsuwa mi półkę z klawiaturę i ciagnie od komputera
a magnesy i moją bawią, zastanawiam się nad taką tablicą z magnesami
a ciasteczka owsiane mniam mniam
ja nie wiem jak wam sie udaje gotowac, piec i inne cuda robić przy maluchach
kroma, pewnie ze sie boję... już sie chyba odzwyczaiłam
Ragna, ja mam szczoteczkę elektryczną ale faktycznie po rady do moriam na prv uderz
beti, my u okulisty byliśmy raz, następny jak "będzie umiała nazwać że kaczka to kaczka a domek to domek"
a do ortopedy i tak pójdziemy bo ja z tych co dmuchają na zimne. zdam sprawozdanie po
kroma, w ogóle to co produkowali kiedyś było lepszej jakosci, a teraz jest na zasadzie nakręcania sprzedaży. wiadomo ze jak szybciej sie zepsuje, to rodzic szybciej następne i w kółko...a co "produkcji" Arka, moja też potrafi pampersa po brzegi naładować ale na szczęście bodziaki ostatnio oszczędza;-)
ragna, próbowałaś olbas na katar?co do obcinania paznokci nie tylko u stóp to u nas tylko na spiocha przejdzie
ogórkowa zrobiona:-)młoda spi w domu, bo ze spacerku nici - tak leje! deszcz a nie śnieg, dla jasnosci;-)a ja chyba dzisiaj 2 h będę miała - się okaże
jakos zawsze na imprezach rządził zywiec, tyskie i bosman(jak kieszonkowego było już niewiele;-))
mała mi, malibu z mleczkiem pycha
ale u mnie odpada bo po mleku umieram:-(a na gardło działaj szybko, woda+sól, albo szałwia. albo chociaż jakieś tabsy
Kania, ale mi pasemka absolutnie nie przeszkadzałyby
nawet pewnie bym sobie zrobila gdybym sie nie bała ze od rozjaśniacza całkiem łysa zostannę
boląca pupa przejdzie, ale wiem że są jakieś maści które pomagają takim zrostom znikać. i nie wiem czy dobrze kojarzę ze nie można rozcierać, bo cos tam... ale ze mnie spec...sariska, moja ma totalną alergie na połaczenie "matka+komp" - nie ma szans cokolwiek wtedy napisać bo wsuwa mi półkę z klawiaturę i ciagnie od komputera
a magnesy i moją bawią, zastanawiam się nad taką tablicą z magnesami
a ciasteczka owsiane mniam mniam
ja nie wiem jak wam sie udaje gotowac, piec i inne cuda robić przy maluchach
kroma, pewnie ze sie boję... już sie chyba odzwyczaiłam

Ragna, ja mam szczoteczkę elektryczną ale faktycznie po rady do moriam na prv uderz

beti, my u okulisty byliśmy raz, następny jak "będzie umiała nazwać że kaczka to kaczka a domek to domek"
a do ortopedy i tak pójdziemy bo ja z tych co dmuchają na zimne. zdam sprawozdanie po
kroma, w ogóle to co produkowali kiedyś było lepszej jakosci, a teraz jest na zasadzie nakręcania sprzedaży. wiadomo ze jak szybciej sie zepsuje, to rodzic szybciej następne i w kółko...a co "produkcji" Arka, moja też potrafi pampersa po brzegi naładować ale na szczęście bodziaki ostatnio oszczędza;-)
ragna, próbowałaś olbas na katar?co do obcinania paznokci nie tylko u stóp to u nas tylko na spiocha przejdzie

ogórkowa zrobiona:-)młoda spi w domu, bo ze spacerku nici - tak leje! deszcz a nie śnieg, dla jasnosci;-)a ja chyba dzisiaj 2 h będę miała - się okaże

tulam cieplutko :***