reklama

Październikowe Mamy 2010

laski ja na szybko któraś z Was podaje dzieciu ibum, ragna chyba? Iś mi gorączkuje, kupiłam ibum i mam pytanie do tej ch....miareczki bo jej nie kumam: 5 ml to jest cała miarka?

edit: już zakumałam :confused2: ehh baba...

Ostatnia edycja:
reklama
obstawiam że od zebów, odkąd sie urodziła pierwszy raz ma gorączkę. Marudna jest dziś bardzo przyszła do mnie, przytuliła sie (rzadko to robi tak sama z siebie) przyłożyłam policzek do jej główki i za ciepła mi sie zdawała. Zmierzyłam temp a tam 38,2 :-( ale już jest lepiej, tylko senna jest bardzo, położyłam ja już nie zdziwię sie jak zaśnie już na noc. Ze stresu nie mogłam zakumac tej miarki i bałam sie ze za dużo jej podałam, ale jak już później na spokojnie to obejrzałam to uświadomiłam sobie jakie to jest proste :zawstydzona/y:

Sarisa to masz podobne myślenie jak ja. Zreszta u nas jakos dziwnie bo w kazdą strode od 8 jest 16 numerków i albo sie dostaniesz albo nie, albo masz numerek 1 albo 16. Ja nie moge co tydzien brac urlopu ani nie mam zamiaru siedziec od 6-7 do 14 w szpitalu i żeby Laura łapała nowe wirusy.
POdziel się ciasteczkami

Ida kołko wzajemnej adoracji? a raczej para hihiih.
A dzis dla odmiany jak pani ją wzieła na ręcę przyodbieraniu to ja dostałam z liścia i to dwa razy.

Dziulka to dziś cię przelatuje dwukrotnie. I jak podoba się? A ten włącznik to ja bym chętnie włączała o 10 w weekendy

Moriam moja nasamym początku często chodziła na paluszkach i jej minęło.

Roxi ;***

Happy już nie przepraszaj tylko wracaj

Alicja a na jaki kolor pokoj dla Isi?

mała mi piłam z mlekiem ale z mlekiem skondensowanym to już poezja

Kania a Twoja chodzi do żłobka?
A noga jak nie odpadnie to napewno przejdzie ;-)

Makuc ty mnie nawet nie denerwuj

Kroma no to co teraz to podobno wiarygodne wyniki ponieważ wyszło jej zero i daleko do granicy 1. Ja to mysle nad tymi cytrusami i tym co jest na skórce. Narazie ze 3 tygodnie nie jadła wiec jak nie zachoruje to jest szansa że to to. Poczekam do lata i wtedy dam jakieś pomarańcza i jak zachoruje to bede pewna.

Ragna w poprzedniej i tej grupie nie ma dzieci które sie nie dostosowały już w ciągu tygodnia. Najgorsze jest moment oddania bo dzieci płaczą na pokaz przed rodzicami a że rodzić już wyszedł to nie ma potrzeby grać.
Będzie dobrze. Ja zawsze pierwszy dzień po przerwie bardziej przeżywam tylko ja nie płacze i nie bije wychowaczyni ;-)

Doris ;***

Elwirka :***

Wioli powiedz mu żeby poczekał i bogato się wżenił

A ja po pracy, Laurka sobie śpi a ja lece robić obiad placki ziemniaczane z gulaszem. Naszczęście tylko usmażyć placki i podgrzać sosik.

Dawidowe co przeskrobalas ze aż dwa razy z liścia dostalas:-D;-).
Bartek nawet niechce słyszeć ze kiedyś będzie miał żonę mówi ze będzie mieszkał cały czas zemna a jak pójdzie do pracy to za wszystko kupi klocki:-D
Ida jak tam korki?finito?

wioli, pewnie ze finito;)przecież one tak sie palą do nauki ze tylko na zegarek patrzą:crazy:fanie by było jakby jutro te 3h wypaliły:sorry:

moje dziecię niweczy właśnie wszelkie starania matki coby dom wyglądał w miarę porządnie:baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry