Bry wieczór !
Kroma my danonków nie jemy, więc magnesów nie mamy, a co do nocnego sikania Oli, może jakiś stres??? Trzymam kciuki za sprawę męża, a Tobie życzę miłego czytania i współczuję @, dobrze że nie tak bolesna :-)
Sarisa mojego męża - siostry- dzieci (ale zamotałam heh) mają właśnie bardzo dużo tych danonkowych magnesów (starszych). Oliwia strasznie lubi stać u Nich przy lodówce i się nimi bawić.
Ragna mąż mi dziś wytłumaczył, że spędza z nią przez urlop więcej czasu i dlatego tak jest, ze lgnie do Niego, zwłaszcza gdy ja pracuję. Łazienkę masz pokazać i już !!! Oby katar Hanii szybko minął :-) U Nas wizyta u ortopedy jest połączona z USG. Szybko Wam poszło z tymi zmianami, powodzenia w wyborze kibelka i brodzika :-)
Ida nie chciałabyś takich pasemek, tyłek smaruję altacetem ale średnio pomaga. No i trzymam by korki jutro też wypaliły :-)
Mała_mi jak Ci nauka nie wchodzi do głowy to nic na siłę, jutro przecież też jest dzień. Fajnie, że udało się sprzedać nosidełko, u Nas też gdzieś w piwinyc zalega ale trzymam w razie "W". Poza tym miłych jutrzejszych zajęć z dydaktyki i daj znać jak po wizycie u dr.
Doris mam nadzieję, że dzień kończy się miło i miło jutro się zacznie. Zdrówka dla Mikiego, buziaki dla Dorianka a J. patelnią w ...
Elwirka strasznie mi przykro z powodu tej torbieli, może coś więcej napiszesz skąd to się bierze i kiedy macie zaplanowany zabieg???
Alicja noga i tyłek tak bolą, że nie sposób usiedzieć :-/ A jak Iś??? spadła jej temp??? Moja niestety znów dostała popołudniu 38,7...dostała syrop, spadła, zjadła kanapkę, po jakiejś 1,5 h zażyczyła sobie kaszkę, a po 15 minutach wszystko zwróciła. Tak wymiotowała, że szok. Normalnie nie mogłam na to patrzeć, serce mi się krajało...
Wioli83 Twój Bartuś to Cię widzę miło zaskakuję, wciąż nowymi marzeniami. Takiej pogody to ja Ci ie zazdraszczam, totalnie depresyjna.
Dawidowe Oliwia siedzi w domu na razie. No to nieźle sobie nadroiłaś, skoro dwa razy dziś już dostałaś, oj Mamuśka ;-) Placków ziemniaczanych na noc nie mogłabym zjeść.
Ikaa29 czemu szału dostajesz??? Mąż rozpieszcza Lenkę??? Fajne zabawy Wasze dzieciaczki wymyślają :-)
Roxannka co u Ciebie??? Jak nastrój??? Samopoczucie??? Patryk, mąż???
Zerknę na poboczne i znikam do łóżka.