reklama

Październikowe Mamy 2010

Wiem co miałam jeszcze

Alicja pytałas o drugą ciążę. Wiesz powiem Ci, że jest dokładnie jak w pierwszej...no może ta ogórkowa to jakas zmiana. Ale z Zuu czyłam rozciągające się wiązadła i brzuch mnie częściej bolała, a teraz skacze biegam (z Zuu) i nawet zmęczenia nie czuję ;-). I gdyby nie to , że już mam twardenie brzucha no i że rośnie i fasolka od środka kopie to bym się nie czuła, że w ciąży jestem ;-)
Strip no to supeparaśnie, że już mleczka w nocy nie je.....A EFA, DOBRANOCKA, LOLISZA....dawno już zaginęły i się odnleść nie mogą.

A tak swoją drogą Dobranocka mi się dziś śniła, więc widzę, że nie tylko ja o niej myślę ;-).
Kroma zastanawia mnie to moczenie Olki? Może sie czymś stresuje? Może za dużo wrażeń w ciągu dnia? Już sama niewiem. Oby minęło.
Kania przykro, mi że u Oliwki gorzej niż lepiej, ale jak gorączka jest to o tyle dobrze, że organizm się broni i może szybciutko minie? Życzę Wam tego.
Moriam i jak Maura? z wymiotami 1 incydent czy może coś więcej??oby nie

zmykam uskuteczniać pakowanie ehhh

reklama
Alicja Ty dziś na wolnym?
Kroma kurczę, to nie dobrze że znów Olcia się posikała, może rzeczywiście kup te pieluchomajteczki.
Oliwia w nocy już nie wymiotowała, w sumie to nie miała czym.
Sauna na włosy, wow :-)
Po co sprzątać będziesz, jak za chwilę znów sajgon będzie ;-)
Strip to super, że Wojtuś już mleka w nocy już nie je. Współczuję nocki i problemów z zatokami, łączę się w bólu bo sama przez to przechodzę.
Sarisa już się pakujesz??? Oby to twardnienie brzucha nie było dokuczliwe, moja siostra bardzo na to narzeka.
Wioli83 trzymam kciuki, by Kubuś to dzielnie zniósł a Tobie miłej i spokojnej pracy.

Dziewczynki ja na szybko z tel donieść chcę że Dziula z Leane sa w szpitalu...Leane wymiotowała ale nowych wieści jeszcze nie mam:( Dziula o północy mi napisała więc nie miałam jak wcześniej dać znać.jak będę coś wiedziała to napiszę...

sariska- z tymi wymiotami to taki pojedynczy incydent byl, ewidentnie od kaszlu, nawet jej ulzylo po tym
a Ty juz sie pakujesz? ja nie znosze sie pakowac i robie to zawze"za piec 12":)
strip- no to super, ze Wojtek zarzucil nocne jedzenie. W koncu;) wspolczuje bolu zatok ..ałłll..
kroma- to posikiwanie Olci moze byc na tkle emocjonalnym. Moze cos mocno przezywa?
kania- jeszcze raz zdrowka dla Oliwki, no i dla vciebie:) nieee, do cwiczen nie wrocilam:))ciekawa bylam waszych efektow? ktos w ogole jeszcze cwiczy?
dziulka- zdrowka dla Leane...bidulka tak nagle sie rozchorowala?
ida - dzieki za wiesci? a co u was? ewryfing ok?

u nas dzis nocka do bani.. po raz pierwszy chyba.. od 24.00 placz i w koncu przejscie do naszego lozka, no i temperatura, nie wysoka bo 37,5, ale jednak.. ne wiem czy zeby czy jakies chorobsko. Wczoraj rano bylismy na kontroli po wyjazdowym przeziebieniu i wszystko bylo w porzadku. Moze jednak zeby. Ale ktore? 4 juz mamy,a nie widze nic innego podejrzanego w buziaku...
w efekcie jestem niewyspana, Maura rozdrazniona i przy wychodzeniu moim do pracy byl placz i zal..az mi sie serce krajalo:((

nareszcie mam chwilke ;-)

kroma
jak nocka? jak Oleńka?

kroma przeczytałam recenzje tej książki - zaintrygowała mnie :tak: teraz jestem już "czytelniczo zaopatrzona" ale chyba skusimy sie na film na jej podstawie.. rzymam kciuki za rozprawę małża!

ragna fajne płytki, jestem baaaardzo ciekawa efektu końcowego :-p

kania :-( bardzo współczuje Waszej Oliwce. aż sie serce kraje że ona tak cierpi :-( może choć dzisiaj bedzie lepiej :***

Ida Misia przerwała Ci oglądanie Hałsa - toż to nie do pomyślenia :-p :rofl:

mała mi od rana zaciskam kciuki za Łukaszka zeby dzielnie bojkotował babcie ;-)

roxi bardzo współczuję Wam straty :-( życzę i Tobie i Ptysiowi duuużo zdrówka :**

strip wielkie gratulacje! Ciesze sie bardzo ze udało się Wam odstawić nocne mleko!!! :-) a Tobie duuużo zdrówka przesyłam :***

wioli zaciskam kciuki za Kubusia :tak: miłej pracy :*

ida dzięki za info o Dziulce. Biedna Leane :-(

moriam bardzo współczuję Wam nocki :-( mam nadzieje ze ta tem to od ząbków, a nie jakieś choróbsko :***

happy łe ar ju?

u nas w nocy spokojnie, Iś dziś o wiele lepiej, znów bałagani ;-) myśle ze to na bank zęby, kurcze niech już wyjda te trójki... a za oknem tak cieplutko, mam nadzieje ze naprawde tak jest ;-)

no i...umykam szykować sie do pracy ;-)

reklama
Moriam współczuję nocki, mam nadzieję że Maurę ząbki męczą a nie jakiś wirus, będę trzymać kciuki żeby tak było. Ja zacznę ćwiczenia (kończyć) jak mnie 4 litery przestaną boleć po zastrzykach.
Alicja super, że nocka lepsza, spokojniejsza a Isia dziś tryska humorem.
Miłej i spokojnej pracy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry