Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
roxi,1) "A dla ciebie :* za to że moge czytać twoje wypiasione posty
" - cała przyjemność po mojej stronie
:***
2) my też mamy zamiar ten film obejrzeć ale chyba po twojej recenzji za duzo oczekiwać nie będę
3) wygrzał cię ślubny w nocy? lepiej już?
4) strasznie mi przykro z powodu twojej cioci...:-(od razu mam przed oczami moja ciocie i babcię:-
-
-("Nie ma co się kłócić, zacietrzewiać, zrywać kontaktów bo potem gdy człowieka już nie ma, nie można nic zrobić
" - no, dokładnie...
dorisek, jak dzisiaj nastrój???
sarisku, te 3 zębole naraz to jakaś abstrakcja dla mnie... chociaż wolę żeby mojej po kolei wychodziły bo ona i tak nieźle każdego przeżywa
i żadnych testów mi tu nie sugerować!!! nie i już
wystarczy mi radosć z waszego podwójnego szczęścia:-)
Kania, o , następna mądra i dowcipna
żadnych testów, po prostu ja sklerozę mam i lenia bo nie zapisuję kiedy dostaję @ a po tem siedzę i sobie przypominam
jakbym sie cofneła x stron tutaj to pewnie bym znalazła posta że dostałam
ale ślubny mi przypomniał juz że w połowie lutego @ była wiec luzik;-)a nocka spoko, nad ranem jak zwykle trochę postękała(te lęki nocne coraz bardziej mi pasują
) ale do 8 pospała. troche krótko
no ale tragedii nie ma
teraz juz u babci broi;-)
a ja sie zastanawiam jak mam w południe "światło" pogasić(wioli,
)zeby tego sajgonu nie widzieć
przynajmniej "lekcyjne" pomieszczenie ogarnąć muszę
aha, a moja córa tak potrafi sie rozpłakać i nakręcać, i wymuszać, ze już kilka razy do pawika doprowadziła
normalnie strach pozwalać jej tak płakać - a wcale duzo jej nie trzeba, wiec czasem w kropce jestem czy ulegnać czy ryzykować pawia
kroma, gdzie ta perfekcyjna gosposia leci? ciekawi mnie ten program. ale to polską edycję oglądałaś?a gdzie z włosami byłaś? ja kiedyś z grouponu byłam w salonie, kurde, na Kołłątaja to chyba było
i tam podcinali mi włosy na gorąco, rewelacja
plus sauna oczywiscie;-)i po raz rtzeci powtarzam: ŻADNEJ KOLEJNEJ PODWÓJNEJ TU ZE MNIE NIE ROBIĆ

następna która to zasugeruje w dziąsło dostanie
ps. a ty jakbys zaciążyła to byś cieszyła sie na trzecią pociechę?tak z ciekawosci pytam
strip, w końcu głodomorek nocny opanowany, jupi:-)trawienie też odpocznie;-)u nas suszara nie przejdzie bo Misialina podobnie jak od odkurzacza spiernicza od niej z prędkościa swiatła
a co do loliszy to ona jakąś książkę tworzy i uprzedzała ze jej nie będzie bo zawalona obowiązkami, szkoda:-(a co u reszty to nie wiem... większosć numerów mi zeżarło po tym jak się tel spsuł
i nie mam kontaktu z większoscią
moriam, dzieki :* jakos leci;-)chociaż zawsze mogłoby być better
a cwiczenia jakos na 15 dniu chyba skończyłam, bo jak na leżąco napinałam mięśnie to przerażał mnie ten kaloryfer robiacy się
naprawdę przesadzony był! ale teraz bez ćwiczeń i z wareckim pod bokiem już mi żaden kaloryfer nie grozi

a na serio to trzeba sie za siebie wziąć, bo jakby jakimś cudem morze wypaliło na wakacje to wstyd będzie płaszcz zdjąć
mam nadzieję że Maura już w porządku!!! a jak ząbki się od kości wybijają to to jakos widać? bo podobno ten etap najbardziej dokucza dzieciaczkom
Ala, jaka ksiażka cie tak zainteresiła???moje dziecię, fakt, wyczucia czasu nie ma
boszzz, jak wy mnie tymi trójkami stresujecie... u nas nawet dwójek wszystkich nie ma(ta na dole to wychodzi jakby chciała a nie mogła
) i mamy "wesoło" a co dopiero przy 3 czy 4 będzie
Kania,no i jak po masażach? a 4litery lepiejpo altacecie??? Oliwce sie poprawia - to dobrze, fluidki od ciotki działają;-)
HAHA!!!!!!!!!!! właśnie dostałam smsa że laska wyzdrowiała!!! dzisiaj 3,5h więc troszke optymistyczniej mi, chyba ze inne cos wykombinują
ps. Dziula pisała że jak ogarnie pranie to wejdzie do nas
lecę sprzątać (już mi sie niedobrze robi na dżwiek tego słowa
), bo zanim przebrniecie to chwila pewnie minie
przynajmniej sarisek nie będzie mi tu męcił że "marne wypocinki" tworzę
edit: w samo południe sie wstrzeliłam
:***2) my też mamy zamiar ten film obejrzeć ale chyba po twojej recenzji za duzo oczekiwać nie będę

3) wygrzał cię ślubny w nocy? lepiej już?
4) strasznie mi przykro z powodu twojej cioci...:-(od razu mam przed oczami moja ciocie i babcię:-
dorisek, jak dzisiaj nastrój???
sarisku, te 3 zębole naraz to jakaś abstrakcja dla mnie... chociaż wolę żeby mojej po kolei wychodziły bo ona i tak nieźle każdego przeżywa
i żadnych testów mi tu nie sugerować!!! nie i już
wystarczy mi radosć z waszego podwójnego szczęścia:-)Kania, o , następna mądra i dowcipna
żadnych testów, po prostu ja sklerozę mam i lenia bo nie zapisuję kiedy dostaję @ a po tem siedzę i sobie przypominam
jakbym sie cofneła x stron tutaj to pewnie bym znalazła posta że dostałam
ale ślubny mi przypomniał juz że w połowie lutego @ była wiec luzik;-)a nocka spoko, nad ranem jak zwykle trochę postękała(te lęki nocne coraz bardziej mi pasują
) ale do 8 pospała. troche krótko
no ale tragedii nie ma
teraz juz u babci broi;-)a ja sie zastanawiam jak mam w południe "światło" pogasić(wioli,
)zeby tego sajgonu nie widzieć
przynajmniej "lekcyjne" pomieszczenie ogarnąć muszę
aha, a moja córa tak potrafi sie rozpłakać i nakręcać, i wymuszać, ze już kilka razy do pawika doprowadziła
normalnie strach pozwalać jej tak płakać - a wcale duzo jej nie trzeba, wiec czasem w kropce jestem czy ulegnać czy ryzykować pawia
kroma, gdzie ta perfekcyjna gosposia leci? ciekawi mnie ten program. ale to polską edycję oglądałaś?a gdzie z włosami byłaś? ja kiedyś z grouponu byłam w salonie, kurde, na Kołłątaja to chyba było
i tam podcinali mi włosy na gorąco, rewelacja
plus sauna oczywiscie;-)i po raz rtzeci powtarzam: ŻADNEJ KOLEJNEJ PODWÓJNEJ TU ZE MNIE NIE ROBIĆ

następna która to zasugeruje w dziąsło dostanie
ps. a ty jakbys zaciążyła to byś cieszyła sie na trzecią pociechę?tak z ciekawosci pytam
strip, w końcu głodomorek nocny opanowany, jupi:-)trawienie też odpocznie;-)u nas suszara nie przejdzie bo Misialina podobnie jak od odkurzacza spiernicza od niej z prędkościa swiatła
a co do loliszy to ona jakąś książkę tworzy i uprzedzała ze jej nie będzie bo zawalona obowiązkami, szkoda:-(a co u reszty to nie wiem... większosć numerów mi zeżarło po tym jak się tel spsuł
i nie mam kontaktu z większoscią
moriam, dzieki :* jakos leci;-)chociaż zawsze mogłoby być better
a cwiczenia jakos na 15 dniu chyba skończyłam, bo jak na leżąco napinałam mięśnie to przerażał mnie ten kaloryfer robiacy się
naprawdę przesadzony był! ale teraz bez ćwiczeń i z wareckim pod bokiem już mi żaden kaloryfer nie grozi

a na serio to trzeba sie za siebie wziąć, bo jakby jakimś cudem morze wypaliło na wakacje to wstyd będzie płaszcz zdjąć
mam nadzieję że Maura już w porządku!!! a jak ząbki się od kości wybijają to to jakos widać? bo podobno ten etap najbardziej dokucza dzieciaczkom
Ala, jaka ksiażka cie tak zainteresiła???moje dziecię, fakt, wyczucia czasu nie ma
boszzz, jak wy mnie tymi trójkami stresujecie... u nas nawet dwójek wszystkich nie ma(ta na dole to wychodzi jakby chciała a nie mogła
) i mamy "wesoło" a co dopiero przy 3 czy 4 będzie
Kania,no i jak po masażach? a 4litery lepiejpo altacecie??? Oliwce sie poprawia - to dobrze, fluidki od ciotki działają;-)
HAHA!!!!!!!!!!! właśnie dostałam smsa że laska wyzdrowiała!!! dzisiaj 3,5h więc troszke optymistyczniej mi, chyba ze inne cos wykombinują

ps. Dziula pisała że jak ogarnie pranie to wejdzie do nas

lecę sprzątać (już mi sie niedobrze robi na dżwiek tego słowa
), bo zanim przebrniecie to chwila pewnie minie
przynajmniej sarisek nie będzie mi tu męcił że "marne wypocinki" tworzę
edit: w samo południe sie wstrzeliłam