kroma
Fanka BB :)
dawidowe- moja Olka jest temperamentnym dzieckiem, teraz inaczej okazuje złość, mówi do mnie wynocha a ja co tak do mamy i się obraziłam a ona mnie chodziła i przepraszała dzisiaj, czasem mnie pacnie w złości, ale to już rzadkość, ale miałam tak, że nic nie pomagała, nawet tłumaczenia, poszło z dnia na dzień to bicie i Arka już nie bije też. Dzieci to mają co róż co innego.
Dziulka- oj to się nie wyspałaś, zdrówka dla niej, oby jak najszybciej przeszło. Uśmiałam się znowu z tej pipy.
Alicja- to ci muzykę M słucha :-), a my też wyginaj śmiało ciało, ale się u nas nie spodobało moim dzieciom, za to jest taka piosenka głupia "Tkata" teraz śpiewana i moje dzieci szajby dostają. Ale, że ci Isia tak szybko załapała ciało, ciało :-)
Wioli- no nie wiem czy się zlituje jak on ma dług na ponad 2 miliony. A co do tęsknoty to pewnie się przyzwyczai, że mamy nie ma, ale szkoda takiego maluszka, tyle z mamą była a tu mama zostawiła, nie wiem jak to u nas będzie jak ja kiedyś pójdę do pracy.
Dziulka- oj to się nie wyspałaś, zdrówka dla niej, oby jak najszybciej przeszło. Uśmiałam się znowu z tej pipy.
Alicja- to ci muzykę M słucha :-), a my też wyginaj śmiało ciało, ale się u nas nie spodobało moim dzieciom, za to jest taka piosenka głupia "Tkata" teraz śpiewana i moje dzieci szajby dostają. Ale, że ci Isia tak szybko załapała ciało, ciało :-)
Wioli- no nie wiem czy się zlituje jak on ma dług na ponad 2 miliony. A co do tęsknoty to pewnie się przyzwyczai, że mamy nie ma, ale szkoda takiego maluszka, tyle z mamą była a tu mama zostawiła, nie wiem jak to u nas będzie jak ja kiedyś pójdę do pracy.

mojego k praktycznie nie widzi cały tydzien dopiero na weekend jak go zobaczy to mało sie nie zsika ale po 5 minutach juz jest maaamooo!szkoda mi tej pracy ale bardziej mi szkoda Kuby ze tak sie męczy jak wracam i on juz czeka z moja mama w oknie to mało szyby nie wybije z radości