reklama

Październikowe Mamy 2010

Sariska teraz chodzą w takich lżejszych bo u nas dziś np było 15 st tylko wiesz jak tu jest z ta pogoda ale myśle ze puchowa kurtka to jednak przesada bo aż tak zimno to napewno nie będzie a na ile przylatujecie?nie zapomnij o kaloszach:-DTo sie napewno przyda

reklama
Wioli prawie 2 tygodnie. Mamy wysokie buciki, i fajne zimowe buciki (nieprzemakalne, ale za grube będą). Powiem Ci, że w nocy lecimy i to jedynie mnie przekonuje, żeby jej cos grubszego wziąść, ale ona i tak będzie z auta na lotnisko itp. Dlatego moja opcja wygra. najbardziej mnie wkurza, że się poddaje propzycją z zewnątrz, a ja zawsze wiedziałam co robić ;-)
Kania nic się nie spsuło tak napisałam. Chodziło mi bardziej o czas, że gdyby dziś M. nie wynajmował mieszkania (i gdyby ta baba się nie wyprowadzała po 4 miesiacach dzikich orgi) a miala być rok to by był w domku i bym już była spakowana

witam sie wieczornie.
po moim ostatnim poscie wlaczalam pralke tzn chyba pisalam??? bo mloda tak sie zrypala w pieluche ze po pas. pozniej sie dosc fajnie bawila, nawet troche piszczala jak to ona, no i przyszedl wieczor.... stres: zje cos czy nic? bo od rana NIC nawet chrupeczka nei zjadla. maz ugotowal makaron swiderki z dodatkiem kostki bulionowej,jak Leane posadzilismy na fotelik to czekalam na reakcje tylko.... zobaczyla kluski i wielkie : WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW!!!!!!!!!!!!!!! normalnie padlam ze smiechu:))) wrabala miseczke, popila woda slodzona a jogurtu juz nie chciala wcale. dostala syropek taki na bole w razie cos i przy okazji po nim sie spi podobno wiec sa szanse ze Leane sie wyspi po tej ciezkiej nocy i dniu. zobaczymy.....wieczorem juz nei miala goarczki.

Sariska w razie w za pare funtów możesz jej sprawić nowa;-)Co ja co ale dla dzieci tu są sliczne ciuchy szczególnie dla dziewczynek no i buciki takie piękne oj rozmarzylam sie na te wszystkie kokardki

Sariska 2 tyg to słuchaj mnie uwaznie:-)Kup sobie kartę startową za funcika I podaj mi numer zadwonie do ciebie i pomecze cię jakos dwugodzinna rozmowa;-)

Dziulka myślałam, myślałam i Cię przywołałam :-). Cieszę się, że z Leane troche lepiej. A najlepiej staraj się jej dawać kleik ryżowy z marfefką to powinno ją zastopować.
Wioli 2 godzinną, a ucho mi nie odpadnie?? ;-)

no i tego ogórasa z musztarda to nikt nie widział a weź ....

SARISKA Leane zjadla sam makaron, w szpitalu nam mowili ze moze jesc takie rzeczy a ze makaron lubi to zjadla go bo przeciez glizdus nawet chrupeczkow nei chcial. a ryzu Leane ci do geby nei wezmie.... wrrr

Dziulka oby tak dalej, i żeby Leane przespała nockę, Wy oczywiście też.
Sarisa nie smuć się :-)
Wioli83 wow, tyle nawijać przez telefon możesz?
Spadam do łóżka, nie doczekałam się pościka Roxi, Idy, Iki i innych Mam, które przywoływałam :-( nad czym ubolewam ale mam nadzieję że jutro będę mogła poczytać. Może nie z rana, bo jutro mam urlop a na urlopie do kompa się dostanę jak panna uda się na drzemkę.
Dobrej nocki.

Sariska ucho odpada dopiero po trzech:-DWiec go ci oszczedze bo czasem sie przydaje no i muszę przyznać ze ci pasuje;-)
Dziulka dobrze ze juz lepiej ważne zeby teraz duzo Piła bo u takich dzieci o odwodnienie nie trudno dalas jej buziaka odemnie czy zapomnialas?tylko kow prawdę bo sie zapytam:tak:
Kania mama próbowała na rożne sposoby ale podejrzewam ze przez ten jego płacz skapitulowala
Ida a ty kaj jesteś ?
Happy wracaj tu kobitko bo strasznie cię tutaj brakuje:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry