reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
przesłanie na dziś :-D

5891da8f5260f55b138ef6dfd67dfcb3.jpg

umykam szykować się do pracy :*

hejka

ja nie pospałam za dobrze, Olka w nocy miała gorączkę, a mnie też rozebrało, chyba ktoś mnie zaraził anginą z forum :wściekła/y:, za długo pierdusiałam z wami i mam teraz, jak na razie boli mnie jeden migdałek i głowa. A Olka lata jak wariatka, chyba już nie jest chora.

Pa laski idę nie będę zarażać

Halo
dziś pospaliśmy :-) aż do 5:30 hahaha chyba moje dziecko się zaraziło od Isi i Amelki....dziewczyny ja tą godzinę Wam oddaję spowrotem i chcę moją 7:00 :-). Jednak plus jest taki, że jużprawie spakowani. Jeszcze tylko mleczko dla małej i mamy wszystko :-) i mogę śmiało stwierdzić, że tego nie lubię oj nie lubię.
Kroma zdrówka kochana i jak Olka?
WIoli na może się odezwę ;-)
Alicja padłam
Ida kurde to ja tyż sobie pobulgotam ;-)
Kania,Dziulka jak Leane?
Roxi a Ty jak się czujesz?
Dorisek.............a na Ciebie foch.

lecę się położyć bo młoda właśnie spać poszła.

A co tu taka cisza od rana ? :szok: No oczywiście, jak ja siedze w pracy nie mam czasu ani czytać ani pisać, to tutaj ruch jak na marszałkowskiej a dzisiaj wszystkie zastrajkowałyście, czy jak :eek::crazy::confused2::confused: może to i lepiej bo mam dzisiaj ambitny plan ogarnąć chałupke na błysk a siedząc na forum napewno by się to nie udało :rolleyes2:;-)

Dzień Dobry wogóle :-)

alicja, wspaniałe motto :-D jak tam Isia się czuje ?

wioli, jak to nie ma co nadrabiać ? przeczytaj sobie mój megawypasiony post 5 razy i już jest co czytać :rofl2::-p A z lenistwa chyba nici bo z rana ktoś życzliwy mnie telefonem obudził :confused2: zaraz trzeba na jakieś zakupy wybyć no i jeszcze wizja sprzątania :baffled:

kroma, to nie ja cie zaraziłam bo mnie migdałki nie bolą :sorry: a tak na poważnie, to przykro mi z powodu nocnych przebojów z Olą. Dużo zdrówka Wam życze!!!

ida, a nie możesz pobulgotać jednocześnie pisząc na bb :-p:-D dzisiaj korkujesz czy masz wolne ?

kania, melduj się kobitko bo wiem że i ty dzisiaj odpoczywasz od pracy ;-) A jak Oliwka dzisiaj się czuje ? Mam nadzieje że jest lepiej już.

sarisa, czekam jak na szpilkach bo nie pamiętam o której masz to usg :unsure: pisz pisz czy widać jajeczka czy nie :-)

doris,
a ty znowu kontrole masz na głowie ? że się nawet nie zameldujesz :-(

ragna, mała mi, margerrita, happy, a co u was ?

Dobra biore się za sprzątanie, ogarnianie i takie tam ;-) trzymajcie kciuki żeby w tym zapale do pracy wytrzymała chociaż do 12 :rofl2:

edit. ooo sariskowego posta nie zauważyłam, gapa ze mnie :sorry: Ja już troszke lepiej, chyba leki zaczynają działać :yes:

Wioli żartowałam
Roxi popołudniu po 14 ;-) i zobaczymy czy będą jajeczka hahah.

ja już chatkę ogarnęłam. Miałam iść spać z Zuu ale nie wyszło :-( i wzięłam kąpciu kąpciu i chwilunie tutaj będę ;-)

reklama
Bry.

Alicja motto piękne, tyle że do mnie mało pasujące, Isia dała pospać dziś ??? Miłego dnia w pracy :-)
Roxannka cieszę się, że leki zaczynają działać i że masz tyle zapału do pracy, bo o sobie tego powiedzieć nie mogę. Jak masz takie plany na Trójkę to już bierz się do roboty ;-)
Sarisa widzisz jakieś plusy tego porannego wstawania są, więc teraz odpoczywaj i czekaj na upragnione usg :-)
Wioli Oliwia dziś nie ma temp. w nocy pobudki były ale bez wymiotów :-)
Dziulka jak Twoja Leane???
Moriam a jak Maura??
Kroma oby się udało od gościa kasę w jakiś sposób ściągnąć.
Ty się szybko kuruj, Olusia też, zdrowia życzę Wam.
Doris gdzie się podziewasz???
Happy a Ty zaspałaś???
Emiliab, Eliza, Mała_mi meldować się co u Was !!!
Ida dziś znów nauczasz??? Nie interweniuj, mąż niech radzi sobie jak Misi humorek potrafi zepsuć to naprawić też pownien umieć :-)
Ragna to u Nas było tak, że z siostrą zawsze przeciwko bratu byłyśmy, między nami wiecznie wojny były. A co do prześwietlenia, to wynik mąż odbierze po pracy.

Oliwia udała się na drzemkę więc mam chwilę dla siebie, wczoraj ogarnęłam trochę mieszkanie więc dziś mogę odpoczywać chyba tylko. Pogoda nijaka, choć ciepło w miarę ale szaro, buro i ponuro. Więc jak gdzieś u Was świeci słońce to podeślijcie go do mnie, bo strasznie mi go brakuje. Mąż zaległ wczoraj, nawet meczu nie skończył oglądać, ze mnie żadna fanka piłki nożnej ale uświadomiłam go z rana że nie ma się czym martwić bo goli nie było.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry