Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

oby jednak wasze zażalenia dały skutek i sąsiedzi poszli po rozum do głowy
poza tym bardzo się ciesze że brzuszek twój rośnie bo to znaczy że dzidzia sobie domek powiększa hehe ;-) i w dodatku go urządza skoro aż faluje 
:-)
No i znowu z Patrykiem idą łeb w łeb ;-) a dopiero co obydwoje mieli tylko górne i dolne jedynki 
Co się dzieje kochana ? Współczuje bóli od tych zastrzyków :-( I rozumiem twoją "zazdrość" że Oliwka do taty lgnie, u nas jest tak samo
Patryk potrafi tak się rozpłakać jak mój mąż zniknie mu z oczu, wyjdzie gdzieś, mimo że on zostaje ze mną to i tak płacze, czasem czuje się jak obca osoba 

Patryk je bardzo lubi, to są literki, ale z kilkunastu już chyba tylko kilka zostało bo on je roznosi po całym domu a podem wpadają w jakąś szpare i amba fatima było i ni ma

;-)
a tak wogóle to bardzo się ciesze że powoli na główny wracasz :-)
"póki my żyjemy" chciałoby się dodać hihi ;-) Ale mi smaka na placki z gulaszem zrobiłaś, tylko kto mi je przygotuje
Naszczęście dzisiaj obiadek też mieliśmy tylko do podgrzania ... naleśniki z serem, z cukrem i ze śmietaną mniam oczywiście wyrób teściowej
oj wyrodna ze mnie matka
co do fryzjera to chyba masz racje, jak nie pojde i się nie odważe to się nie dowiem czy mi spieprzy włosy czy nie ;-) A dla ciebie :* za to że moge czytać twoje wypiasione posty :-)
co robiłaś z włosami ? zadowolona jesteś ? Współczuje ci tego nocnego moczenia się Oli :-( Ooo Kevina czytasz ? A film oglądałaś ? Daj znać jak książke przeczytasz, jestem ciekawa recenzji
Trzymam kciuki za twojego małża, żeby sprawa potoczyła się po jego myśli 
Fajnie że miło spędziłaś czas z rodziną i przyjaciółmi :-) W tę sobote masz ostatni egzamin ? To będe mocno trzymać kciuki! A ile ci jeszcze zostało do końca studiów ? który teraz semestr kończysz ? Zdrówka życze oby nic Cie nie dopadło, no i poprawa humoru też by się przydała 

;-) Super, że u ciebie wszystko ok, i że obydwaj synkowie się pięknie rozwijają :-)
ale to dobrze że długo bez nas nie wytrzymałaś ;-) Przeczytałam o twojej kuzynce i aż mi ciarki przeszły po ciele, nawet nie jestem sobie wstanie tego wyobrazić ... straszne :-( Może jednak będzie miała jeszcze szanse zostać mamą, nigdy nic nie wiadomo, życie różnie się układa 
ale plany są żeby Patryka do sypialni przerzucić i tam bedzie mógł sobie szaleć wśród zabawek ;-)
Mam nadzieje że wszystko jest ok bo czasem mi się wydaje jakby jedna stópka była lekko skrzywiona 
Trzymam kciuki żeby wszystko szybko wróciło do normy! Całuski ślę dla Ciebie i Twoich chłopaków :* Napisz jeszcze jak tam Dodo 

chyba nikogo nie pominełam ? 
Mam tylko nadzieje, że za mało CUKRU nie było i każdy kto czyta bedzie mógł się zasłodzić ;-)

Patryk narazie bez zmian, ale na wszelki wypadek chce z nim pójść do lekarza (o ile się dostane
) bo z takim katarem i kaszlem to nigdy nie wiadomo kiedy się coś wykluje tfu tfu
Niestety mój wczorajszy humor, zresztą dzisiejszy nie wiele lepszy, spowodowany był czymś dużo gorszym ... zmarła moja ciocia, wczoraj nad ranem, w szpitalu, po operacji, miała raka 

ehhh i w takiej sytuacji widzi się co tak naprawde jest w życiu ważne, zdrowie zdrowie i jeszcze raz zdrowie, no i rodzina! Nie ma co się kłócić, zacietrzewiać, zrywać kontaktów bo potem gdy człowieka już nie ma, nie można nic zrobić :-( Nie chciałam Was zasmucać na koniec tych moich wypocin ale jakoś tak wyszło, na początku też nie chciałam tego pisać, właściwie nie ma dobrego miejsca na takie wpisy :-(
wyspać to się raczej nie wyśpie, bo zaraz do pracy trza wstawać, a i Ptysiek co i raz się uaktywnia
ale pocieszam się myślą że jutro luźniejszy dzień w pracy bedzie to może jakoś przeżyje 
;-)