reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
MORIAM nasze mamusie lecza palce po batalii weekendowej nocno dziennej:)))) a tak na serio to przedwczoraj czy wczoraj musiala nadrabiac prawie 20 stron i o tej porze dopiero nacisnelam WYSLIJ na moim poscie.... a tu dzisiaj tak cicho ze szok... MORIAM otwieraj piwko i sie stukamy:)))

moriam/ regna mam nadzieje, ze wiecie, ze w zwiazku z remontem mozecie kaske z urzedu skarbowego wyciagnac ;) :-):-):-)
regna wogole bystrzacha z ciebie, to zdecydowanie nasz Franio loliszkowy, ciekawe co u nich
sheenney - super znow dowiedziec sie co u ciebie
wioli bardzo przykre to co piszesz, ale wiek 35 lat to wcalenie nie musi oznaczac, ze juz nie bedzie mogla miec kolejnego dzidzusia, choc po takiej stracie bedzie ciezko pewnie

wiecej nie napisze bo spadam spac, oczy mi sie kleja

moriam/ regna mam nadzieje, ze wiecie, ze w zwiazku z remontem mozecie kaske z urzedu skarbowego wyciagnac ;) :-):-):-)
nie wiedzialam, remont robilismy w 2010 wiec juz po ptakach jak dla mnie..:wściekła/y:
ale na przyszlosc..napiszesz cos wiecej na temat? mozna odliczyc nawet ajesli remontowane mieszkanie nie jest moje?

dziulka
- piwka u mnie brak:( zreszta tez sie powoli zbieram..lyknij za mnie porzadnie, a na nastepny raz sie lepiej przygotuje i porzadzimy:) beda mialy co rano nadrabiac:)) buzka

MORIAM nawalimy 20 stron w jedna nocke i powstanie epopeja:))))) wlasnie gulnelam za ciebie:))))))

nie no na serio: jak tata wyjedzie to ja na diete. przy nim i moim malzu sie nie da chudnac.... jeszcze jak z malzem sama jestem to spoko ale moj tata wymysla ze zrobi bogracz jutro albo pojutrze... znowu zarcie....; mniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam:)))))

moriam - Informatory / Ustawa o zwrocie niektórych wydatków związanych z budownictwem mieszkaniowym
musisz miec jakis tytul prawny do lokalu i faktury na ten adres, wiec jesli to nie twoje mieszkanie to mozesz np, miec faktury na kogos kto ma mieskzanie/ buduje dom i oni sobie odlicza, ale faktury tez musza byc na nich, odliczyc mozesz za 5 lat wstecz, to sa inne deklaracje i robisz to kiedy chcesz ;) co do zwrotu dostajesz róznice vatu na te materiały które przed przystąpieniem do unii miały go na niższym poziomie, jest wykaz jakie to materiały i jest tego sporo.

reklama
IDA piwo z lidla Grafenwalder:))) nie mam wareckiego, musialabym dymac do polskeigo sklepu:)))
tymczasem puszka sie konczy i bateria w lapku tez czyli znak ze trzeba spadac:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry