reklama

Październikowe Mamy 2010

Witam wieczornie ... ale na chwilę bo zaraz mężuś wróci i musimy obgadać wiele rzeczy ;-)
Sheeney :-) o jesteś.
Alicja mniam mniam. I u Was niejedzenie ehhh ....wiesz co ja myślę, że to zęby bo u nas nigdy nie było z tym problemu, a teraz od kilku dni co ja się muszę o męczyć ehh.
Ragna. to na bank Franek....pytanie a gdzie Ty to wyczaiłaś ;-)

reklama
dawidowe :-D ona tam juz sobie poustawia te panie :-D tylko sie cieszyć że Laurka taka zaradna :-) a co do tych testów - co teraz, bedziesz robić rozszerzone o inne produkty?

sariska tak jak napisałam na fb - na kolejne spotkanie obliguje sie zrobić jeszcze lepsze :-p :tak:
nawet nie wiecie jak bardzo mi już sie chce z Wami babeczki spotkać :-)

sariska prawda? jak zobaczyłam te oczęta to od razu utwierdziło mnie w przekonaniu ze to "nasz" Franio :-) patrze tyle dzieciaczków sie przwija przez to forum a jednak sie kojarzy :-) wszystkie sa gdzieś tam głęboko w naszych serduszkach :sorry2:

mała mi jak tam Łukaszek?

kania i co byłaś u lekarza? jak Oliwcia, bardzo ciepło o Was myśle i sie martwie :-(

kroma jak Ola dzisiaj?

idek trzymam kciuki żeby tego wieczoru Misia dała sie szybko zbojkotować :*

Hej dziewczęta my dzis do 8 spałyśmy ale źle się czuje z tego powodu.
No i lenia mam takiego że szok nawet nadrabiać mi się nie chce.
Umówiłam się na środę z koleżanką i to na 10 rano bo inaczej nam nie pasuje a raczej naszym dzieciaczkom bo moja chodzi spać w południe a jej o 15 dopiero.

Wioli :-)....A odnośnie Twojej kuzynki to bardzo bardzo mi przykro. Dlatego pod tym względem nad kobietą w ciąży UK mi się nie podoba :-(....moja koleżanka też w 8 tyg. w UK poroniła i jej powiedzieli, że do 12 tyg. to nie ciąża :-(....
Dawidowe Laura pierwsz klasa, a co pokazuje kto rządzi :-). I kurcze lipa z tymi wynikami...a może przez to zrobili tylko tyle, bo oni wtedy dodatkowo Ci krew pobierały(to ta akcja??jak dobrze pamiętam?)
Ikaa aż tyle spałaś i źle się czujesz. To zapraszam do mnie to się zamienimy...może 5 rano Ci odpowiada co??

sariska,alicja my przeważnie wstajemy o 6-7,no i raz na jakiś czas takie odchylenia od normy nam się zdarzają że do 8 śpimy,ale mi najbardziej pasuje ta pierwsza wersja bo tak to do tyłu cały dzień chodzę.

reklama
Dawidowe wiesz co niewiem...jakoś tak mi się wydaje, że wszystko jest ok. A pozatym nikt mi nie mówił, że mamy kontrolować jak zacznie chodzić i tak jakoś.
Alicja no niestety ....u nas mówią, że zbyt częste usg to też nie dobrze...jednak wolałabym czestsze USG niż jego brak :-( i właśnie takich informacji. Stracić ciąże w 5 miesiącu :-( jak już się ruchy czuje....straszne

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry