reklama

Październikowe Mamy 2010

Bardzo dziękuje wam wszystkim! Wrócę do was bo żyć bez was sie nie da:-)Nawet mój k grozi ze mam zacząć znowu pisać bo nieidzie wytrzymać zemna w domu:-D
Muszę sie tylko ogarnąć ze wszystkim kiedyś wam pisałam ze moja kuzynka jest w ciąży troszkę sie martwiła bo ma juz 35 lat ale wszystko dobrze szło czekała na dziecko z niesamowita radością mieszka tez w uk coś ja tknelo i pojechali do pl poszli tam do lekarza i okazało sie ze ciąża jest martwa:-(Miała dwie dziewczynki to był juz piąty miesiąc lekarz powiedział ze ułamek chwili i jej tez by Niebylo w uk nikt jej nie zbadał czekała cały czas na USG w nieskończoność nawet niewiedziala ze ma blizniaki teraz jest w bardzo złym stanie psychicznym wszyscy boimy sie o nią lekarz powiedział jej tez ze to ostatni dzwonek na dziecko bo jej zegar biologiczny juz tyka tylko jak w takim momencie ma starać sie o dziecko?niewiem moze to ze musi pomoże jej sie uporać z ta wielka strata póki co niemoge o niczym innym myśleć nawet jak to pisze gardło mi ściska

Będę znowu by was zanudzac swoimi postami :-pPapa

reklama
Wioli,jupi!!!:))) ale strasznie mi przykro z powodu twojej kuzynki...nawet nie wiem co napisać bo w takiej sytuacji każde słowo brzmi banalnie...ale będę cieplutko o niej myśleć i3 mać kciuki za jej przyszłe decyzje...oj, niesprawiedliwe to...a ta pseudo opieka...

Sheeney, to super, że Tomuś tak szybko się rozwija i że Tymonek taki aktywny. Ale ten czas leci, za 10 tyg będziecie już w czwórkę. Fajowo! Zazdroszczę, że Tomuś ma już prawie wszystkie ząbki...
Naprawdę cieszę się, że do nas wróciłaś. A co tam w Norge nowego?
Wioli, dobrze, że zmądrzałaś i wróciłaś;-) Bardzo smutna ta sprawa z Twoją kuzynką...Nawet nie chcę sobie wyobrażać, co czuje... Biedna:no:
A mój niejadek nadal gardzi obiadami...Mąż właśnie dzwonił, że zamówił płytki. Musimy dziś zamówić kibelek i kabinę z brodzikiem, do tego na fitness chcę pójść, więc czeka mnie aktywna reszta dnia, ale postaram się jeszcze zajrzeć do Was.
A tak z innej beczki. Czy dziecko na tym zdjęciu to nie czasem Franuś Loliszy czy tylko ktoś podobny? http://www.wix.com/powijaki/szkolenia#!szkolenia/vstc1=pakiet-junior

Ostatnia edycja:
Ida a uśmiechaj sie usmiechaj kiedy chcesz do mnie :-) naprawde chętnie Ci z tą papierologią pomogę :tak:

Sheeeney :-) super dwóch synusiów mamusi, ale bedziesz miała obstawę :-)

wioli ciesze sie ze jesteś :*

a co do Twojej kuzynki, bardzo przykra sprawa :-( ja w ogóle nie potrafie, nie chce sobiw wyobrazić co czuje mama uświadamiając sobie że nosi pod serduszkiem martwe dzieciątko, a tu do tego dwa dzieciątka, to musi być coś niewyobrażalnie strasznego i smutnego :-( mam nadzieje że mimo wszystko uda jej sie odnaleźć w sobie siłę i udźwignie to wszystko. I ze uda jej sie ponownie zajść i urodzić zdrowe maleństwo :*

ragna współczuje niejadka :*
u nas tez dziś była akcja "nie będę jadła" :/ aż w końcu dałam jej łyżeczkę i pozwoliłam sie karmić...i poskutkowało :-D jedna łyżeczka dla Isi (pomagałam nabierać żeby coś zjadła) a druga dla mnie podawana przez samą Isię (do góry dnem także bym po takim obiedzie z głodu padła :-D ) ale uff zupa zjedzona :-p

właśnie postanowiłam zrobić rogaliki, Iś mi pomagała tak, ze teraz jak już pójdzie spać mam praktycznie całą kuchnie do posprzątania, gdyż moje dziecko w euforii rozerwało i porżadnie wytrzepało opakowanie z resztą mąki która pięknie osiadła na wszystkm w przeciągu metra :/ i po co ja odkąd przyszłam z pracy pucowałam mieszkanie :no: ehhh....

ragna o kurcze, faktycznie podobny :szok:
edit przejrzałam pozostałe zdjęcia - wg mnie to chyba jednak Franio, spójrzcie na fotke z kontaktów mam wrażenie ze takie foto Loliszka tu umieszczała (albo bardzo podobne?) nawet franiowy miś jest :-p

Ostatnia edycja:
hehe, jak dla mnie to na bank Franek:-)sszkoda że loliszki nie ma tu z nami na stałe:-(
ragna, jak ja ci zazdraszczam tego zamawiania wybierania itd:tak::-)
Aliś, nie no obiad rewelka:-Dchociaż ja poza miską rosołku wczorajszego który jakos dziwnie mi trochę smakował:dry:nie miałam jak czegokolwiek zjeść bo M miał gościa i sprawę "komputerową" a że PC w kuchni stoi to se zrobiłam obiad że hej:dry:nic to! za karę sam ma mi coś upichcić i lepiej zeby mi smakowało:-p

mój by na pewno zamówił pizze taki sie z niego leniuch zrobił :-p a kiedyś tak gotował że mmmm tylko bym rosła i rosła :-D

ta dam! dzieło Isi i moje ;-)

DSC01312-001.jpg

Alicja, rogaliki wyglądają bardzo apetycznie.
My wybraliśmy już też kabinę. Pozostają nam jeszcze baterie, no i zamówić, i niestety zapłacić za to wszystko. Ida, no wybierać fajnie, ale patrzeć, jak kasa z konta umyka, to już ta mniej przyjemna strona całego przedsięwzięcia... No ale zachciało się remontu, to płacić trzeba. Mąż daje teraz mleczko naszemu marudzącemu niejadkowi i mamy nadzieję, że Hania pójdzie spać. Ja zaraz wybywam na aerobik. Miłego wieczorku!

reklama
witam

troche was przeleciałam. Chociaż was ech

Sarisa ja nie byłam u ortopedy i już sama nie wiem czy ide. A ty dlaczego się nie wybierasz?

Ragna ja się bardziej martwiłam przed niż teraz bo niunia wychodzi zawsze uśmiechnieta. Płacze owsze tylko przy mamie jak wchodzi a kiedy drzwi się zamykają albo się uspakaja albo ją kneblują bo inaczej tego nie widze. Dziś z pani na dzień dobty dostała z liścia. Niedługo będę jeszcze odszkodowania płacić wychowaczyniom za prace w cieżkich warunkach np wykrecanie i łamanie ręki hihihihi

Asik forum nie upadnie mimo szczerych chęci....

kroma jak pojście na włosy kto bardziej zadowolony ty czy one?

Alicja cudowna fryzura

sheeney witaj

Ida ****

Wioli Ciesze sie że sie nie pożegnałaś z nami na zawsze. Bardzo współczuje Twojej kuzynce. Nawet takiego bólu nie umiem sobie wyobrazić.

aha odebrałamwyniki i jedno wielkie dziadostwo bo miała obiecane sprawdzenie alergi na wszystko a zrobili na białko, mleko, jajka,pszenice,ryby dorszowate,orzechy i soje i ma wyniki 0,24 wiec 0.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry