ja za 10 minut idę na włosy, a M lata jak szalony i dach kładziemy, zamawiał okna.
Ida- no to akurat można mi zazdrościć włosów bujnego owłosienia

i zdrowych zębów jak koń jeszcze, a reszta to już do naprawy się nadaje. Więc ja mam coś co inni zazdroszczą a inni mają co ja im zazdroszczę. No i jeszcze nie wiadomo jak będę wyglądać po 50 może wyłysieję, chociaż u nas w rodzinie to się nie zdarza, ale wypadanie zębów już tak
Mała MI- dobrze, że jesteś, fajnie, że spotkanie udane, dzieciaki starsze świetnie się potrafią bawić z takimi maluchami, a jak się czułaś po tym mleku z malibu, bo ja jakoś nie wyobrażam sobie pić alkoholu z mlekiem
Ragna- my też po obiedzie, na spacer idą z M moim a ja mam w końcu luz. Co do projektów to dzięki ci i Sarisie, zawsze jak coś się was podpytam o zdanie.
Sarisa- ja mam ochotę na taką mozaikę w łazience, podoba mi się strasznie, a Teściu czyta muratora

a co do Oskarów to jakoś mnie nie natchnęły żeby oglądnąć filmy nominowanych, nie wiem czy ten Artysta taki dobry jest ale zgarną aż 5 statuetek. A co do Holland to może nie każdy lubi tematykę wojenną.
Alicja- ja miałam miks warzywny z rosołem, czyli też jakaś zupa, tylko moja Olka coś nie lubi ostatnio warzyw, a kiedyś się tak zajadała a teraz wybiera.
Agusia- mój nie mówi dużo bardziej gaworzy po swojemu. Słowa to pojedyncze wymawia to co potrzebuje najbardziej i wszystko jest "Ka" albo mama i baba.
asik- mój też śpi troszkę dzisiaj póżniej poszedł, a z tym kalendrazem to lepiej póżno niż wcale.