reklama

Październikowe Mamy 2010

Dzień Dobry!

Witam się z pracy, niestety nadal chora buuu gardło mnie strasznie boli i z nosa zaczyna lecieć ale cóż ... lajf is brutal i trzeba pracować ... :ninja2:
Patryk poszedł do żłobka, ale zobaczymy jak się bedzie czuł dzisiaj i czy nie zadzwonią żeby go zabrać bo katar ma nadal dosyć spory, kaszel troszke też ale to głównie po śnie bo katar spływa ... chociaż ja nadal trzymam się myśli że to od zębów :sorry2:

Nic nie czytałam więc narazie nie poodpisuje ... miłego dnia wszystkim życze :*

reklama
Ida koniecznie opatentuj, przyda się na pewno.
Udało się dodzwonić do uczennicy, zorganizowałaś sobie lekcje???
Kroma ojej współczuję nocnych pobudek Oli i przebieranek.
Roxannka zdrówka Ci życzę dużo, i żeby u Patryka to jednak zębowe objawy były.

Kania- zdrówka dla was i żeby wam wrócił nastrój i takie tam różne, ja też nie mam dzisiaj weny i nastroju, zmęczona jestem.
Ida- jak ci Panna nie przyjdzie to w sumie masz troszkę czasu dla ciebie, może jej się nie chciało.
Roxanka- zdrowia dla ciebie. I tak jak Kania obstawiam na zęby u Patryka.
Ragna- ja nie mam pojęcia w ogóle jak zaprojektować moją łazienkę i kuchnie, a jeszcze pokoje, chciała bym ładnie ale jakoś ja beztalencie jestem jeśli chodzi o projektowanie.
Agusia- 12 zębów to dużo u nas 6 i nie wiem kiedy więcej mu wyrośnie
Dziulka- Pipą to ty mnie powaliłaś a raczej mała, dzieci są bezwzględne.
Emilia- jak zabieg na twarz, kiedy idziesz, bo ja bym poszła też na coś ale nie mam pojęcia co jest dobre i za ile.

Coś miałam jeszcze na myśli ale nie wiem co więc może jak wrócę to sobie przypomnę, chyba, że mi się pamięć zresetuje jak przejdę przez drzwi.

ja idę zmienić pieluchę bo młody nasrał, że tak brzydko napiszę

hehe Kania ja mam dostać @ zbliża się wielkimi krokami ale mam objawy jak nigdy, syfilis na twarzy ostatnio taki miałam jak dojrzewałam. A jeszcze mnie wczoraj brzuch bolał, znowu kolka najadłam się karkówki u teściowej i wieczorem nie mogłam się wyprostować. No a u fryzjera to ja sobie posiedzę z 5 godzin bo ja mam dużo włosów i dużo przy nich jest dłubaniny, chyba zacznę robić jednolite a nie pasemka

hehe Kania ja mam dostać @ zbliża się wielkimi krokami ale mam objawy jak nigdy, syfilis na twarzy ostatnio taki miałam jak dojrzewałam. A jeszcze mnie wczoraj brzuch bolał, znowu kolka najadłam się karkówki u teściowej i wieczorem nie mogłam się wyprostować. No a u fryzjera to ja sobie posiedzę z 5 godzin bo ja mam dużo włosów i dużo przy nich jest dłubaniny, chyba zacznę robić jednolite a nie pasemka
Moja przyszła niespodziewanie ale teraz daje mi w kość :-( Tych kolek to współczuję. Co do fryzjera to ja też siedzę długo, ze względu na ilość włosów. Myślałam o jednolitym kolorze, choć ciemne włosy postarzają mnie a całkiem na blond nie chcę się robić.

Ostatnia edycja:
Halo nie uwierzycie wcześniej spać poszliśmy, bo chcieliśmy się wyspać i by tak było gdyby księżniczka nie wstała o 5:00 ta godzina jak dla mnie jest zdecydowanie za wcześnie ehhh i tak strasznie chce mi się spać, że szkoda słów. Porobiłyśmy fotki, teraz mała dewastuje kuchnie ja w miedzyczasie fotki przegladami na bB siedze.
Kania zdrówka dla malutkiej ehh
Roxi dla Ciebie również
Alicja dziekuje za kawke
Ida to uczennica jakby nie powiedzieć o tyle fair, że nie przyszła z chorobą. Ale wiem, że kaska Ci odpadła :-( eh. A może Misia tak od ząbków stękała?
Mała mi jak po wekeendzie
Kroma zanim zaczniesz to poprzeglądaj stosty gazet, artykuły ABC projektowania i zobaczysz, że dasz sobie radę :-). Z łazienką czasem o tyle jest fajnie, żeczasem jak Ragna kupując płytki projekt masz gratis i fachowcy Ci go robią :-)
Dziulka pięknie na tej Twojej wsi. Z Zuu oglądałyśmy Leane i ubaw po pachy :-)

póki co życzę Wam miłego dnia..u nas słoneczko świeci na plusie +2 więc spacerek uskutecznimy, bo nawet w radiu mówili, że zanieczyszczenie spadło do minimum i można na spacerki chodzić.

edit: Kania, Kroma wiem co czujecie u fryzjera. Jak ostatnio byłam to sluchajcie jedna mnie obcinała, a chyba ze 3 stały obok i patrzyły ile ja mam włosów, bo uwierzyć nie mogły.

Sarisa- dobre, u mnie jeszcze nikt nie podziwiał mojej ilości, ja mam cienkie ale dużo, chociaż już widzę że nie tyle co kiedyś. Mówisz Abc a to jakaś gazeta bo ja nie kumata jestem w tym, ja muszę mieć ładnie i tanio :-)

Kania-
to sobie na-współczujemy teraz bo ja ci tej @ nagłej.

ok ja spadam, dzieciaki szykować, obiad robić i do fryzjera potem ide pa

Ostatnia edycja:
kromcia ja siedziałam na stronie murator.pl i tam było chyba ABc projektowania. Jak np. zrobić, żeby wąskie pomieszczenie wizualnie poszerzyć, albo z małej łazienki zrobić dużą? Gdzie ciemne flizy, gdzie jasne itp itd.. zaraz poszukam

edit:
http://muratordom.pl/wnetrza/

i tam masz zakładki kuchnia, łazienka i takie tam...mi się ta strona bardzo przydala. My też chcieliśmy po swojemu i nie dorgo i nawet się udało zamknąć w przyzwoitej sumie :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry