reklama

Październikowe Mamy 2010

Ragna dzięki ..... no poszła i przy 4 płaczu coniemiara i kurde jakby nie było katar i brzydkie kupy zawsze zwiastują zebiska :-(.. Dobrej nocki

i ja się zmywambo po takiej nocce już na oczy nie widzie ehhh............kolorowych

reklama
witam wieczornie po szalonym i zabawnym dniu. do poludnia przydreptala moja mama i zjedlismy razem obiad a po obiedzie nie mialam sily sie ruszac... no sie polzoylam na wersalce w salonie a moj mezus zeby mnie rozbawic rzucil na mnie pake papieru toaletowego ktory czekal na wniesienie do lazienki. no to ja rozpakowalam tylko i wzielam jedna rolke i rzucilam w niego! to ten wzial druga rolke i rzucil we mnie i potem w moja mama bo sie smiala, w koncu poszedl do wc a ja lezalam, a ten we mnie rypnal rolka zmoczona pod kranem ze myslalam ze z wersalki spadne!!! i tak zaczelismy sie rzucac. Leane spala po obiedzie a my zesmy idiocieli. w konsekwencji nawet kot oberwal bo malz go owinal papierem toaletowym ze nie umiala lazic a ja ryczalam ze smiechu. jak mloda sie obudzila to pojechalismy na bazylike.wiatr taki ze mozna sie chlastac.bo to na wzgorzu. specjalnie dla was nagralam krotki film ktory tu zaraz rzuce.dzien nam minal fajnie i wesolo jak dawno nei bylo:)))))a malo tego dzisiaj moglam sobie pospac do 10h:)))

BETI prosze cie wracaj szybciutko.... ciebie tu nie moze zabraknac.

ALICJA zgadzam sie z toba w 1000% ze to nie jest " tylko" forum. w tej chwili to jest czesc mojego zycia.nie ukrywam-bez tego jakos nie wyobrazam sobie zyc bynajmniej nie w tej chwili.

KROMA taaaa... dzisiaj nowe slowo odkryla... powtarzajac wkolko PAPI PAPI bez przerwy to wyszlo jej nowe slowo PIPA i teraz gada ciagle PIPA na mnie i na moja mame!!!!! chcialam to nagrac dzisiaj ale jak wlaczylam video to przestala gadac. moj ojciec i malz to sikali ze smiechu!!!

ROXI truskawki dzisiaj pozarlam:)))) nie dalam rady zmiescic...

MORIAM ja ci streszcze w jednym zdaniu: n,ikomu niepotrzebna pieprzona wojna miedzy NAT i SARISA a potem miedzy NAT i IDA. ja juz nie wracam do tematu bo mnei krew zalewa...

IDA masz racje co do tego co napisalas do NAT w twoim poscie ok 17h i ja cie uwielbiam nawet jak masz neiwyparzony pysk:)))

RYSIA co ty odpitalasz!!!! nie!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALICJA i ROXI ja zostaje w tym klubie z wami do emerytury!!!!! ja z tych co nawet jak statek tonie to ja na pokladzie siedze!!!!!

NAT powiem ci wprost: przestan juz do ciezkiej pieronicy drazyc temat i ta cala wojne!!!! przepraszam za wyrazenie: rzygam tym juz dokladnie!!!!!!!!!nie mam nic do ciebie osobiscie ale po prostu DAJ SOBIE SIANA z tym tematem. napewno nei ja jedna mam przesyt....

SARISKA nei wazne jaki wieeeelki brzuchol, nie wazne ze cie tlucze od srodka:)) wazne ze zdrowe i sie prawidlowo rozwija:))

KANIA a po dupie ktos ci nakopal???? :)))) masz u byc na placu boju i juz.

moriam witam na polskiej ziemi

wioli nie rób przedszkola i wracaj. Miałas prawo do swoich mysli

Ida ty "wredna bicz" kisss

Kroma też mi się nie podobają te braki

Roxi coś nie mogę się ogarnąć. Nagle tyle zrobiło się do zrobienia w domu że nie wyrabiam. Pocieszkam koleżanke i myśle do swoich problemach. Ledwo wszystko zrobiłam i jutro do roboty.

Alicja ja też się nie poddam za bardzo się przywiązałam

Ragna jak ja by chciała mieć za sobą wszystko i tylko szperać za wykończeniem. A co do ZPT to ja kochałam ten przedmiot za to nienawidziłam plastyki.

Sarisa współczuje przejść z sąsiadami i wiem co czujesz. A palenie też mi przeszkadza nawet na ulicy jak ide zakims kto pali i dosłownie dmucha tak że obie z Laura palimy.

Agusinka witaj

Kania zdrówka dla Olisi i życze nowych sił witalnych

o ja wspolczuje nocki sarisko co od imprezi i sasiadow to musze powiedziec, ze my mamy super sciany bo naprawde malo co slychac, nawet jak glosna imprezka gdzies jest,
u nas zebow 12 i kolejne ida bo slini sie i pcha reke do buzi
uciekam spac dobranoc!

Aliś, chyba każdej matce mięknie serce jak widzi takiego małego spioszka:-):-):-)tym bardziej, po przespanej spokojnie nocy:rofl2:
a co to za stacja ta baby first?:confused2:ja wciaż tesknie za disney channel i klubem myszki mickey m.in:zawstydzona/y:
a MIsiak dzisiaj o 9:10 matkę z łóżka zwlekł więc w porzo;-)
jak wstawiłaś fotkę kawy z mottem (to sie odmienia już czy nie?) to ja akurat to czyniłam:-D

kromcia, a co z włosami chcesz zrobić? bo przez ragnę to ja znowu myslę o skróceniu:rofl2:ty to bicz na pewno nie jesteś, ale i tak cię lubię:rofl2::-):tak:

Alicja, Kroma, właśnie doczytalam i sama na siebie zła jestem ze sie odezwałam:crazy:bo miałabym klientów na kawusię i ciachooooooo a tak to oooooooooo:-(:rofl2:;-)
ej, i nie wydaje mi sie żeby u kromy to był TEN przepis na laskowatość... u mnie nie działa:-ppo prostu jest fuksiara i się fuksem podzielić nie chce:crazy::-D:-D:-D
Ragna, mój Misiak dłuuugo wstawał po 9, potem zaczęła punkt 8:30 alarm robić. przez kilka dni nawet o 7 wstawała, ale ostatnie dwa dni daja nadzieję że to były "wypadki przy pracy";-)a katarek won niech idzie:tak:a ja remonty nawet lubię i ci zazdraszczam, nawet tego syfu podczas;-)tylko nie lubię pseudospeców, bo skitrali nam tacy jedni łazienke i kupa kasy pójdzie sie tentegować bo całą trzeba robić od nowa:/
a coś na rozgrzewkę odpada jak M nie ma, bo muszę byc tomna jakby taki mały ktos w nocy miał syrenę włączyć:rofl2:ale chałwa pozarta;-)
dziula, jakbym ja taką mieszankę sobie strzeliła to na kiblu bym spała:-(a dialog zadżebisty:-D:-D:-Dps. moja na tatusia woła "mama";-)
Roxi, jak ty masz wyrzuty sumienia ze Ptysiowi czasem bajki włączasz to co ja mam powiedzieć:zawstydzona/y:a co do fryzjerki to bierz życie za bary i idź do pierwszej z brzegu! a nuż okaże się genialna:-)a jak nie... to włosy odrosną:rofl2:ps. co za film? pena jesteś że mąż+film jest lepszym połączeniem od nas dzisiaj:-p:rofl2::-D

moriam, :-) snowboard?!?! szacun:-Dja to od razu musiałabym ortopedą ze sobą na stok zabrać:rofl2:mam nadzieje ze zobaczę kieckę w końcu:-)buziak dla Maury:*
ikaaa, bo ci zaraz zginę:-p;-):-Dtwoja też tak cichaczem ząbkuje?!?!?! skad wy takie dzieciaczki wzieliscie? chyba pod nie ta kapustą co trzeba szukałam:-Dale i tak na żadne inne nie zamienię, o nie!!!

co do dzieciów w sklepie to moja ma takiego czapi fejsa wtedy ze nie mysli o jedzeniu tylko szuka nowej rodziny... jakuznaje ze jakaś pani (starsza oczywiscie) może nadawac się na babcie to cap ją za rękę i pomyka na nas nie patrząc:/:-D

Agusinka, witaj:-)kolorki lubię i ja:rofl2:i też ja dobieram, tylko ze ostatnio ślubny chciał sie wtrącać - nie wiem co mu się w łepetynce poprzestawiało:-D
sarisa, to są sąsiedzi?! masakra jakaś...i super ze fasolinka sobie mieszkanko powiększa, co jej miejsca żałujesz;-):-Ducałuj małą piłkarkę:-)i Zuu ząbkującą oczywiscie!!!
Aliś, co do bujaka, to jest to wieczór standardowy:sorry:jak przy butli nie padnie to buju musi byc i bez dyskusji:rofl2:tylko że dzisiaj to ona mimo braku dyskusji z mojej strony włączyła takową ze swojej, ale jakoś udało mi sie ją wkleić w bujaka:rofl2:
to ja zaatakowałam szlafrok :-p ale tonę w morzu waszej dyskusji i pewnie zanim wyslę to wy już śnic będziecie, o:crazy::rofl2:moja też stanowczo odmawia jakichkolwiek ongerencji w jej jestestwo, nawet dentinox nie przechodzi bo paluch matki w jej paszczy jest nie do przyjęcia:crazy:

Kania, :-) zaraz sobie poczytam i tam ale mam nadzieję ze wieści są pozytywne!!!

wiedziałam, Alka dała sie małżowi pokonać:crazy:"nienawidzę hirołsów" rzekła Gargamelka:-pi reszt atez sie zmywa?!?!?! to ja zaraz zastrajkuję i tego nie wyslę:wściekła/y:

Dziula jest:-) "pipa" jest debest:-Dale trafiła płciowo:rofl2:gorzej jakby tym "drugim", meskim was nazywała:-pja twoją paszcze niewyparzoną też:-)
dawidowe, bo mąż będzie zazdrosny o naszą miłość wzajemną:-D:***i masz racje że postów sie posypało, godzinę to pisałam ponad chyba:-)a ty do pracy jutro nie pomykasz?

łał...klawiatura mi sie pali:-p

IDUS Leane nazwala tez dzidziusia PIPA a i tatusiowi sie oberwalo wieczorem jak serek jej dawal:)))) a tak przy okazji obejrzyj sobie videlo co rzucilam niedawno tu na glownym to moze cie zacheci coby do mnie na wioske przyjechac:)))

reklama
Dziula, mi nie zachęty trzeba tylko sałaty:-(a że facetów zniewieściła to ja bym sie nie przejmowała;-)ich problem, gorzej jakby tobie miało cos wyrosnąć:rofl2:a co do filmów to już pisałam, zołzo:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry