Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

ja wciaż tesknie za disney channel i klubem myszki mickey m.in

ty to bicz na pewno nie jesteś, ale i tak cię lubię
:-)
bo miałabym klientów na kawusię i ciachooooooo a tak to oooooooooo:-
po prostu jest fuksiara i się fuksem podzielić nie chce

a ja remonty nawet lubię i ci zazdraszczam, nawet tego syfu podczas;-)tylko nie lubię pseudospeców, bo skitrali nam tacy jedni łazienke i kupa kasy pójdzie sie tentegować bo całą trzeba robić od nowa:/
ale chałwa pozarta;-)

ps. moja na tatusia woła "mama";-)
a co do fryzjerki to bierz życie za bary i idź do pierwszej z brzegu! a nuż okaże się genialna:-)a jak nie... to włosy odrosną
ps. co za film? pena jesteś że mąż+film jest lepszym połączeniem od nas dzisiaj

ja to od razu musiałabym ortopedą ze sobą na stok zabrać
mam nadzieje ze zobaczę kieckę w końcu:-)buziak dla Maury:*
;-)
twoja też tak cichaczem ząbkuje?!?!?! skad wy takie dzieciaczki wzieliscie? chyba pod nie ta kapustą co trzeba szukałam
ale i tak na żadne inne nie zamienię, o nie!!!
i też ja dobieram, tylko ze ostatnio ślubny chciał sie wtrącać - nie wiem co mu się w łepetynce poprzestawiało
ucałuj małą piłkarkę:-)i Zuu ząbkującą oczywiscie!!!
jak przy butli nie padnie to buju musi byc i bez dyskusji
tylko że dzisiaj to ona mimo braku dyskusji z mojej strony włączyła takową ze swojej, ale jakoś udało mi sie ją wkleić w bujaka
ale tonę w morzu waszej dyskusji i pewnie zanim wyslę to wy już śnic będziecie, o
moja też stanowczo odmawia jakichkolwiek ongerencji w jej jestestwo, nawet dentinox nie przechodzi bo paluch matki w jej paszczy jest nie do przyjęcia
"nienawidzę hirołsów" rzekła Gargamelka
i reszt atez sie zmywa?!?!?! to ja zaraz zastrajkuję i tego nie wyslę
ale trafiła płciowo
gorzej jakby tym "drugim", meskim was nazywała
ja twoją paszcze niewyparzoną też:-)
:***i masz racje że postów sie posypało, godzinę to pisałam ponad chyba:-)a ty do pracy jutro nie pomykasz?
a co do filmów to już pisałam, zołzo:-)