Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Sariska :*** kurcze miałam już spać iść ale jak tu spać, no jak? nie da sie :-)
bardzo współczuję Wam sąsiadów
co za taborety
kurcze chodzicie i prosicie a po nich spływa jak po kaczkach :/ ja rozumiem impreza imprezom, przecież my z M. tez czasem kogoś gościmy no ale bez przesady, przecież można sie pobawić tak żeby reszta bloku nie słyszała :/ widze że ciężko będziecie mieli, ale super że od razu interweniujecie i ich prostujecie, bo inaczej nie wyobrażam sobie dłużej mieszkać z takimi egocentrykami
i ze jej nie wstyd że kobieta w ciąży musi im uwage zwracać 
bardzo ciesze sie że brzusio rośnie, Fasolinka coraz większa, niech rośnie duuuża, zdrowa i silna (nieprzypadkowo żeńskiej formy używam
) głaskłaś ją już od cioci?
kroma a coś konkretnego sie stało, czy po prostu Olcia miała gorszy dzień?
agusiek witaj :-) o widzisz tu sie rozumiemiy
mój nie miał nic do gadania jeśli chodzi o wystrój naszego mieszkania, dobrowolnie przekazał mi władze nad tym ;-)
bardzo współczuję Wam sąsiadów
co za taborety
kurcze chodzicie i prosicie a po nich spływa jak po kaczkach :/ ja rozumiem impreza imprezom, przecież my z M. tez czasem kogoś gościmy no ale bez przesady, przecież można sie pobawić tak żeby reszta bloku nie słyszała :/ widze że ciężko będziecie mieli, ale super że od razu interweniujecie i ich prostujecie, bo inaczej nie wyobrażam sobie dłużej mieszkać z takimi egocentrykami
i ze jej nie wstyd że kobieta w ciąży musi im uwage zwracać 
bardzo ciesze sie że brzusio rośnie, Fasolinka coraz większa, niech rośnie duuuża, zdrowa i silna (nieprzypadkowo żeńskiej formy używam
) głaskłaś ją już od cioci?kroma a coś konkretnego sie stało, czy po prostu Olcia miała gorszy dzień?
agusiek witaj :-) o widzisz tu sie rozumiemiy
mój nie miał nic do gadania jeśli chodzi o wystrój naszego mieszkania, dobrowolnie przekazał mi władze nad tym ;-)
Ostatnia edycja: