reklama

Październikowe Mamy 2010

Sariska :*** kurcze miałam już spać iść ale jak tu spać, no jak? nie da sie :-)

bardzo współczuję Wam sąsiadów :szok: co za taborety :no: kurcze chodzicie i prosicie a po nich spływa jak po kaczkach :/ ja rozumiem impreza imprezom, przecież my z M. tez czasem kogoś gościmy no ale bez przesady, przecież można sie pobawić tak żeby reszta bloku nie słyszała :/ widze że ciężko będziecie mieli, ale super że od razu interweniujecie i ich prostujecie, bo inaczej nie wyobrażam sobie dłużej mieszkać z takimi egocentrykami :no: i ze jej nie wstyd że kobieta w ciąży musi im uwage zwracać :no:

bardzo ciesze sie że brzusio rośnie, Fasolinka coraz większa, niech rośnie duuuża, zdrowa i silna (nieprzypadkowo żeńskiej formy używam :-D ) głaskłaś ją już od cioci?

kroma a coś konkretnego sie stało, czy po prostu Olcia miała gorszy dzień?

agusiek witaj :-) o widzisz tu sie rozumiemiy :-D mój nie miał nic do gadania jeśli chodzi o wystrój naszego mieszkania, dobrowolnie przekazał mi władze nad tym ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Sariska, współczuję chamskich sąsiadów, bo inaczej ich nazwać nie można. Bardzo dobrze zrobiłaś, że do nich poszłaś. Oby to tylko coś dało, a jak nie, to zadzwońcie po straż miejską i tyle. Barany!
Oj, to u Was prawdziwy wysyp ząbków. To ile ich już Zuu ma?
Przyznam, że nie dzwoniliśmy jeszcze do żadnej ekipy... A pan Zbyszek ma uprawnienia do wymiany rur gazowych? Bo my niestety takie dziadostwa też musimy zrobić... No ale mogę dopytać przez telefon, a właściwie mąż może, bo ja z takich rzeczy fachowych jestem ciemna... A może być jakieś fotki podesłała łazienkowe?:-)

Agusinka, ja udaję, że wybieramy z mężem wspólnie, choć jakoś tak zawsze wynajduję wady jego koncepcji, że koniec końców wybieramy moją;-)

sariska wspólczuje tych sąsiadów,bez kultury jacyś :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:ale gratuluję ząbków u Zuzinki i fasolka fajnie ze bryka i rośnie:-) ja dziś znalazłam dwie czwórki więcej przez przypadek i jeszcze jedna do wybicia jest.
ragna ja pamiętam ten papier ale reszty już nie bardzo,za dawno to było.
agusinka co tak mało piszesz?

ragna :-D udaję że wybieramy razem :-D dobre :-D :-D ja udaje że konsultujemy sie wspólnie to wygląda tak, ze ja przedstawiam M. moją koncepcje a on jakże konstruktywnie odpowiada "yhm" :-D

Idulek sie nam gdzieś zapodziała, pewnie szlafrok ją zaatakował :-p

sariska zapomniałam wcześniej: gratulacje zębolkowe dla Zuuu!!!
Ikaa dla Was również gratulejszyny!

ja cały czas próbuje zajrzeć Iś do buziaka ale ona stanowyczym "buzia nie" odmawia mi dostępu :baffled:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry