reklama

Październikowe Mamy 2010

gdzies ty pisala o filmach ze ja nei widze :szok: na zamknietym?? kurna dwa razy czytalam twojego posta i slepa zem jezd....
a co do facetow... to przedwczoraj jak mldoa sie usrala po kark to tatus przeklnal po polsku " qrwa" i mloda to podlapala i powiedziala tez " qrwa". maz zdebial:)))))))))

reklama
IDA juz widzialam na zamknietym pisalas o filmach:)) no te nasze glizdusie tylko tak wygladaja na niekumate... ta moja cwaniara to starego by sprzedala.... co dzisiaj przy obiedzie odprawiala.... moja mama tancowala przy niej bo mloda sie zawziela ze nie bedzie jesc obiadu po to zeby udowodnic ze jej NIE to jest NIE jak i moje. ale w sparingu ze mna przegrala 1-0 dla mnie. ja karmilam mama robila wariatke z siebie a Leane...zjadla ladnei obiadek:pppp ona ma takie zagrania ze szok.... pod kuchnia stala ze glodna wiec robilam jesc jak w ukropie, a jak trza bylo jesc to jeszcze nei sprobowala co to a juz odpychala i kiwala glowa "nie nie", dopiero jak powiedziallam " kochanie chcialas jesc to teraz prosze jesc bo mamusi bedzie smutna jak nie zjesz chociaz troszke". Leane zrobila zadziorna minke do mojej mamy , klasycznie zadarla nosek pokazala zabki i jadla w koncu. taka sama kacje odwalila tatusiowi wieczorem ale to wina tego ze w daniu byl pomidorek a nie wiem czemu ona nie cierpi pomidorowych smakow!!! maz kiedys zrobil jej zupke z warzyw i dodal pomidorka malego to nie zjadla jak poczula.a ja w ciazy zarlam pomidory tonami.

5b5f3d91d784771ca1a3cf556e180a245.jpg

Witam sie przed pracą, mam nadzieje ze zdążę coś skrobnąć - ale to tylko tak etatowo z rana pisze - mam nadzieje ze happy szybko w róci i mnie wyręczy bo inaczej będzie miała na sumieniu moją utratę pracy ;-) :-) :***

Dziulka jak Ty coś napiszesz to aż szczena opada :-D zgadzam sie z Tobą w 100% ! i ciesze sie ze na tym statku popłyniemy razem :-D ja bym obrała kurs na Wyspy Kanaryjskie, co Ty na to :-D ?

marg
u nas dłuuugo było 12 i nagle znów sie zaczęło. najpierw wyszedł jeden a teraz mam wrażenie ze wychodzą trzy na raz i męczy sie Iś męczy..ehhh..a jak Wasz maluch to przechodzi? niech już wyjdą zębolki wszystkim dzieciaczkom!

dziulka
a chcesz w łebek??? czekolada malinowa???czy Ty wiesz gdzie ja teraz mam język??? cała klawiatura w ślinie, ja słodycze ograniczam :-D :-D

Iduś tą stację wyszukaliśmy na naszej kablówce z upc ;-) coś jak baby tv fajne bo krótkie programiki i cały czas coś sie dzieje ;-) chociaż mtv też małej sie podoba :-) właśnie słucha Rihanny :-D

Ida sierpniowa napisała:
ps. co za film? pena jesteś że mąż+film jest lepszym połączeniem od nas dzisiaj
p.gif
rofl.gif
laugh.gif

małż+film+czekolada :-D przez dziulke no! bede teraz chodzić cały dzien i sie męczyć i w ońcu i tak kupie i pochłonę w całości :rofl:

roxi jak tam, oglądanie było owocne :-p :-D ?

kaniu daj znać jak dzisiaj Oliwcia, jak sie czuje :* i napisz co u Was :***

dawidowe owocnych poszukiwań mieszkaniowych :tak:

dziulka patrz Ty sie męczysz z mama i mama a a małż raz a dosadnie i młoda już załapała :-p:-D nie no naprawde nasze dzieci są mega kumate :-D załapią w mig, tyle ze to co nie trzeba :-D

ragna
jak nocka?

emiś
co u Was?

moriam jak Maura zniosła powrót do "codzienności" ?

No to ja już na nogach:) młoda coś tam pod nosem stęka od 4.30a ja mam już dość udawania zw nie słyszę i fajnie mi się śpi:P
Jak mi znowu moje"dzieci"czegoś nie wymyślą, oczywiście ważniejszego od nauki, to też dzisiaj pracuję

My od 6 na nogach, nocka oczywiście standardowo, katar i kaszel nadal jest, marudztwo z rana uskutecznia, ehhh nie mam sił, a trza pracować. Mąż wziął sobie urlop do środy a ja pewnie na koniec tygodnia.

Dziulka słodki ten dialog :-) Przydałby mi się jakiś porządny kop w cztery litery...no i gratuluję Leane i tatusiowi :-)
Ida u nas te programy są ale Oliwii nie interesują bajki w tv. Oby Twoje "dzieci" były dziś skore do nauki :-)
Roxannka co to za film oglądałaś??? Jak nocka, Patryk??? No i powodzenia ze znalezieniem fryzjerki.
Ragna jak Hania się czuje??? Trzymam kciuki za ekipę remontową łazienki, trzymam kciuki za rehabilitację wujka.
Asik a Twoja Adzia???
Gdzie jest Emiliab, Mamaagusi???
Dawidowe czyli decyzja o kupnie mieszkania podjęta, zatem owocnego szukania :-)
Moriam jak powrót do "rzeczywistości" po takich szaleństwach?
Sarisa cieszę się, że Fasolka daje o sobie znać coraz to bardziej świadomie. Współczuję przebojów z sąsiadami, kurczę ludzie to naprawdę nie liczą się z innymi, wydaje im się, że są sami na świecie a reszta jest nieważna :-(
Margerritta 12 to nie tak mało, trzymam kciuki by kolejne szybko wyszły.
Kroma i jak niedzielne wychodne minęło??? Dziś fryzjera odwiedzasz??? Pochwalisz się efektem? A jak nocka i dzieciaczki?
Alicja :***u nas też 6 rano to też luksus, niezależnie o której by nie poszła spać to w godzinach 5-6 budzi się praktycznie codziennie. W tyg to jakoś tak bardzo nie boli ale w weekend...A co do fryzjera to ja robiłam odrosty gdzieś w listopadzie i znów mnie to czeka. Miłego dnia w pracy !!!

Ida bez zmian niestety :-(
Chora mówisz hmmm, to już jedna Ci odpadła, ile jeszcze zostało???

Edit. Właśnie przed chwilą był napad histerii, który trwał dobre 10 minut ale widzę że jeszcze niestety coś nie pasuje.

Ostatnia edycja:
Meczy się biedna...czemu dzieci nie mają wyświetlaczy lcd? Wyświetlały by się tam powodu marudzenia, nazwy choroby i temperatura:) opatentować muszę;) idźcie może lepiej prywatnie, zawsze człowiek spokojniejszy nawetjeśli usłyszy tą samą diagnozę...a ja ślę fluidki zdrówka^^^^^^^^^^^!!!:*

A ile jeszcze nie wiem, bo z tymi mam zawsze 1,5h więc potem jeszcze tylko godzinę zazwyczaj dokładam.teraz muszę napisać do jeszcze jakiejś czy ma ochotę dzisiaj przyjść bo na jedna lekcję nie opłaca się młodej do babci wieźć:/

reklama
hejka

ja na chwilkę mam mało czasu nie dają dojść dobrze do kompa, zamawiają okna i marudzą że blokuje im dojście :-)
ja wstałam po 7mej ale dzieciaki po 6 tej, młoda miała jakiś dzisiaj zły sen bo się strasznie mi moczyła jak nigdy, dwa razy pościel w nocy zmieniałam :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry