Ida chcesz to Ci oddam trochę moich kudłów, bo czasami czuję że mam ich stanowczo za dużo. Choć nie powiem, miałam ich więcej jak nie rozjaśniałam pasemkami.
Nie udało się umówić nikogo na lekcję???
A do ortopedy to na kontrolę???
Kania, jakby sie tak dało to jeszcze bym ci zapłaciła!!!

:-)ale dzieki za dobre chęci;-)a z lekcjami to tak: dwie chore, jedna na wyjeździe, dwie się jeszcze nie odezwały (nie mogę dzwonić bo one maja teraz w szkole lekcje, więc smsowo sie porozumiewamy). zawsze mam jedną w zapasie, jest najbardziej zmobilizowana i praktycznie zawsze pasuje jej termin który podaję.
a do ortopedy na tą kontrol, bo powinniśmy pójść w styczniu, ale facet miał urlop. a teraz portfel świeci pustkami
ehhh, doła mam... skończy sie na tym, czego bym jeszcze nie chciała, ale chyba bedę musiała
ragna, bo zapomniałabym, sama nie wiem jak, ale twoja króciutka fryzura mnie natchnęła

mój fryzjer ostatnio stwierdził, ze nie widzi sensu ścinać moich piórek na boba jak kiedys, bo mam ich za mało, żeby to jakoś wyglądało, normalnie...ale że ściąłby je na króciutko i "stroszyłabym" sobie tył

jakoś sie boje takiej fryzurki.. a raczej odrastania włosów potem

a teraz to kitka, opaska i heja - no ale pięknie to to nie wygląda
no to drugi edit: lęki nocne???

no to ibum nie pomoże... a co sie z tym robi??? pewnie przeczekuje???moja też jakieś takie dziwne napady płaczu ma nocami już od jakiegoś czasu (grudnia?)