Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
tak a propo włosków
kiedys może bym sie odważyła 
u nas spanie tak jak u kanii do 6.00a ach jak cudownie ;-) :-)
no ale okazało sie ze małż jednak dłużej będzie miał te popołudniówki bo..świetnie sie sprawdził na zastępstwie
tak więc w planach kolejne dwa tygodnie widzenia sie godzine dziennie :/ ehhh ale są plusy tej sytuacji (zawsze staram sie znaleźć jakiś ;-) ) Iś więcej czasu spędza z tatą :-)
kroma o jejku ciekawe co sie dzieje :-( wczoraj pisałaś że Oleńka płaczliwa była, teraz taka nocka, może czymś sie stresuje, albo martwi?
kania czyli ciąg dalszy choróbska :-( idziesz z malutką dziś do innego lekarza?
roxi zdrówka Ci życzę duuuużo, duuuużo :****
Idek ehh nie fajnie wyszło z tą laską, szoda bo kasa przepadła :/ mam nadzieje ze jeszcze coś sie uda wykombinować i nagle tabun spragnionych wiedzy dziecięci Cie nawiedzi
:*
kroma u nas też idą pieluchy, idą przez te nieszczęsne zęby. A co do fryzjera to sobie pomyśl tak: 5 godzin tylko dla siebie :-) ach! jak cudownie :-) , nie musisz latać, sprzątać bałaganu, wdychać oparów z pieluch itd ;-) zapragnęłam iść do fryzjera
sariska, kroma, kania jak ja Wam tych włosów zazdroszczę
jakby co to możecie mi jakieś wolne cebulki podesłać

sariska 5.00 aj współczuję i niestety wiem jak to jest :**
ooo kania oddaje Idusi włoski, ja też chce, ja też!
Idek rozumiem Cie aż za dobrze, moje niby wyglądają że jest ich dużo ale w rzeczywistości ehhh...
mała mi fajnie że weekend udany :-) i że Łukaszek ciekawie spędził czas :-) no i zazdraszczam malibu mniam :-)
ciesze sie ze już jesteś :*
ragna ciessze sie ze udało sie Wam już wybrać ekipę i wierze w to ze tak jak sie fachowo zaprezentował tak bedzie w rzeczywistości
teraz tylko patrzeć jak robota ruszy :-)
ragna lęki nocne? o kurcze, nawet o tym nie pomyślałam...
idek ma nadzieje ze jednak nie bedziesz musiała robić tego czego nie chcesz, ale jeśli to jest to o czym mysle to jakby co ja Ci chętnie pomoge z a.zawodowym itd. ;-) będzie dobrze zobaczysz :* i grono nam sie powiększy
sariska też liczyłam że jej sie uda. oglądałyście ten film "W ciemności" ? moja koleżanka na nim była..i powiedziała ze nie mogła wytrzymać do końca jest tak przerażająco prawdziwy, aż nie można uwierzyć że tak można traktować ludzi, ze takie rzeczy sie działy. I powiem Wam ze ja nie wiem czy byłabym w stanie obejrzeć mimo iż to przecież niejako kawałek naszej historii
sariska jakby co to zapraszam
asik lepiej późno niż w cale z tym kalendarzem ;-)
ważne że w ogóle sie podjęłaś ;-)
kiedys może bym sie odważyła 
u nas spanie tak jak u kanii do 6.00a ach jak cudownie ;-) :-)
no ale okazało sie ze małż jednak dłużej będzie miał te popołudniówki bo..świetnie sie sprawdził na zastępstwie
tak więc w planach kolejne dwa tygodnie widzenia sie godzine dziennie :/ ehhh ale są plusy tej sytuacji (zawsze staram sie znaleźć jakiś ;-) ) Iś więcej czasu spędza z tatą :-)kroma o jejku ciekawe co sie dzieje :-( wczoraj pisałaś że Oleńka płaczliwa była, teraz taka nocka, może czymś sie stresuje, albo martwi?
kania czyli ciąg dalszy choróbska :-( idziesz z malutką dziś do innego lekarza?
roxi zdrówka Ci życzę duuuużo, duuuużo :****
Idek ehh nie fajnie wyszło z tą laską, szoda bo kasa przepadła :/ mam nadzieje ze jeszcze coś sie uda wykombinować i nagle tabun spragnionych wiedzy dziecięci Cie nawiedzi
:*kroma u nas też idą pieluchy, idą przez te nieszczęsne zęby. A co do fryzjera to sobie pomyśl tak: 5 godzin tylko dla siebie :-) ach! jak cudownie :-) , nie musisz latać, sprzątać bałaganu, wdychać oparów z pieluch itd ;-) zapragnęłam iść do fryzjera

sariska, kroma, kania jak ja Wam tych włosów zazdroszczę
jakby co to możecie mi jakieś wolne cebulki podesłać

sariska 5.00 aj współczuję i niestety wiem jak to jest :**
ooo kania oddaje Idusi włoski, ja też chce, ja też!
Idek rozumiem Cie aż za dobrze, moje niby wyglądają że jest ich dużo ale w rzeczywistości ehhh...
mała mi fajnie że weekend udany :-) i że Łukaszek ciekawie spędził czas :-) no i zazdraszczam malibu mniam :-)
ciesze sie ze już jesteś :*
ragna ciessze sie ze udało sie Wam już wybrać ekipę i wierze w to ze tak jak sie fachowo zaprezentował tak bedzie w rzeczywistości
teraz tylko patrzeć jak robota ruszy :-)ragna lęki nocne? o kurcze, nawet o tym nie pomyślałam...
idek ma nadzieje ze jednak nie bedziesz musiała robić tego czego nie chcesz, ale jeśli to jest to o czym mysle to jakby co ja Ci chętnie pomoge z a.zawodowym itd. ;-) będzie dobrze zobaczysz :* i grono nam sie powiększy

sariska też liczyłam że jej sie uda. oglądałyście ten film "W ciemności" ? moja koleżanka na nim była..i powiedziała ze nie mogła wytrzymać do końca jest tak przerażająco prawdziwy, aż nie można uwierzyć że tak można traktować ludzi, ze takie rzeczy sie działy. I powiem Wam ze ja nie wiem czy byłabym w stanie obejrzeć mimo iż to przecież niejako kawałek naszej historii
sariska jakby co to zapraszam

asik lepiej późno niż w cale z tym kalendarzem ;-)
ważne że w ogóle sie podjęłaś ;-)

pewnie będę miała okazję w końcu sie przekonać na żywo
wysyp uczniów większy już mi niepotrzebny, ale szkoda ze ci których wzięłam są tacy "zaangażowani inaczej"