reklama

Październikowe Mamy 2010

tak a propo włosków :-D kiedys może bym sie odważyła :rofl:

ddcb302c5854147850df72a9befb6ae1.jpg

u nas spanie tak jak u kanii do 6.00a ach jak cudownie ;-) :-)
no ale okazało sie ze małż jednak dłużej będzie miał te popołudniówki bo..świetnie sie sprawdził na zastępstwie :confused2: tak więc w planach kolejne dwa tygodnie widzenia sie godzine dziennie :/ ehhh ale są plusy tej sytuacji (zawsze staram sie znaleźć jakiś ;-) ) Iś więcej czasu spędza z tatą :-)

kroma o jejku ciekawe co sie dzieje :-( wczoraj pisałaś że Oleńka płaczliwa była, teraz taka nocka, może czymś sie stresuje, albo martwi?

kania czyli ciąg dalszy choróbska :-( idziesz z malutką dziś do innego lekarza?

roxi
zdrówka Ci życzę duuuużo, duuuużo :****

Idek
ehh nie fajnie wyszło z tą laską, szoda bo kasa przepadła :/ mam nadzieje ze jeszcze coś sie uda wykombinować i nagle tabun spragnionych wiedzy dziecięci Cie nawiedzi :tak: :*

kroma u nas też idą pieluchy, idą przez te nieszczęsne zęby. A co do fryzjera to sobie pomyśl tak: 5 godzin tylko dla siebie :-) ach! jak cudownie :-) , nie musisz latać, sprzątać bałaganu, wdychać oparów z pieluch itd ;-) zapragnęłam iść do fryzjera :rofl:
sariska, kroma, kania jak ja Wam tych włosów zazdroszczę :tak: jakby co to możecie mi jakieś wolne cebulki podesłać :-D :rofl:

sariska 5.00 aj współczuję i niestety wiem jak to jest :**

ooo kania oddaje Idusi włoski, ja też chce, ja też!

Idek rozumiem Cie aż za dobrze, moje niby wyglądają że jest ich dużo ale w rzeczywistości ehhh...

mała mi fajnie że weekend udany :-) i że Łukaszek ciekawie spędził czas :-) no i zazdraszczam malibu mniam :-)
ciesze sie ze już jesteś :*

ragna ciessze sie ze udało sie Wam już wybrać ekipę i wierze w to ze tak jak sie fachowo zaprezentował tak bedzie w rzeczywistości :tak: teraz tylko patrzeć jak robota ruszy :-)

ragna
lęki nocne? o kurcze, nawet o tym nie pomyślałam...

idek ma nadzieje ze jednak nie bedziesz musiała robić tego czego nie chcesz, ale jeśli to jest to o czym mysle to jakby co ja Ci chętnie pomoge z a.zawodowym itd. ;-) będzie dobrze zobaczysz :* i grono nam sie powiększy :-p

sariska też liczyłam że jej sie uda. oglądałyście ten film "W ciemności" ? moja koleżanka na nim była..i powiedziała ze nie mogła wytrzymać do końca jest tak przerażająco prawdziwy, aż nie można uwierzyć że tak można traktować ludzi, ze takie rzeczy sie działy. I powiem Wam ze ja nie wiem czy byłabym w stanie obejrzeć mimo iż to przecież niejako kawałek naszej historii

sariska
jakby co to zapraszam :-D

asik lepiej późno niż w cale z tym kalendarzem ;-) :tak: ważne że w ogóle sie podjęłaś ;-)

reklama
Aliś i u mnie grzeje...tylko, że u mnie jeszcze śnieg pada więc nici ze spaceru... bo w czwartek podróż i nie chcę jej doprawić

edit: idę się jednak położyć chwilkę....

Ragna u nas wszystko w jak najlepszym porządku,wiosna przyszła do nas szybciej niż do Polski:-D ,jesteśmy po wizycie mojej mamy i brata i przed wizyta Tomka taty ,wiec wreszcier cos sie dzieje.
Tomus rozwija sie ostatnio w tempie ekspresowy,gada coraz wiecej,zeby ma juz prawie wszystkie i zaczyna rozumieć ,ze w brzuszku jest dzidzius...Ktory to ostatnio kopie mnie jak szalony o kazdej porze dnia i nocy...:tak:brzuch mi troche urósł ale smiem twierdzic,ze chyba nie az tak jak w pierwszej ciąży,moja sprawność ruchowa tez ma sie znacznie lepieej niz za pierwszym razem wiec jest ok ale juz bym wolała urodzić .Jestem w szoku ,ze zostało tylko 10 tyg:szok::-p

Pozdrawiam wszystkie mamusie!!!

Sheeney :-D witaj :-)
fajnie że wszystko sie Wam układa, jejku to już tak mało zostało? ale zleciało...fajnie że tak sobie Tomek dzielnie radzi, bedzie wspaniałym starszym bratem :-) a przypomnisz mi czy Tomuś bedzie miał siostrzyczkę czy braciszka, bo nie pamiętam :sorry2:

Sariska ja tak sie dziś z moimi dziecmi wybrałam - pięknie za oknem, więc zabrałam je na spacer a tu taki ziąb że ho ho, im było ciepło bo opatuleni, ale ja bez czapki, bez rękawiczek brrrrr....

reklama
Ida, ale mieliście jakieś zalecenie od lekarza, by z Misią przyjść czy to tak zupełnie z własnej inicjatywy? Ja ponoć jako dziecko na palcach chodziłam. Hania czasem chodzi, ale bardziej, by się popisać. A o bucikach koniecznie potem napisz, bo też nas czeka zakup. A co do Twojej pracy, no to rzeczywiście do młodszych trzeba mieć podejście i anielską cierpliwość... A papierkowa robota to od wszystkiego może odstraszyć... No ale trzymam kciuki, byś nagle miała wysyp osób, które chcą podszlifować język właśnie u Ciebie. A ogłaszałaś się na e-korkach i innych tego typu serwisach?
heh, ja podobno mam podejście:-)cierpliwość też, ale aktualnie jest ona regularnie nadszarpywana przez moje własne dziecię (:-p)i jakoś tak boję sie że może mi jej zabraknąć:sorry2:;-)papiery, fakt, są teraz wszędzie, ale wg mnie w szkolnictwie to już do przesady teraz powymyślali...nie jestem teraz na bieżąco w tajnikach paierologii, może to jakieś faktycznie potrzebne rzeczy, praktycznie przydatne, a nie czysta teoria dla urzędasów piętro wyżej:dry:pewnie będę miała okazję w końcu sie przekonać na żywo:sorry2::nerd:wysyp uczniów większy już mi niepotrzebny, ale szkoda ze ci których wzięłam są tacy "zaangażowani inaczej":dry:
a ortopedę mamy w standardowych zaleceniach. co do "baletnicowania" to ja właśnie nie jestem juz pewna na ile to popis a na ile przyzwyczajenie:baffled:
Ida nie tylko Ty masz baletnice w domku :-)...moja prawie cały czas tak chodzi.
no to tancerki nam rosną:-D

Aliś, jak chcesz trochę nowych cebulek to tabsy radicala polecam naprawdę!!! tylko że ja mam tak osłabione te włosiska że działają u mnie w baaaardzo zwolnionym tempie:zawstydzona/y:
Mąż dalej popołudniówki będzie ciągnął? masakra... tego też sie boję jak juz wrócę do pracy... tego ciągłego mijania się, bo ja wbrew pozorom potrzebuję tego mojego samca bardziej niż okazuję:sorry2:
a co do twojej propozycji pomocy to uważaj, bo zapamiętam i pewnie się usmiechnę:-):*
Smiało,nieśmiało mówie cześć wszystkim:-)
ja też, tobie;-)chłopczyk, jeśli dobrze pamiętam? imię macie już?

boszzzz. końca sprzątania nie widać:no::angry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry