Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
dawidowe, porażka z tymi wynikami
a Laurka wymiata

kierowniczka zamieszania druga, ja swoją też tak nazywam;-)no i :*:-)
Aliś, za te rogaliki to masz w rzyć!!!! ja piszę ze zdycham z głodu a ty z takim zdjęciem wyjeżdżasz?>!?!?!?!?! a ja myślałam że chociaż troche mnie lubisz:-
cool2:
a Misiaka bojkotował ojciec dzisiaj - buju było ale i tak nie zrobiła mu takich przebojów jak mi wczoraj kiedy to po wypiciu mleka zamiast odlecieć to chate zwiedzała pół h
co do kolacji to...zrobiłam tosty
JA!!! wiec kara przechodzi na jutro...eeeeeeeeee, albo nie na teraz!!! ...... tatuś już szykuje garnek na zupkę na jutro

sariska, to ja sie z wami na wizytacje z nocowaniem nie umawiam bo mi Zuu Misiaka obudzi

ikaaa, mam ten sam problem jeśli o odwiedziny gdziekolwiek chodzi... a już myślałam ze jakaś niezorganizowana po prostu jestem, ale widzę ze nie jestem jedyna;-)
ja się pytam: GDZIE WIOLI?????!!!!!!!!!????????
ROXI, DORIS, KANIA - też sie nie meldowały:-(
a Laurka wymiata

kierowniczka zamieszania druga, ja swoją też tak nazywam;-)no i :*:-)Aliś, za te rogaliki to masz w rzyć!!!! ja piszę ze zdycham z głodu a ty z takim zdjęciem wyjeżdżasz?>!?!?!?!?! a ja myślałam że chociaż troche mnie lubisz:-
a Misiaka bojkotował ojciec dzisiaj - buju było ale i tak nie zrobiła mu takich przebojów jak mi wczoraj kiedy to po wypiciu mleka zamiast odlecieć to chate zwiedzała pół h
co do kolacji to...zrobiłam tosty
JA!!! wiec kara przechodzi na jutro...eeeeeeeeee, albo nie na teraz!!! ...... tatuś już szykuje garnek na zupkę na jutro

sariska, to ja sie z wami na wizytacje z nocowaniem nie umawiam bo mi Zuu Misiaka obudzi

ikaaa, mam ten sam problem jeśli o odwiedziny gdziekolwiek chodzi... a już myślałam ze jakaś niezorganizowana po prostu jestem, ale widzę ze nie jestem jedyna;-)
ja się pytam: GDZIE WIOLI?????!!!!!!!!!????????
ROXI, DORIS, KANIA - też sie nie meldowały:-(
:-)