reklama

Październikowe Mamy 2010

dawidowe, porażka z tymi wynikami:dry:a Laurka wymiata:-D:-D:-Dkierowniczka zamieszania druga, ja swoją też tak nazywam;-)no i :*:-)
Aliś, za te rogaliki to masz w rzyć!!!! ja piszę ze zdycham z głodu a ty z takim zdjęciem wyjeżdżasz?>!?!?!?!?! a ja myślałam że chociaż troche mnie lubisz:-(:cool2::-Da Misiaka bojkotował ojciec dzisiaj - buju było ale i tak nie zrobiła mu takich przebojów jak mi wczoraj kiedy to po wypiciu mleka zamiast odlecieć to chate zwiedzała pół h:sorry2:co do kolacji to...zrobiłam tosty:-pJA!!! wiec kara przechodzi na jutro...eeeeeeeeee, albo nie na teraz!!! ...... tatuś już szykuje garnek na zupkę na jutro:-p:-D
sariska, to ja sie z wami na wizytacje z nocowaniem nie umawiam bo mi Zuu Misiaka obudzi:-p:cool2::-D
ikaaa, mam ten sam problem jeśli o odwiedziny gdziekolwiek chodzi... a już myślałam ze jakaś niezorganizowana po prostu jestem, ale widzę ze nie jestem jedyna;-)

ja się pytam: GDZIE WIOLI?????!!!!!!!!!????????
ROXI, DORIS, KANIA - też sie nie meldowały:-(

reklama
Idek nie to nie ;-).
Alicja no tak przez te rogaliki to ja już jutro zapraszam :-)
Ikaa a o to Ci chodzi. Ja też lubię jak moja wstaje o jednej porze, bo my wtedy taki standardzik mamy i do 8-9 ze wszystkim obrobiona jestem :-).

A zapomniałam co miałam Wam napisać i nie uwierzycie właśnie zapomniałam :-(....

hej moje kluseczki kochane:)))

dzionek spoko, mloda przespala nocke ale coraz wczesniej sie budzi!!!!!! 7.45 pelna formy na poziomie duracella, u niani podobno to samo i po jedzeniu u niej wariowala jeszcze 1.5h w lozeczku!!!!!spiewala gadala smiala sie i padla dopiero po 14 u niani!!! szok.... w pracy zapierdziel jak zwykle ale jak wrocilam to zjadlam obiadek i walnelam sie na drzemke. maz odebral Leane o 17h. a moj tatunio sie rozszalal i zrobil zapiekanke ziemniaczana z boczkiem i cebulka z przepisu z gazety... mniaaaaaaam.

ALICJA wyobraz sobie ze ta czekolade zezarlam w calosci.... po wyjezdzie taty DIETA!!!:-D
a co do " Kanarow" to ja tez sie pisze:))

IDA wyswietlacz LCD u dziecka??? jestem za!! i do tego przycisk OFF nawet na dupce, o 19h wylaczyc i wlaczyc o 10h :)))))

ROXI wspolczuje "potopu" z nosa i ciulastego samopoczucia... ja tez tego nei lubie...

KROMA francuzi nei kumaja jak Leane mowi PIPA i to jest najlepsze:)))

AGULAA Leane mowi bardzo duzo i po francusku i po polsku tylko na haslo " powiedz mama" robi cwaniacka minke typu " ocglupialas???"

MALA MI ja juz zaciskam kciuki za egzamin i fajnie ze milo spedziliscie weekend:)))))

RAGNA oddanie dziecka do zlobka/niani itp boli szczegolnie pierwsze dwa dni a jak widzisz ze dziecko zadowolone to cie cieszy.

SHEENEY jestes??:))))))))) wooow!!!!!!!!!! pisz co u ciebie:))

WIOLI czulam ze nas nei opuscisz!!! buzior!!!

DAWIDOWE nie czulam zebys nas przelatywala:))))))))) tzn mnie:)))))))))))))))

Ps. Czy tylko ja jedyna nie byłam u kontroli jak Zuu zaczęła chodzić.... I jako jedyna się nie wybieram?? hmm
my tez nie bylismy. I poki nic mnie nie niepokoi, to tez sie nie wybieram.. A i Maura rowniez na paluszkach czesto chodzi.

Ragna- u nas tez ostatnio obiadki sa blee, ale poza tym apetycik jak najbardziej. Moze to taki etap. Maura zreszta wszystko chce jesc sama, wiec zazwyczaj lecimy na dwie lyzeczki, a czasem pozwalam jej zupellnie samej jesc. Lepiej wtedy smakuje:))

a ja remontu nie zazdraszczam, moj sie ciagnal w nieskonczonosc, wypalil moj zapal i jeszcze mam pelno rzeczy do wykanczania ale checi brak:(
a i gratuluje kobito spostrzegawczosci- na zdjeciach na bank Franio:) tematyka stronki tez by sie zgadzala:)

shenney- heloł. Czas szybko zlecial,rzeczywiscie. Z niecierpliwoscia czekamy tu na wszelkie wiesci i foteczki malego Tymusia.
alicja- podziwiam za checi. Rogaliki mniamusne i jeszcze taka fota cudo. Pozazdroscic talentow.

a u nas ostatnio spanie do 8 albo i pozniej. Dzisiaj ksiezniczka jeszcze spala jak wychodzilam do pracy, troche nam sie na wyjezdzie poprzestawialo.
kania i inne cwiczace Weidera- jak tam wam leci i jak efekty?Chwalic sie!
kroma- i jak fryz? zadowolona?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry