reklama

Październikowe Mamy 2010

dzięki za zdrowie, ale mnie i tak dopadło i rozłożyło, wpadłam bo widzę Emilię że wróciła z Wielkim Come Back do nas.
Sheeney- jedynie trochę mój M i moja mama, teściowa latały, ale to w pierwsze dni bo ja miałam cc, a potem ja miałam nerwa i nikt już mi nie pomagał, bo samosia się ze mnie zrobiła. Sarisa- czekam na wieści, chyba, że pupę pokaże i nie będzie widać, ale może to będzie dobry znak, bo kule widać od razu jak dyndają. Roxanka- ja też mam sprzątać już odkąd Arek się urodził i zawsze po łebkach lecę, chyba by mi się przydała taka inspekcja w postaci Perfekcyjnej Pani domu. Ida- wzięłam tabletten i to nie jedną, a jak twój English dzisiaj. Kania- mój M też oglądał mecz, ja do końca jakoś się wczułam, a u nas słońca nie ma ale jest dość ciepło. Dobrze, że Oliwia nie ma już temp. i że nie wymiotuje.

Spadam dzieciaki rozrabiają, Olka dostała ode mnie tylko w nocy nurofen i jak na razie nie ma gorączki.

reklama
Ragna- pochwal się koniecznie, ja już mam mniej więcej obcykane, ale nie jestem pewna, i do kuchni mi się też już jedne spodobały.
dawidowe- widzę że nie jestem sama z kupami :-)

f0ac02bc000fac5f4a3385ca.jpg

na szybko póki Isiek śpi, bo jeszcze sie za porządki che wziac ;-) taka ambitna jestem :-D

dziulka bardzo sie ciesze że dziś z Leane już lepiej i że znów spoci, usmiecha sie i zwyczajnie jest sobą :-)

ragna
odnośnie tamtej rozłąki z niunią - najdłużej zostawiliśmy ja na 2 dni, kiedy my wykanczaliśmy mieszkanie. Więc to 4 to było dla mnie bardzo długo i strasznie już tęskniłam. I okazało sie że Iś też, jak przyjechaliśmy i nas zobaczyła to najpierw uwierzyć nie mogła a później jak już sie we mnie wtuliła to sie nawet nie ruszała, tylko co chwila "moja, moja" obracała główkę i drugim policzkiem sie wtulała. A ona do przytulasińskich nie należy ;-)

kroma oj Ciebie tez coś dopadło, nosz kurcze :-( trzymaj sie ciepło kochana, małża zatrudnij coby Cie wygrzał :-) odpoczywaj i zdrowiej nam :***

Sariska zaraz normalnie jajko zniose, doczekać sie wprost nie moge :-D i co T tu o jajeczkach piszesz, toż to miała być córcia, bedzie córcia, będzie :tak:

kaniu specjalnie dla Ciebie:

sloneczko_full.jpg

mam nadzieje że z Oliwcią bedzie tylko lepiej i lepiej :**

roxi
o Ty też za ogarnianie sie bierzesz , fajnie nie jestem sama :-D wczoraj tak sobie cudownie domek uporządkowałam ale dziś rano małż był z Isią i jak zobaczyłam jaki bałagan zrobili...myślałam ze wyjde z siebie :no: a on of kors zgania wszystko na is i twierdzi: ona sie teraz rozwija, nie możemy jej ograniczać :eek::baffled::nerd: o wioli też sprząta, ach od razu mam większy power do roboty :-D

Emiś
:-D przeszukałam moją baze obrazkowa i znalazłam takiego hipcia :-D

Candy-Love-Maskotka-Hipcio-bezowy-20520-big.jpg

konkurs recytatorski? no no no, to super!

Sheeney
Kraków odwiedzić :-) ? to daj Słońce wcześniej znać :-) oprócz Sariski jeszcze mała mi, ragna są z Krk, ja mam niedaleko, E-lonka, Dorisek, kroma coś o Krk wspominała :-D może udałoby sie jakiś zlocik zorganizować :-D

dawidowe
no to nieźle wczoraj "poszalała" Laurka :baffled::laugh2: moja by pewnie miała jeszcze niezły ubaw...albo próbowałaby sie nacierać, skoro już kiedyś w siuśkach sobie myju myju buzi zrobiła :baffled:

Kroma, pochwalę się efektem końcowym;-) Ekipa wchodzi od wtorku, ale najpierw będzie demolka tj. usuwanie starych kafelek i wszystkiego innego. Cieszę się, że nie będę tego oglądać.
A ja nie sprzątam, bo mam wymówkę w postaci remontu łazienki. Za to wieczorem czeka mnie wieeeelki stos prasowania. A, właśnie, idę wstawić dzidziusiowe pranie.

Na szybciora sprawdzam czy są wieści od sariski uuu niema jeszcze:-(
Roxi z moich planów nici bo jest taka ładna pogoda ze wybylam z kubusiem na płac zabaw wróciliśmy tylko na obiad teraz uciekam do szkoły i znowu palazic
Emis cieszę sie ze jestes:-)
Kania wysyłam duzo sloneczka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry