Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
,a wam nie mogłam napisać,bo nie było mnie w domu;-). Cieszę się,że wszystko jest oki,ale... myslałam,że będzie Franek;-)
,więc dzisiaj odpoczywam. 
Bardzo lubie ten wierszyk który wybraliście :-) A co do przyjaciółki to sprawy damsko-męskie zawsze są trudne do doradzania 
ale doszliśmy do wniosku że lepiej żeby nie siedział ze mną cały dzień i nie zarażał się moimi zarazkami, a przede wszystkim że póki jest zdrowy to niech troche pochodzi do żłobka, a ja też wtedy lepiej odpoczne i się wykuruje
ale odebrałam go dzisiaj wcześniej bo bym nie wytrzymała :-)
Ja też chce !!!
A mi się Norwiegia z jakimiś strasznymi mrozami kojarzy, albo przynajmnie z brzydką pogodą
;-)
hahaha ale się ubawiłam opisem "kupkowego" wieczoru
chociaż tobie pewnie do śmiechu nie było, miałaś co sprzątać 
Ja bym nie chciała takiej inspekcji tej perfekcyjnej bo bym się chyba ze wstydu spaliła
ale za to jakaś gosposia mogłaby przyjść i charytatywnie u mnie posprzątać, tak gruntownie 
A sterta ptysiowego prasowania i na mnie czeka 
o ja nie moge 

twoja Isia jest poprostu the best, dzieci to mają pomysły 

też dostałam tego smskalasencje ma gorrące wieści od sariski:
waże 459 gram i wszystko jest okiNo i jestem dziewczynką
aaaaaaa wiedziałam wiedziałam![]()
![]()

Jadawidowe, (...) A ciekawa jestem, która z was wiedziała szybciej o płci Sarisowej niuni- Alicja czy ty :-)

;-)
i u mnie też błoga cisza :-)
Ale niech ma coś z życia chłopina, teraz spać pójdzie więc też spokój będzie 

. Ambitny(i zdolny) owszem,ale mamy z nim problemy wychowawcze
. A najstarszzy mężczyzna-oki. Ostatnio się trochę rozleniwił,ale nie aż tak bardzo,żebym musiała narzekać
:-).