Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

no to wcale bym się nie zdziwiła jakby go zostawiła, oczywiście nie życze twojemu wujkowi tego ale w takich sytuacjach nie wiadomo co gorsze bo jak przy nim będzie to też nie wiadomo jak go bedzie traktowała bo z tego co piszesz to się specjalnie nim nie opiekuje 
Dużo zdrówka dla Ciebie i Leane, oby to paskudztwo szybko was opuściło!
A wieści faktycznie przerażające, bede trzymać kciuki za tego maluszka, żeby ta choroba faktycznie dała się wyleczyć. A wiesz coś więcej na jej temat ? bo przestraszyłam się troche że objawia się jak zapalenie oskrzeli 

Duzo zdrowka dla was dziewczyny jak dzisiaj sie czujecie?

. Na kazdy papierek , decyzje itd. czeka sie po kilka miesięcy . Trochę mi smutno , bo czeka mnie kolejny rok w moim malenkim mieszkaniu .....no wiem niewiele, tyle co w internecie poczytalam, bo ze studiow to niewiele mi sie kojarzylomoriam, dobrze że Maura już lepiej się czuje, ja obstawiam zęby ale wiadomo, różnie to bywa z naszymi maluszkamiA wieści faktycznie przerażające, bede trzymać kciuki za tego maluszka, żeby ta choroba faktycznie dała się wyleczyć. A wiesz coś więcej na jej temat ? bo przestraszyłam się troche że objawia się jak zapalenie oskrzeli
![]()
. 
biedny Bartuś się wymęczył :-( Dużo zdrówka dla niego!
życze Ci żeby jednak udało się możliwie najszybciej wszystko załatwić żebyście mogli już zacząć budowe! I dzięki za wieści od sariski :*
Pisz jak tam Misia.
bo kaszel jakiś się przyplątał a wczoraj go nie było
Dzisiaj mam zamiar dokończyć wielkie sprzątanie
Myślałam że mąż dzisiaj zostanie w domu bo po wczorajszym imprezowaniu ledwo z łóżka się zwlekł i toalete kilka razy odwiedził przed wyjściem 

ale jakoś sie zebrał w sobie i chociaż spóźniony to jednak poszedl do pracy, pewnie teraz głowa mu pęka ale tak to jest jak się w tygodniu pije, w dodatku bez umiaru
Dobrze że poszedł przynajmniej nie bedzie mi się kręcił przy sprzątaniu, a tak to pewnie by leżał i jęczał i ciągle o coś prosił i głowe zawracał ;-) Ptysiek w żłobku i musze wam napisać że on jest niesamowity, bo sam leci do drzwi żeby go wpuścić do swojej grupy a jak tylko wszedł to uściskał się ze wszystkimi dziećmi, słodki widok
:-)