Roxannka
Pracująca mama!
ragna, nie ciekawie z tą ciocią twoją, oby się nie stało tak jak u wujka efy :-( a wcześniej dobrze żyli ze sobą ? może choroba ją przerosła ehhh sama nie wiem ...
wioli, bidulek, właściwie nie wiadomo co gorsze, wirusówka czy stres bo tym pierwszym to i wy możecie się pozarażać a to już wogole nieciekawie, ale to przynajmniej można wyleczyć, a jak stres to też nieciekawie bo to znaczy że coś musi bardzo mocno przeżywać, tulam i trzymam kciuki żeby szybko wszystko wróciło do normy :*
emiś, daj znać w poniedziałek, jak po konkursie, będę trzymać kciuki za Kube :-) a że troche niegrzeczny, no cóż, za grzeczne dziecko też nie może być ;-) i ciesze się że bedziesz rano, ja tyż bede
efa, takiego wielkiego buziaka dostałam że aż się zarumieniłam

:***
kania, mój wrócił w takim stanie że napewno żadnych wyników by mu nie wydali
;-) A wiesz że ja wcale nie byłam przekonana żeby Patryk szedł do żłobka skoro ja jestem w domu
ale stwierdzam teraz że dobrze że poszedł :-)
Gesslerowa się zaczyna zaraz
wioli, bidulek, właściwie nie wiadomo co gorsze, wirusówka czy stres bo tym pierwszym to i wy możecie się pozarażać a to już wogole nieciekawie, ale to przynajmniej można wyleczyć, a jak stres to też nieciekawie bo to znaczy że coś musi bardzo mocno przeżywać, tulam i trzymam kciuki żeby szybko wszystko wróciło do normy :*
emiś, daj znać w poniedziałek, jak po konkursie, będę trzymać kciuki za Kube :-) a że troche niegrzeczny, no cóż, za grzeczne dziecko też nie może być ;-) i ciesze się że bedziesz rano, ja tyż bede
efa, takiego wielkiego buziaka dostałam że aż się zarumieniłam

:***kania, mój wrócił w takim stanie że napewno żadnych wyników by mu nie wydali
;-) A wiesz że ja wcale nie byłam przekonana żeby Patryk szedł do żłobka skoro ja jestem w domu
ale stwierdzam teraz że dobrze że poszedł :-)Gesslerowa się zaczyna zaraz

Ja mam podzielność uwagi (chociaż podobno nie ma czegoś takiego
), jedno oko na tv drugie na kompa
slyszalyscie o tym? dostal kilka kulek w glowe od meza jego kochanki, a potem jego cialo zostalo spalone...straszne...