reklama

Październikowe Mamy 2010

To widze, ze juz info dotarlo ;). Wszystko ok. waxy 459 gram i jestem dziewczynka :)

Edit: jak doczytalam to juz wiecie ;). Milego wieczorka. My juz po odprawie. Pozdrawiam serdecznie

Załączniki

• 2012-03-01 15.27.51.jpg
    2012-03-01 15.27.51.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 59
Ostatnia edycja:
reklama
Ja już w domku i czekam aż moja gaduła zaśnie.

Jaka ona dzis przytulaska się zrobiła jak nigdy. Miło mi się zrobiło. Najadłyśmy się wędzonych szprotek.
A teraz odpoczywam.

A Sariske molestowałam sms wiec już wiedziałam w autobusie

ida, a nie możesz pobulgotać jednocześnie pisząc na bb :-p:-D dzisiaj korkujesz czy masz wolne ?
dzisiaj wolne, wiec byliśmy na spacerku, potem obiadek, M na drzemkę (ale mu sie pospać nie udało bo dziecie go dzisiaj bardzo kochało:-p). już pojechał do pracy a z Misią babcia chwilę siedzi wiec klikam;-)
Wioli Oliwia dziś nie ma temp. w nocy pobudki były ale bez wymiotów :-)
Dziulka jak Twoja Leane???

Ida dziś znów nauczasz??? Nie interweniuj, mąż niech radzi sobie jak Misi humorek potrafi zepsuć to naprawić też pownien umieć
1) super ze Oliwka lepiej!!!
2) Leane troszke lepiej, ma jelitówke, piszę z pamieci, ale dziula ma później zajrzeć jak juz prasowanie odwali to zda na pewno konkretna relację:-)
3) Mój M to jest taki sprytny że najpierw młodej humor psuje, a potem nagle ma COŚ do zrobienia i ja zostaję z marudą:eek:

emiś, :-)
A, mam jeszcze pytanko - czy dziewczyny, które przestały się tutaj udzielać, są na zamkniętym, czy w ogóle dały sobie spokój?
te, które ja kojarzę to nie pokazują sie ani tu ani tu:-(

inspekcja w postaci Perfekcyjnej Pani domu. Ida- wzięłam tabletten i to nie jedną, a jak twój English dzisiaj. .
1) pytałam o perfekcyjną jakis czs temu i nie odpowiedziałaś, foch:-p
2) i co lepiej???
3) inglisz dzisiaj niet

i muszę lecieć:sorry:

Ida ja ci odpowiem za krome leciala Polska wersja perfekcyjnej pani domu na TVN teraz kolejne odcinki maja być juz na TVN style

Brakowało mi energi na sprzątanie wiec wypucowalam dzieci dwóch w wannie to nie lada wyczyn teraz tryskam energia aż odkurzacz płonie wiec idę za ciosem:-D

Wiem Ida że się pytałaś, ale ja mam dziury i czasem zapominam, na TVn style ma być 18marca o 10.45 chyba. Wioli mnie wyręczyła. Teraz była tylko taka zapowiedź. Mi się nawet podobało, trochę sztuczny był, ale ja tam oglądałam syf u ludzi a nie główną prowadzącą. Ida a Co do tabletki to lepiej, ale głowa ćmi i gardło. A jeszcze pytałaś się o fryzjerkę, to ona dość tania jest, znam ją długo, kiedyś po domach robiła, a teraz otworzyła swój interes, nie bierze dużo kasy w porównaniu z innymi fryzjerami.
Sarisa- aż się chce więcej dzieci. Wioli- to jak ci się tak pali robota w rękach to wsiadaj na odkurzacz i ruszaj do mnie ogarnąć mój nie ład. Dawidowe- szprotek ci się zachciało ja lubię w pomidorach i o dziw szproty mają dużo zdrowych kwasów omega. A ciekawa jestem, która z was wiedziała szybciej o płci Sarisowej niuni- Alicja czy ty :-)

Moje śpią i ja też zaraz się myję i idę spać.

Ostatnia edycja:
Bry wieczór.

Sheeney dziękuję :*. Ile stopni??? Ale zazdraszczam :-) Śpij ile się da :-)
Ragna fajnie, że Hania dziś tak pospała długo, Ty razem z nią??? OOo super, że brat na żywo meczyk oglądał. Wow to fajnie że od wtorku zacznie się wielkie łubudubu :-) Efektu końcowego nie mogę się doczekać !!!
Dawidowe to się uśmiałam hahah do łez z tych przebojów kupkowo-siuśkowych. A co do rtg to musiałam zapłacić, bo miałam skierowanie z prywatnego gabinetu :-/ Wyszły jakieś zmiany w zatokach szczękowych, nosowe są ok. Ja też mojej daję w kuchni coś zawsze do zabawy łyżki, miseczki, garnki ale moje dziecię szybko się nudzi...
Kroma kurczę oby Cię to choróbsko szybko opuściło, dobrze ze Ola nie ma już temp. Oliwia dostała po południowej drzemce, teraz na noc nie miała, dziwne to...
Alicja dziękuję, od razu mi lepiej i cieplej na serduchu :-) A jak dzień w pracy minął??? Jak Isia???
Ida to się Twój nieźle wycwanił z tym psuciem nastroju i umywaniem rączek od poprawiania. Dobrze, że dziś masz wolne, bo przecież każdemu się należy a co :-)
Wioli83 ale szalejesz, zapraszam do mnie, mimo iż wczoraj odkurzałam to i tak jest pełno śmieci, wczoraj mąż zawiózł dywan do czyszczenia (nosiłam się z tym od świąt) a że ostanio został nieco ubryzgany to w końcu się zlitował i go zabrał z moich oczu...
Sarisa dziękuję :*** ogromnie się cieszę, ze wszystko jest dobrze i że dziewczynka będzie :-) Spokojnego, bezpiecznego lotu :-)
Efa witaj, o u Ciebie???
Emiliab a Ty gdzie ze swoim p. Tyskim?

Coś ostatnio mało % na forum, czyżby postanowienia Postowe???
Męża już nie ma, w domu cisza jak makiem zasiał, delektuję się tym :-)
Oliwia śpi ale co chwilę się przebudza jak w podczas popołudniowej drzemki.

Edit. Haloooo jest tu kto????????
Nie no przesadzacie, kiedy się pojawiam wszystkie znikają jakiś spisek czy co ??? ;-)

Ostatnia edycja:
Bartek zarzygal mi cały dywan nic go nie bolało leżał oglądał bajkę i zwymiotowal w takiej ilości ze niewiedzialam jak to sprzątnąć mówi ze go tylko glowa boli moze to być ze stresu?wrócił ze szkoły troche zaplakany bo mu kolega dokuczal ze jego narzeczona jest emily i troche to przeżył ale czy to możliwe?ja juz zwariuje

reklama
Bartek zarzygal mi cały dywan nic go nie bolało leżał oglądał bajkę i zwymiotowal w takiej ilości ze niewiedzialam jak to sprzątnąć mówi ze go tylko glowa boli moze to być ze stresu?wrócił ze szkoły troche zaplakany bo mu kolega dokuczal ze jego narzeczona jest emily i troche to przeżył ale czy to możliwe?ja juz zwariuje
Hmm Wioli ciężko powiedzieć, dzieci różnie reagują na stres, ale może to jakiś wirus go dopadł...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry