Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzisiaj wolne, wiec byliśmy na spacerku, potem obiadek, M na drzemkę (ale mu sie pospać nie udało bo dziecie go dzisiaj bardzo kochałoida, a nie możesz pobulgotać jednocześnie pisząc na bbdzisiaj korkujesz czy masz wolne ?
). już pojechał do pracy a z Misią babcia chwilę siedzi wiec klikam;-)1) super ze Oliwka lepiej!!!Wioli Oliwia dziś nie ma temp. w nocy pobudki były ale bez wymiotów :-)
Dziulka jak Twoja Leane???
Ida dziś znów nauczasz??? Nie interweniuj, mąż niech radzi sobie jak Misi humorek potrafi zepsuć to naprawić też pownien umieć

te, które ja kojarzę to nie pokazują sie ani tu ani tu:-(A, mam jeszcze pytanko - czy dziewczyny, które przestały się tutaj udzielać, są na zamkniętym, czy w ogóle dały sobie spokój?
1) pytałam o perfekcyjną jakis czs temu i nie odpowiedziałaś, fochinspekcja w postaci Perfekcyjnej Pani domu. Ida- wzięłam tabletten i to nie jedną, a jak twój English dzisiaj. .

Hmm Wioli ciężko powiedzieć, dzieci różnie reagują na stres, ale może to jakiś wirus go dopadł...Bartek zarzygal mi cały dywan nic go nie bolało leżał oglądał bajkę i zwymiotowal w takiej ilości ze niewiedzialam jak to sprzątnąć mówi ze go tylko glowa boli moze to być ze stresu?wrócił ze szkoły troche zaplakany bo mu kolega dokuczal ze jego narzeczona jest emily i troche to przeżył ale czy to możliwe?ja juz zwariuje