dorisday2512
Fanka BB :)
dziewczyny , nie mam was kiedy nadrobic , nic nie wiem co u Was -ehhh jak mi zle.
wioli co to za wirusa zlapaliscie?
kania a co z Oliwką i ta tajemniczą wysypką? Ospa?
moriam a co tam z Maurusią?
emiliab Ciebie tez chyba dawno tu nie bylo? Wszystko u Ciebie ok?
o roxi, jak fajnie Cię widziec - online- Ty dzis wolne? Jakies przeziebienie Cię znów dopadło? :-( Suuuuuper ,ze Ptys tak chetnie maszeruje do złobka i powiem Ci ,ze ja sie zgadzam w 100% z tym ,ze dzieci złobkowe sie lepiej rozwijają , gdyby jeszcze tych choróbsk nie łapały.
wioli co to za wirusa zlapaliscie?
kania a co z Oliwką i ta tajemniczą wysypką? Ospa?
moriam a co tam z Maurusią?
emiliab Ciebie tez chyba dawno tu nie bylo? Wszystko u Ciebie ok?
o roxi, jak fajnie Cię widziec - online- Ty dzis wolne? Jakies przeziebienie Cię znów dopadło? :-( Suuuuuper ,ze Ptys tak chetnie maszeruje do złobka i powiem Ci ,ze ja sie zgadzam w 100% z tym ,ze dzieci złobkowe sie lepiej rozwijają , gdyby jeszcze tych choróbsk nie łapały.
Ostatnia edycja:
Wiesz ja jestem pełna podziwu dla tego mojego synka, że on tak bardzo lubi dzieci, te panie i dla niego to jest radość że tam jest, aż czasem mi żal że tak chętnie 
ale oczywiście wole to niż jakieś dantejskie sceny, żeby nie było ;-)a jak Dodo ? Pewnie urósł już bardzo :-) Babcia daje sobie z nim rade? teraz te nasze dzieciaczki mają tyle energii że moja teściowa po całym dniu z Patrykiem jest wykończona 
A z Mikim co za kontrola ? z tą ręką w gipsie czy coś innego ? No i napisz jak sytuacja z J bo ostatnio było coś nie teges 

, ale to moze tez przez to ,ze ostatnio Miki ma sporo nauki i siedzę z nim zaraz jak J. wraca z pracy i siedzimy do wieczora. Takze nie mam za bardzo dla niego czasu :-(. Wczoraj jednak udalo mi sie wyjsc z nim na spacerek i troche sie powygłupialismy i jak przyszedł J. to jednak lecial do mnie a nie do niego.