reklama

Październikowe Mamy 2010

dziewczyny , nie mam was kiedy nadrobic , nic nie wiem co u Was -ehhh jak mi zle.

wioli co to za wirusa zlapaliscie?

kania a co z Oliwką i ta tajemniczą wysypką? Ospa?

moriam a co tam z Maurusią?

emiliab Ciebie tez chyba dawno tu nie bylo? Wszystko u Ciebie ok?

o roxi, jak fajnie Cię widziec - online- Ty dzis wolne? Jakies przeziebienie Cię znów dopadło? :-( Suuuuuper ,ze Ptys tak chetnie maszeruje do złobka i powiem Ci ,ze ja sie zgadzam w 100% z tym ,ze dzieci złobkowe sie lepiej rozwijają , gdyby jeszcze tych choróbsk nie łapały.

Ostatnia edycja:
reklama
doris, nareszcie razem jestemśmy online :-) no coś mnie zmogło i wziełam dwa dni zwolnienia żeby wydobrzeć :tak: Wiesz ja jestem pełna podziwu dla tego mojego synka, że on tak bardzo lubi dzieci, te panie i dla niego to jest radość że tam jest, aż czasem mi żal że tak chętnie :zawstydzona/y::sorry2: ale oczywiście wole to niż jakieś dantejskie sceny, żeby nie było ;-)a jak Dodo ? Pewnie urósł już bardzo :-) Babcia daje sobie z nim rade? teraz te nasze dzieciaczki mają tyle energii że moja teściowa po całym dniu z Patrykiem jest wykończona :-D:-p A z Mikim co za kontrola ? z tą ręką w gipsie czy coś innego ? No i napisz jak sytuacja z J bo ostatnio było coś nie teges :rolleyes2:

emis, mi też brakuje tych mamuś
embarrassed.gif

dorisku wróciłam wczoraj:tak:. U mnie w porządku;-).

A ja się nie zgadzam,że żlobkowe dzieci się lepiej rozwijają(przynajmniej jeśli chodzi o późniejszą edukację):-p. Kuba nie był w żłobku,a rozwinięty jest ponad swój wiek,co zostalo stwierdzone przez psychologa w wieku 5 lat:tak:.

emiś, ale ja nie pisałam że lepiej tylko że dobrze się rozwijają ;-)zresztą każde dziecko jest inne, jednym nic nie pomoże a innym nic nie zaszkodzi, jak mają być super to będą ... a nasze dzieciaczki są najlepsze, oczywiście po mamusiach :-D:-)

Doris nie mam pojęcia wczoraj wszystko było dobrze i nagła zaczol wymiotowac:confused:
Roxi a ty wzielas L4 zeby wypaczac i wyzdrowiec a nie ze szmatka biegac;-)Zgadzam sie ze dzieci w zlobku lepiej sie rozwijają Bartek chodził i tutaj jak poszedł do szkoły gdzie nikogo nie znał nic nie rozumiał nawet na chwile nie zaplakal ważne ze były dzieci
Emis to jestem w szoku Bp myślałam ze Kuba taki grzecxniutki jest mój z kolei na odwrót w szkle do rany przyloz w domu za to pokazuje rogi ale kara na niego działa

emiś, ale ja nie pisałam że lepiej tylko że dobrze się rozwijają ;-)zresztą każde dziecko jest inne, jednym nic nie pomoże a innym nic nie zaszkodzi, jak mają być super to będą ... a nasze dzieciaczki są najlepsze, oczywiście po mamusiach :-D:-)

Jasne,wiadomo,każde dziecko jest inne:-D:-).
I tu masz rację,nasze dzieci są najlepsze:-D

wioli no właśnie mój jest diabełkiem,chociaż ciutke się zmienił po feriach. Ale ostatnio znowu mówi że szkoła go nudzi:confused:

roxi powiem Ci tak. Dodo rosnie sobie , ale mówic wciąz nie chce. Ostatnio ma fazę i tatus jest najlepszy , a mama tylko do zasypiania :baffled:, ale to moze tez przez to ,ze ostatnio Miki ma sporo nauki i siedzę z nim zaraz jak J. wraca z pracy i siedzimy do wieczora. Takze nie mam za bardzo dla niego czasu :-(. Wczoraj jednak udalo mi sie wyjsc z nim na spacerek i troche sie powygłupialismy i jak przyszedł J. to jednak lecial do mnie a nie do niego.
Kontrola mIkiego , to wlasnie po zdjęciu gipsu musielismy jeszcze odwiedzic doktorka , choc reka juz wcale go nie boli. A z J. - no róznie bywa , ostatnio mielsimy ciche dni i póki co jest tak sobie. Nie mam czasu nawet sie tym zająć :szok:
A Ty zdrowiej kochana!!

wioli no to fatalnie ,ze ten paskudny 'wymiotny' wirus go dopadł . A moze tylko jakies przytrucie?

emiliab tak wlasciwie to ja powiedzialam ,ze takie złobkowe dziecko sie lepiej rozwija . Oczywiscie nie wszystkie , ale myslę ze w gronie rówieśników dziecko szybciej łapie umiejętnosci i nasladuje inne.

wioli, no niby powinnam leżeć i wypoczywać ale na co dzień nie ma czasu na jakieś prace porządkowe, już nie mówie że sił brak bo jak wracam po pracy to mam tylko ochote zalec przed tv i nie ruszać ręką ani nogą :sorry2:

doris, nic się nie przejmuj, u nas też jeszcze daleko do mówienia, ale ja się nie martwie bo już się boje że jak Patryk zacznie mówić i pójdzie w moje ślady to buzia mu się nie bedzie zamykała ;-) mój bratanek gada od rana do wieczora bez ładu i składu czasem, co mu ślina na język przyniesie a mój brat czasem jest już na wykończeniu jak tak słucha go cały dzień :-D:-p Ciesze się, że z ręką Mikołaja wszsytko ok :-) A co do spraw damsko meskich, to u nas też róznie bywa i czasem też nie mam czasu się zając tym żeby jakoś relacje hmmm "zacieśnić" :rolleyes2: bo praca bo zmęczenie bo czas dla synka ... więc rozumiem dokładnie co czujesz :*

Zapomniałam wam napisać że Patryk ma kolejnego ząbka, więc mamy juz komplet 1, 2 i 4 :-) teraz ponoć najgorsze przed nami czyli 3 :baffled::unsure:

roxi no to piękny uklad zębaczy juz ma Ptysiolek. Buziaki dla niego. Na razie nie mysl o tych nieszczęsnych trójkach , moze nie bedzie tak zle.
W sprawach damsko-męskich , to oboje wlasnie nie mamy czasu ostatnio dla siebie. Jestesmy tez troche zmeczeni i to wszystko ma wplyw na to jak jest. Mysle wraz z wiosna przyjdzie i ocieplenie w uczuciach.
A co do mowy Doriana , to myslę ,ze kiedys przeciez zacznie mowic ;-) , ale milo byloby uslyszec chocby to słowo : mama.:nerd:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry