reklama

Październikowe Mamy 2010

Ja na szybko mam chwile bo się zamknęłam w łazience:P
Na imprezie było super! Ale chwile trwało zanim sobie przypomniałam jak się bawi bez faceta;)
Dzisiaj imieniny teściowej więc nie będzie nas do wieczora w domu.
A mało mnie bo komputer nie o drodze.wczoraj jak obiad robiłam top włączyłam ale zanim skończyłam gotować to młodą wstała a mąż się położył bo na nockę miał i znowu nie było jak usiąść.wieczorem była koleżanka i mojeTM.może jak laptop już będzie to więcej mnie będzie choć chyba niewiele z was za mną tęskni:D Ale nieważne bo ja za wami bardzo więc czy chcecie czy nie i tak wrócę:P

reklama
Happy- Ida przelotem wpadła, a ja na Fb widziałam fotki z Idą jak była na tańcu z Panami, raczej Panowie tańczyli a one pewnie patrzyły, ale to nie byle jacy, tylko tacy pełną klatą. Ida wracaj szybko, pewnie, że myślimy o tobie. Dawidowe- trzymam kciuki i jeszcze wszystko co można trzymać, żeby dobre wieści były u tego doradcy, bo o kredyty nie tak łatwo. Fajnie by było jakbyś wyprowadziła się na swoje i miała normalną sąsiadkę.

Efa, już jestem :***

Kania, dzięki za kieckową ofertę! :*

Kroma, 64kg? To tyle co ja! :-)

A ja włanie chiałam kupić mojej mleko Gerbera i nie było w rossmanie. Z bebilonem już się pożegnałam bo zaczynały kosztować nawet 52 zł a nie zawsze jest czas i nie zawsze są promocje aby za nimi biegać. Smakuje jej i Nestle junior i baby dream (kupiłam z ciekowości moja ma wyjątkowo idealne ku....jak po żadnym). Któraś kupowała to mleczko?

Też jadę na Gerberze teraz. Wojtka dotuczam czasem Bebilonem i Gerberem. W Piotrze i Pawle jest promocja że jak kupisz jedno mleko Gerber to drugie masz gratis - jedno kosztuje 14,99zł, kupiłam 4 paczki i dostałam 8 :-) Lubię takie promocje :-D Mleko z Rossmana Babydream kupiłam raz - najbardziej przypomina ono Mleko Humana Plus! Powieziałabym nawet., że nie widzę różnicy, ani w smaku ani w konsytencji. Ale to było mleko poczatkowe, nie wiem jaką mają trójkę...

Dobranocka- no widzisz druga rzecz jaką mamy wspólną oprócz dwójki dzieci :-) a co do mleka to my bebiko albo Nestle, ale najbardziej to bananowe bebiko. Ale jak nie ma to wszystko wypije.

Czyli widze,że juz tak nie przestrzegacie "reżimu mleczkowego";-)- troche mi dziwnie tak kupowac różne,no,ale nawyki sa po to,by je zmieniać,nie?;-)
Dawidowe,Ida,Kroma-
dzięki za odpowiedzi.
I to tyle.Juz mnie z krzesła ściąga:eek::no:

witam właśnie tak czytam czytam i nie wiedziałam że babydream ma mleko...i mówicie ze do humany podobne? to może wypróbuje bo nam się kończy a takie mleko pije jeszcze a do tego daje jej już powoli zwykłe mleko do płatek albo kakao czy budyniów ale na razie jak bierze te antybiotyki to najlepiej jej idzie mleko humany bananowo waniliowe. a tak wrócę jeszcze do tej marki babydream to koleżanka używała ich pieluszek i są bardzo dobre i jako pieluchomajtki tak wiec jak się będą kończyły te obecne to i ja je wypróbuje. a mam pytanie czy jest ktoś tutaj z Warszawy z Grochowa albo okolic?

dobry wieczór miłym paniom ;-). Niunia tak padnieta ze śpi w buzce i rajstopach i pierwszy raz w życiu nie zjadła mleka. Podejżewam że nie miała sił ciągnąć przez smoczek. hmm dziadek chyba dzisiaj przeszedł samego siebie.

Ida ;***

Kroma jak mogę mieć i taką jak mam teraz ale przynajmniej na swoim mogła bym zrobićz nią coś typy policja czy żółty kaftan.

dobranocka wiem o tej promocji tylko że u mnie daleko jest do Piotra i Pawła ale może uda mi sie mojego kolege wyciągnać do Ikei to i skocze do Piotra i Pawła i zapewne też kupie ze 4 jak będą.
A smaku baby dream nr 3 nie powiem bo ja nigdy nie próbowałam mleka od kiedy niechcacy napiłam sie bebilonu 1 ha. Szok mam do dziś. błeee

Efa to trzymam kciuki aby wyszła super książka

Agusinka można powiedzieć że prawie ja ;-) . A baby dream to i ja kupuje mojej na dzień i do żłobka bo my zawsze byliśmy na pamersach aktive i one zostaja na noc. Pieluchomajtki też mam babydream i powiem że ceno nie są aż taka rewalacją i tu jednak wole pieluchomajtki pampersa z kuykami pony.

reklama
Dawidowe ​A dokładnie gdzies moze kolo jakiegos rosmana ? i może koło wiatracznej? nie uśniecha mi się lecieć do sklpu jak nie zastane tam tego czego szukam...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry