Ida Sierpniowa
Fanka BB :)
Ja na szybko mam chwile bo się zamknęłam w łazience
Na imprezie było super! Ale chwile trwało zanim sobie przypomniałam jak się bawi bez faceta
Dzisiaj imieniny teściowej więc nie będzie nas do wieczora w domu.
A mało mnie bo komputer nie o drodze.wczoraj jak obiad robiłam top włączyłam ale zanim skończyłam gotować to młodą wstała a mąż się położył bo na nockę miał i znowu nie było jak usiąść.wieczorem była koleżanka i mojeTM.może jak laptop już będzie to więcej mnie będzie choć chyba niewiele z was za mną tęskni
Ale nieważne bo ja za wami bardzo więc czy chcecie czy nie i tak wrócę
Na imprezie było super! Ale chwile trwało zanim sobie przypomniałam jak się bawi bez faceta
Dzisiaj imieniny teściowej więc nie będzie nas do wieczora w domu.
A mało mnie bo komputer nie o drodze.wczoraj jak obiad robiłam top włączyłam ale zanim skończyłam gotować to młodą wstała a mąż się położył bo na nockę miał i znowu nie było jak usiąść.wieczorem była koleżanka i mojeTM.może jak laptop już będzie to więcej mnie będzie choć chyba niewiele z was za mną tęskni
Mleko z Rossmana Babydream kupiłam raz - najbardziej przypomina ono Mleko Humana Plus! Powieziałabym nawet., że nie widzę różnicy, ani w smaku ani w konsytencji. Ale to było mleko poczatkowe, nie wiem jaką mają trójkę...

:-).Super!Oby wena Cie nie opuściła,zebyś szybko skończyła pisanie