Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam dziś ciężki poranek.... od rana złe wieści.... najpierw koleżanka która w środę urodziła, że na gwałt potrzebuje jakiegoś ginekologa bo ma takie hemoroidy po porodzie że już wogle chodzić nie może, no i przy okazji dowiedziałam się że jej synuś został na oddziale na obserwacji ... .
Madlein mam nadzieje, ze biegunka przeszła ale jeśli nie to tak jak dziewczyny radzą: czekolada mocno gorzka im więcej % kakao tym lepiej, banany, jagody i syfiasty przecierek gotowana marchew + ryż czyli słynna marchwianka (stosowana często w szpitalu na biegunki u dzieci) sam ryż tez działa zapierajaco (dlatego tez wazne zeby np u dzieci z problemem z brzuszkiem i zaparciami nie dawać kleików ryzowych tylko kukurydziane które są obojętne dla brzuszka) dlatego jak już biegunka przejdzie to przez kolejne 2 dni proponuje diete lekkostrawna opartą na ryżu właśnie; opcjonalnie ta smecta może być, chociaż jeśli bierzesz sporo leków i to typowa biegunka polekowa to może nie zadziałać. Nie wiem z jakiego powodu antybiotyk brałaś ale gdyby biegunka trwała nadal a zostało go juz tak niewiele to ja bym go odstawiła.

U mnie też zimnawo, ale dla mnie to jak zbawienie - mam okno otwarte na oścież od wczoraj i chociaż czuję chłód, to tak mi go brakowało ostatnimi czasy, że z przyjemnością się chłodzę :-)
chociaż wczoraj mieliśmy tu taką ulewę, że szkoda gadać
ale temperaturka mimo że spadła (nie wiem do ilu bo mi termometr padł od upałów
) to ja jestem szczęśliwa, jak nigdy, bo już byłam przegrzana tymi upałami (a zazwyczaj uwielbiam takie hardcory
)
niestety nie jest to domek nowy, przydałaby się tu ekipa remontowa z prawdziwego zdarzenia, to może dałaby radę ogarnąć temat - ale wiadomo ile życzą sobie tacy fachowcy, nie wspominając o kosztach kupna materiałów
więc remont z prawdziwego zdarzenia będzie dopiero, jak stan konta na to pozwoli, a na razie przynajmniej odświeżona chatka będzie
w każdym bądź razie, dzisiaj była druga noc pod rząd, kiedy w końcu sie WYSPAŁAM
pomnik dla tego, kto wymyślił stopery
Nie wiem z jakiego powodu antybiotyk brałaś ale gdyby biegunka trwała nadal a zostało go juz tak niewiele to ja bym go odstawiła.