kroma
Fanka BB :)
heja
Ida- zdrówka, może zamiast hot activ to trzeba co inne zaaplikować.
Dawidowe- dawaj linka na te nutki, bo ja mam pianinko a znam tylko jedną piosenkę i dzieci już nudzę.
Mała Mi- tu kujonie, dumna jestem, super
wioli- zazdroszczę trampoliny, ja bym ci pomogła posprzątać w ogródku za poskakanie
Kania- coś w tej pogodzie jest, bo ja jak nigdy posprzątałam w pokoju u dzieci wszystkie książki, i pościel zmieniłam, byłam na dworze z dzieciakami do 16tej i padam jak ty.
Ida- zdrówka, może zamiast hot activ to trzeba co inne zaaplikować.
Dawidowe- dawaj linka na te nutki, bo ja mam pianinko a znam tylko jedną piosenkę i dzieci już nudzę.
Mała Mi- tu kujonie, dumna jestem, super
wioli- zazdroszczę trampoliny, ja bym ci pomogła posprzątać w ogródku za poskakanie
Kania- coś w tej pogodzie jest, bo ja jak nigdy posprzątałam w pokoju u dzieci wszystkie książki, i pościel zmieniłam, byłam na dworze z dzieciakami do 16tej i padam jak ty.

:-)
ale obyło się bez sprzątania rozbitego szkła, chociaż przewidywałam to w najczarniejszych scenariuszach
Kilka dni temu w domu rozbił taki słoiczek po obiadku, do tej pory znajduje jakieś kawałki szkła w zakamarkach kuchni 
M do pracy, ja bez auta, więc albo cały dzień w domu (atmosfera taka se) albo u teściów (z czego pewnie 3/4 na działce co przy obecnym moim samopoczuciu średni omi się widzi
)więc ogólnie mówiąc do du.py