Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)a tak poza tą nocą to wstaje 4.30 (standard w ostatnim czasie...w nocy ma kilka pobudek)i żeby nie było że dzień poprzestawiał mu się z nocą bo tak nie jest gdyż w dzień ostatnio nie śpi dłużej niż godz więc co jak co ale wieczorem powinien być śpiący a tak nie jest (a teraz gdy 3/4 dnia spędza na dworze to już w ogóle powinien wracać zmęczony,a on ma z każdą godziną coraz więcej energii)
przeraża mnie już myśl o przestawianieniu czasu (bo jak zacznie wstawać o 3.30 to chyba wyskoczę przez okno)....no to sobie ponarzekałam a teraz życzę Wam miłego piątkowego dzionka i wszytskim które tego potrzebują przesyłam pozytywne fluidy a sama uciekam zrobić co nie co (a tego co nie co mam naprawdę pełno do zrobienia)
Niezależnie o której zaśnie???Rysia pociesz się że i moja kocha wczesne wstawanie i dłużej niż do 6 nigdy nie sypiam.
tak kochana to pocieszające (ale tylko na chwilę)bo co jak co ale Laurka chodzi wcześnie spać więc jesteś w lepszej sytuacji bo u mnie Miłosz ostatnio nie śpi ciągiem dłużej niż 5 godz.A wczesne położenie go spać to tak ok.22 (najwcześniej)i to naprawdę super jak o tej godz.uśnieRysia pociesz się że i moja kocha wczesne wstawanie i dłużej niż do 6 nigdy nie sypiam.