reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
quote_icon.png
Napisał Ida Sierpniowa
dziula, czyli bursztyny dały w trąbę?
unhappy.gif

A wiesz,że to samo pomyślałam,czytając o Leane:confused:;-)

i ja też :-p DZIULKA nie bulwersuj się, bo serio te bursztyny dały ciała na całej linii i wiesz, że mam rację :rofl2:

Poza tym dzisiaj dzień roboczy, więc idę dalej nauczać.

P.S. EMIŚ szkoda, że się nie udało z tym konkursem :-(

Melduję się weekendowo.

Wioli jak to nie wiesz skąd Twój syn wie, że kwiatki pachną??? Porządki w ogrodzie zrobione??? A Kuba już zdrowy??? Byłaś z nim dziś u dr???
Mała_mi gratuluję pięknej oceny z egzaminu, odpoczywasz przez weekend???
Kroma jednak wiosna działa pozytywnie, dodaje jak widać dużo sił do porządków. Twoje Szkraby już zdrowe???
Roxannka fajnie, że dzieciaki z żłobka trochę świeżego powietrza w ciągu dnia złapią, u Nas dzieci zabierają na taki taras widokowy i tam się bawią ale to musi być naprawdę ciepło. A jak weekend mija??? Odpoczywasz??? Wyzdrowiałaś już?
Rysia zdrówka dla Miłosza, jak On dziś się czuje???
Ida jeszcze się leczysz??? To lepiej 50 ml i do łóżka wygrzeje porządnie i jak nowonarodzona obudzisz się następnego dnia, zdrówka !!! A jak Misia??? Przeszło jej już??? Dzięki że pytasz, Oliwia złapała katarzysko i od razu oczka zaropiałe się jej robią, sól fizjologiczna i frida pomagają więc dajemy radę.
Efa miłego świętowania, opowiadania wieczornych bajek małemu akrobacie Olusiowi :-)
Moriam trzymam kciuki za Twą aplikację, i życzę Ci żeby Cię te migreny już nie nachodziły.
Dawidowe hormony Ci szaleją ;-)
Emiliab masz zdolnego syna, to jest najważniejsze :-) A jak weekend mija??? Franio zdrowy??? Mężuś rozpieszcza???
Agusinka u mnie było tak samo, jak umyję okna to w tym samym dniu lało a tym razem stało się inaczej i oby tak dalej :-) Zdolną masz córcię jak Ona w tym wieku już na hulajnodze śmiga :-)
Makuc miłej i spokojnej nauki, Alicja zdrowa??? Daje popracować???
Dziulka wrzuć czasem na luz, świat się nie zawali jak raz podłogi nie umyjesz. Albo bierz Leane do sypialni na drzemkę, mężowi mopa w ręce i jedzie z koksem ;-)

U Nas dziś wieje jak "w kieleckim", na stary czas podbuka o 5. Z tatusiem siedziała w domu a ja poszłam na mszę, zakupy. Jak wróciłam to Ona już drzemała. W planach mamy obiad u rodziców, wczoraj też byliśmy bo tato mój urządzał imprezkę imieninową. Jak wracaliśmy to moje dziecko zrobiło taką jazdę przy zapinaniu do fotelika, jakiej świat nie widział. Wczoraj piękna pogoda była, dzień porządków między innymi, nawet wyprasowałam firanki uwierzycie, ja anty żelazkowa hahaha. Poza tym jakoś się kręci, z mężem jakoś tak cały czas na spięciu a Oliwia jak to dziecko rozbawia do łez, dokazuje, rozrabia :-) Wrócił jej apetyt więc je za Nas Troje, za to ja mam problemy żółądkowe. Tak się rozgadała że normalnie nie nadążam za nią:-D

Ostatnia edycja:
Dzieńdoberek :-)
Nie chce nikogo denerwować ale spałam dzisiaj do ... uwaga uwaga ... 11 :szok::-):szok::-D:rofl2: Męża dyżur dzisiaj był, nie żeby Ptysiek tak długo pospał ;-)

ida,
pysiaka nadstawiam bo i ja zakatarzona, więc się chociaż nie zarazimy na wzajem :-p;-) :*** I ja też ciary miałam chyba pierwszy raz jak oglądałam x-factora :szok: ciekawe czy ta sama osoba na nas takie wrażenie wywarła ? :confused::rolleyes2: Ale ja też raczej z tych co słoń na ucho nadepnął :sorry2:

dawidowe, i jak dzisiaj nastrój ? ryczysz dalej czy się śmiejesz ? :cool2: To fakt że szanse na twoje zaciążenie marne, ale wiesz, nic nie jest niemożliwe ;-)Przyłączam się do dnia lenistwa :tak: ooo widze, że ta sama osoba nas wzruszyła wczoraj, ta w czerwonej sukience :-)

emiliab, my też jesteśmy dumne z twojego synka :tak::tak::tak: następnym razem się dostanie, jeszcze wszystko przed nim ;-)

dziulka, kawał dobry :-D:-D:-D

a gdzie kania ???
edit. ooo jesteś
biggrin.gif
chyba cie myślami ściągnęłam
biggrin.gif
biggrin.gif
biggrin.gif

Miłej niedzieli życze!

Ostatnia edycja:
kania, już "luknełam" ;-) i posta "edytnełam" :-p Ciesze się że Oliwka już ładnie je, no i taka rogadana z niej dziewczynka, zazdroszcze :-) a że spięcia z mężem są, to sama znam z autopsji ... taki lajf :dry: ale będzie lepiej :* Miłego obiadku u rodziców :tak:

hejka nie czytam was bo nie mam siły i czasu. Mam lekkiego kaca, ale nie od alkoholu ale jedzenia. Za dużo na noc mięcha zjadłam i mnie suszy teraz. Nie wyspałam się bo mieliśmy gości, z okazji Oli urodzin, jeszcze wieczorkiem znajomy wpadł z kolegą i siedzieli prawie do rana, no ja poszłam spać, Arek wstał o 7 nowego czasu. Zaraz mam znowu gości, a tort prawie wczoraj poszedł cały, zrobiłam tylko babeczki na dzisiaj, i mam jeszcze jedno ciasto.

Miłego dnia i w końcu Arek ma zęby dwójki dolne mu poszły. Nawet nie wiedziałam kiedy, wczoraj mu zęby myję a tam ząbki prześwitują.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry