reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kania, telepatia telepatia :tak::-);-) A jakaś niedoleczona ciągle :confused2: W ciągu dnia czuje się dobrze, ale rano i wieczorem jest masakra, gardło boli i wogóle czuje się do d... :dry: Wczoraj znowu zasnełam na kanapie bo wymęczona byłam, i miałam nadzieje że jak się wyśpie to będzie ale lepiej, a jest średnio :-( A lody za mną "chodzą" od kilku dni, chyba dzisiaj kupie, oczywiście w celach leczniczych :rofl2:

kroma, jeszcze raz wszystkiego naj dla ślicznej jubilatki :-) i gratki zębolkowe dla Arka! Miłego dnia i dużo gości nie siedzących zbyt długo :-p

moriam,
niedziele jest, spokojnie, nic na siłe, odpoczywaj ;-)

Nikogo do picia nie namawiam, ale ponoć wódka ma również działanie lecznicze więc może i Tobie pomóc. Ale jak nie lubisz to po co się zmuszać :-D A co do wagi, to ja się nie wypowiadam, bo wiosna idzie a ja coraz szersza, tylko czemu???:baffled:

Pić to ja lubie, ale akurat gustuje w innych trunkach :-p:rofl2: A co do wzrostu wagi, to ja niestety wiem jaka jest przyczyna w moim przypadku :-(:-(:-( ale tak to jest jak ma się słabą silną wole :baffled:

siedze w wałkach a moje dziecko co się popatrzy to się śmieje.

Kania może to nie problemy żołądkowe tylko hormony szaleją hihhihiihih

Roxi zazdroszcze tego spania chociaż ja dzis wstałam o 6 zrobić królewnie mleko i zmienić pieluche a potem moje dziecko się wtuliło i oglądało bajki a jak 2,5 h pospałam.

a ja dziś w wałkach chodze. Wiosną mnie walneła a jeszcze wieczorem w planach pomalowanie paznokci lakierem pękającym. Pierwszy raz od ciąży.

witam na szybko:)))

mloda przebudzila sie w nocy bo cos jej sie pr zysnilo.maz psozedl bo ja nei bylam w stanei sie podniesc. ogolnei dospalam (i maz tez) do 9.45 nowego czasu a Leane do 10:)))))))))))))))) pozniej poszlam do siebie do sklepu bo zapas piwka i lodow sie skonczyl i potem zrobilam obiad Leane -miesko i fryteczki a potem nam i mloda poszla spac. teraz sie ubieramy i jedziemy do parku do centrum miasta bo tam zwierzaki sa i nei palci sie wstepu a pogoda u nas letnia. o 9h45 bylo 18 w cieniu:))))

stwierdzilam ze sie bede brac za swoja szeroka i gruba czesc cialka i... zaczne cwiczyc a przede wszystkim wywale slodkosci z barku i nie bede jesc NIC wieczorami nawet po przyjsciu z pracy. moze zgubie te kilogramy jakos....

Hej witam!!
Ale u nas wietrznie było...i nawet czasu na nic dzisiaj nie miałam mieliśmy gości trochę trzeba było ogarnąć naszykować...powiem Tobie Dziulka że ja przed tamtymi wakacjami szybko schudłam najpierw przez pare dni miałam jakąś sensacje żołądkową więc niewiele jadłam a później miałam ostre zapalenie węzłów chłonnych i miałam problem z połknięciem śliny wiec też niewiele jadłam ale później jak wyzdrowiałam i wyjechaliśmy to a to piwko i jakies chipsy do tego a to lody z dzieciakami a to gril i wraz wróciłąm do poprzedniej wagi ale teraz mam zamiar zrzucić niewiem jak ale zrzuce :tak:

reklama
dawidowe, co to jest lakier pękający ?? :confused: A z tym strojeniem to poprostu wiosne poczułaś :cool2::-)
Co do śmiania się to Patryk miał dzisiaj jakąś głupawke :eek: patrzył się to na mnie to na męża i tak sie chichrał że nie mogliśmy wytrzymać i też się śmieliśmy, wszyscy we trójke jak glupi do sera :-D:-D:-D nie wiedziałam że takie maluchy mają takie akcje :rofl2:

dziulka, takie postanowienia to ja mam średnio dwa razy w tygodniu ;-) ale za ciebie oczywiście trzymam kciuki :tak:

My dzisiaj poszliśmy na rodzinny spacer, który miał się zakończyć na placu zabaw ale przez masakryczny wiatr, który łeb urywał, już w połowie drogi zawróciliśmy do domu :baffled: A potem wybraliśmy się na zakupy i wkońcu kupiliśmy Patrykowi butki na wiosne bo aż wstyd się przyznać ale on ciągle w zimówkach śmigał :sorry2: No i zahaczyliśmy o maca i mój synek pierwszy raz w życiu jadł frytki :dry::ninja2:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry