sarisa
Fanka BB :)
Nie miałam kiedy wejść, bo ostatnio mi czas przez ręce ucieka :-( i wcale mnie to nie cieszy, bo w jakimś pośmiepchu żyję :-(.........cały czas coś sprzątam, układam, obmyślam, dorabiam, szyję, wymyślam noż żesz i czasu też przez to nie mam. Moja mamcia u nas dalej i to jeszcze tydzień i wiecie co więcej mam czasu dla siebie jak sama z Zuu jestem, a tak to ja niewiem co to się dzieje, że nie mam czasu na BB nad czym strasznie ubolewam.
Weeekend tak starsznie szybko minął, że nie wierzyłam, że dziś poniedziałek. My głównie spacerkowo, bo taka pogoda, że żal siedzieć w domu.
Roxi, Ida zdrówka dla Was
Kania przykro mi, że nadal kręgosłup boli.
Dawidowe, Ida ja też płakałam, ale wczoraj ....ciary miałam jak ją usłyszałam, ale bardziej się popłakałam jak ona płakała hahahahah
Moriam jak pisanie Ci idzie?
Kromacia spóźnione życzonka dla ślicznotki Twojej :-).
Agusinka moja też na hujalnodze chce jezdzic ;-)
Dorisek u nas zakpuy to tez troszke mordeka, ale nasza genralnie lubi po sklepie biegać ;-). Choć ostatnio M. chodzi z nią na sportowy tam ściąga wszystkie piłki a ja spokojnie zakupy robię ;-). hehe
narazie tyle, bo naleśniki przypalam.... dobrze, że barszczyk sam się gotuje hehehe
Weeekend tak starsznie szybko minął, że nie wierzyłam, że dziś poniedziałek. My głównie spacerkowo, bo taka pogoda, że żal siedzieć w domu.
Roxi, Ida zdrówka dla Was
Kania przykro mi, że nadal kręgosłup boli.
Dawidowe, Ida ja też płakałam, ale wczoraj ....ciary miałam jak ją usłyszałam, ale bardziej się popłakałam jak ona płakała hahahahah
Moriam jak pisanie Ci idzie?
Kromacia spóźnione życzonka dla ślicznotki Twojej :-).
Agusinka moja też na hujalnodze chce jezdzic ;-)
Dorisek u nas zakpuy to tez troszke mordeka, ale nasza genralnie lubi po sklepie biegać ;-). Choć ostatnio M. chodzi z nią na sportowy tam ściąga wszystkie piłki a ja spokojnie zakupy robię ;-). hehe
narazie tyle, bo naleśniki przypalam.... dobrze, że barszczyk sam się gotuje hehehe