reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja melduje z przerwy w czasie pracy:/// na 15.30 powrot i do 20.40://// u nas taki upal dzisiaj ze plakac mi sie chce ze musze pracowac.... noc mloda przespala do 8h10.

DORIS no baaaaaaaaa spotkanie musi byc, przyjezdzamy 13 sierpnia o ile wypali wszystko po naszej mysli bo urlop juz mamy zaklepany tzn ja. ostatni raz w Pl bylam w 2009 roku i to w styczniu:))) juz zapomnialam jak ten kraj wyglada a moje miasto to juz wogole.....

reklama
Ida chodzi ci o tą w czerwonej sukience?
oj, tak:tak:
IDA Ty znów chora? Ejjj co to ma znaczyć?! Tak na wiosnę? Bierz się w garść. Energii i zdrówka życzę.

Wiecie co? Mój Dorian ma nas (rodziców) absolutnie w nosie. W galerii handlowej jak tylko puszczę jego rękę ucieka ! Nawet się nie obejrzy czy lecę za nim. Byle dalej! Patrzylam specjalnie z dystansu czy się odwróci , poczeka .... ale gdzie????!!!! SKĄD!!!! :-(
choróbskiem dziecię się ze mną podzieliło;-)a co do szału w sklepach wszelkiej maści - u nas to samo, co do joty!!!:tak:
Butów w każdym razie nadal nie mamy na wiosnę :-(
a byłaś w ccc albo deichmannie? widziałam ich ulotki i całkiem ciekawe kolekcje mają:tak:
Do szału mnie dziś ten komputer doprowadza. Teraz piszę z fona.
kania Ty i może masz racje że na coś trzeba umrzeć, ale może by tak poprostu że starości?
nie wiesz że na starość w Polsce się nie opłaca?:-p:-D:dry:

sarisku, brzusio ucałuj!!! a sama siadaj na szanownej swojej i czasem wrzuć mały luzik:-)
wioli, kobieto mało mi cię tu!!!!!!!!!!

tatuś z córcią jeszcze na spacerku a ja wróciłam obiad robić i co? i tu siedzę... ale już pędzę bo się nie wyrobię:sorry2:

A My się Witamy wiosennie,napiszę na szybko że u nas wszystko ok,Karolek ma się dobrze,zdrowy nie choruje tylko pokazuje już swoje różki;-) plamy zniknęły jak tylko zrobiło się ciepło na dworze i wyszło słonko.
Pozdrawiam wszystkie dzieciaczki i ich mamy:-)

Miłego dnia

ja tez juz w domu i jak dla mnie pojdzie do przychodni na 12 to cały dzien stracony. Rano nic bo o 11 musze wyjsc a potem godzine wracanie i Rossman bo pieluchy w złoku się kończa i tak pedem do domu obiad i co i nic mi się nie chce. Laura usneła mi w drodze powrotnej i nadal spi bo ją do łożeczka przełożyłam.Tak wiec będzie jakies 2,5 h :szok:.
Zdrowa i jutro idzie do żłobka.
Dodatkowo naczytałam się o tych częstych obturacyjnych zapaleniach oskrzeli i wiele dzieci pozdorbieniu badań na pasożyty okazywało się że winne są glisty ludzkie. Podobno one przechodzą przez oskrzliki i dochodzą do płuc co powoduje zaplenie. Koleżanki znajomej miała 2 letnia córke która ciągle chora i poszła do poradni immunologicznej a tam na dzien dobry roili badanie na pasozyty i co i strzał w 10,dziecko dostało 2 tabletki i od 6 miesiecy nie było chore co normalnie już by miała ze 6 zapaleń. Tak wiec zapytałam się lekarki i mi dała skierowanie. Jutro rano polujemy na kupę i to tak 3 razy. Nie zaszkodzi tymbardziej że zpłapac mogła i w piaskownicy w ubiegłe lato, żłobek, komunikacja miejska, warzywa owoce niby myte ale różnie to bywa.

hejka

ja na momencik, mało się dzieje, ja zaraz idę z czortami na spacer, bo nie idzie z nimi w domu wytrzymać.

Dawidowe- powodzenia i oby to nie było to co myślisz.
Dziulka- jednym się nie chce pracować jak mają pracę a innym chce jak jej nie mają, wolne by ci się jakieś przydało, pogoda ładna to człowiek by sobie posiedział na dworze, ja zimą jakoś zawsze miałam ochotę iść do pracy, a teraz jak ciepło jest to nawet nie bardzo mi się chce jej szukać.
Ida- to ci pech, że znowu zachorowałaś, mnie jakoś omijają choroby jak dzieciaki znowu chorują, raz odchorowałam i mam spokój. A ja miałam labę z obiadem bo miałam pomidorówkę. Zdrówka dla ciebie
Doris- mój też tak ucieka i musiałam za nim ze sklepu uciekać bo mi wybiegł i zostawiłam towar kasjerce i ganiałam go po ulicy.
Kania- co do butów to ja na wiosnę zawsze mam, gorzej na zimę, czasem pół przechodzę w adidasach za nim kozaki zakupię.

Ja byłam z Olka w przedszkolu może będę miała miejsce, jak dobrze pójdzie i może będę miała pracę tam gdzie bym chciała, ale to teraz zależy od znajomości, czy mam dobre czy czasem ktoś jeszcze nie jest chętny na tą pracę i nie ma lepszych.

Kroma oby się udało i z przedszkolem i praca a co wtedy z Arkiem?
A wiesz ja bym chciała aby to było to bo przynajmniej podaje się dwie tabletki i po wszystkim i przestaje chorować a alergia jak by nie było nie pozbywa się dwoma tabletkami.

e-lona i gdzie mam przystawić ucho?

reklama
e-lona eeeeeeeeeee no nie chce mi się wstawać z fotela bo nogi na stołku i laptop na kolanach a cola u lewej ręki.

a moja leży w łóżeczku i odlicza coś palcami --- chyba liczy barany.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry